Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е препоръката за консумация на череши от деца на 1 година и 5 месеца?
Кога е подходящо да се дават череши на деца?
Как да приготвим сиропирани охлювчета с орехи?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е препоръката за консумация на череши от деца на 1 година и 5 месеца?
-
Кога е подходящо да се дават череши на деца?
-
Как да приготвим сиропирани охлювчета с орехи?
Ето една рецепта за сиропирани охлювчета с орехи: тестото се приготвя чрез смесване на мляко, мая, олио, захар, яйца и брашно. След това се разделя на три части. Всяка част се разточва, намазва с белтък и поръсва с орехи и подправки. Навиват се на руло и след това се режат на колелца. Колелцата се пекат до златисто кафяво, а след това се заливат с топъл сироп.
-
Кога обикновено пъпчетата на корема на бременните жени хвръкват напред?
-
Какво е мнението на форума относно приемането на лекарства по време на бременност?

. Аз малко нясно се изказах май одеве. Просто явно искат да знаят колко хора да очакват.
леле колко много сте изписали за три дни.

Това някак си ме навежда на мисълта за съвсем естествено, без упойка, ама пък много мъка, бе 
И почвам да се шашкам сериозно как ще се справя с всичко...нямам идея как се гледа момче и наистина не зная дали ще се справя 
идва моя ред и питам: Милинки имате ли?
и жената: Ами не.... останали са само две парченца .... и аз
Ами добре, благодаря .... 

) и секцио, ако се наложи (то, естествено, е с пълна упойка! при нас...
... Морето ми е далечко, но виж реки, рекички, поточета и язовири да искаш покрай Кърджали, само да има кой да ме закара...