Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е препоръката за консумация на череши от деца на 1 година и 5 месеца?
Кога е подходящо да се дават череши на деца?
Как да приготвим сиропирани охлювчета с орехи?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е препоръката за консумация на череши от деца на 1 година и 5 месеца?
-
Кога е подходящо да се дават череши на деца?
-
Как да приготвим сиропирани охлювчета с орехи?
Ето една рецепта за сиропирани охлювчета с орехи: тестото се приготвя чрез смесване на мляко, мая, олио, захар, яйца и брашно. След това се разделя на три части. Всяка част се разточва, намазва с белтък и поръсва с орехи и подправки. Навиват се на руло и след това се режат на колелца. Колелцата се пекат до златисто кафяво, а след това се заливат с топъл сироп.
-
Кога обикновено пъпчетата на корема на бременните жени хвръкват напред?
-
Какво е мнението на форума относно приемането на лекарства по време на бременност?
Вчера минах прегледа.Всичко при нас е ОК. Нашия бебо много големичък бре-1170 гр...Гледах в едни таблици за тоз етап (26-г.с.) 760 гр. дават средно. Отговаря по размери на една седмица повече. Мисля, че това не би трябвало да е проблем. Всичко си му е на мястото, освен това хемоглобина ми е 122, което за бременни било много добре. Изобщо едни отличници се оказахме

) и секцио, ако се наложи (то, естествено, е с пълна упойка! при нас... 

За съжаление на знам повече подробности и ми се иска да ги поразпитам подробно за нещата, щото такава работа за първи път чувам.

.Уж ми показва на модема че има нет а всъщност неще да ми зареди нищо-демек няма.И една жега се е заформила днеска пак-направо не се живее
ама да не казвам голяма дума че може да си порева скоро 
.забравих-това ми го изписа доки за по добро закрепване на плода към матката и да няма кървене и т.н....Трябвало е да продължи с Дуфастона според мен
...и няма да има проблеми
.Но все пак един консулт с лекар не е зле-на сама глава нестава да си бие инжекции според мен