Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е препоръката за консумация на череши от деца на 1 година и 5 месеца?
Кога е подходящо да се дават череши на деца?
Как да приготвим сиропирани охлювчета с орехи?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е препоръката за консумация на череши от деца на 1 година и 5 месеца?
-
Кога е подходящо да се дават череши на деца?
-
Как да приготвим сиропирани охлювчета с орехи?
Ето една рецепта за сиропирани охлювчета с орехи: тестото се приготвя чрез смесване на мляко, мая, олио, захар, яйца и брашно. След това се разделя на три части. Всяка част се разточва, намазва с белтък и поръсва с орехи и подправки. Навиват се на руло и след това се режат на колелца. Колелцата се пекат до златисто кафяво, а след това се заливат с топъл сироп.
-
Кога обикновено пъпчетата на корема на бременните жени хвръкват напред?
-
Какво е мнението на форума относно приемането на лекарства по време на бременност?
как така ще усеща докато ти бъркат в корема...
Нищичко не се чувства, все едно че от кръста надолу нямаш тяло (ох, май гадно прозвуча това, ама си е така...
). Чак след около 2-3 часа, като започне да преминава действието на упойката започваш да усещаш. Аз как само чаках да мине това времеее ...... мен това (не)усещане ме побъркваше просто.
То са си го казали хората, шубето е голям страх... 

Ние в събота се върнахме от почивката, изкарахме си добре, въпреки, че и в Гърция доста дъжд валя. Имахме само 2 слънчеви дни за плаж, моя милост успя само краката да си топне (че беше студена водата и без това си имах контракции), но Емко и татко му си направиха две бани. На Емко най-много му хареса, първо в Сандански - приятелката ми има момченце на 3г. и половина и голяма игра беше заедно, после при свекъра и свекървата в Кавала, дядо му работи на лунапарк, имат коте...
На мен пътя и смяната на мястото не ми се отрази много добре - имах контракции почти постоянно (въпреки че си пия хапчетата), кръвното ми все ниско и ми прилошаваше. Наложи се да ходя на лекар - слава Богу нямах разкритие, бебчо е добре и
). Починах си там, а какво ядене падна
- преди раждане винаги могат да ви погледнат - даже е задължително според мен - и да видят бебо дали не е с увита пъпна връв, или седалищно разположен, или нещо друго, което да налага да се вземат съответни мерки
(е не съм се насочила към него основно за това де
или компа, ама то от толкоз информации ми се доспива та и бая време в сън откарвам
. Ся пак таман се бях разсънувала някви ми ти чудесии там и мама звънна та се разбудих, ама само колкото да хапна и ся май пак ще се мятам с някоя книжка в леглото.
само си мисля да взема и аз да хвана да чуя някоя и друга лекциика за туй пусто дишане да не съм съвсем неподготвена. А за секциото и аз кат Ани някъв ужас ми е. Само мисълта че ще имам дупка в корема и ме побиват тръпки и после тва нещо все си мисля че ще вземе да се разтвори ( да не може да зарасне де ) абе глупости всякви, ама си искам нормално раждане.
Живот и здраве ще ги видя варненките
!!!!!!
Така ми се спи днес, че направо ми се размътва погледът... С тия 3 часа сън снощи...