Нашите любими торти... глазури, покрития и фигурки за тях 7

• 40 519
  • 319
  •   1
Отговори
# 285
В руския форум четох, че ако се смесят двата варианта - марципан Варна и желатинова мастика се получава много послушно и лесно за работа. Като същевременно съхне добре и не става като камък. Не съм го пробвала  Peace

# 286
  • Бг-мама
Меги точно това е другия вариант с който го правих и стана много добре и го правих с масло не с маргарин , но по този на първа страница опита беше плачевен.

# 287
Тортата за кръщенето на малкият ми племенник .

# 288
Ванче,честито ви християнче,да ви е живо и здраво.Страхотно львче.

# 289
  • на брега на Дунав
Ух, Ванче ама ти факир стана на тия трансфери  Hug. Страхотно лъвче  Peace.

# 290
Bambinkamalinka,КорНиШонка  благодаря.... Flutter

# 291
Ванче, много ми хареса тортата за племенника ти. Ти верно стана майсторка на трансферите   bouquet!

# 292
Ванче, много ми хареса тортата за племенника ти. Ти верно стана майсторка на трансферите   bouquet!

стига дее,засрамихте ме... Blush
Зори,благодаря... Hug

# 293
Ванче, много ми хареса тортата за племенника ти. Ти верно стана майсторка на трансферите   bouquet!

стига дее,засрамихте ме... Blush
Зори,благодаря... Hug

Недей да скромничиш, страхотно е!  bouquet  bouquet  bouquet

# 294
Ух, Ванче ама ти факир стана на тия трансфери  Hug. Страхотно лъвче  Peace.

Така е, така е! Laughing Прекрасно ти е лъвчето!

# 295
Искам да питам, тази тема защо не е закована, само ровя да я търся Rolling Eyes, ха да я закове модератора, че да е по-лесно.А сега да ви кажа мили тортоправци, че не съм очаквала да видя такива страхотни произведения, вдъхновихте ме да пробвам, ма по-нататък. Успех с новите торти Heart Eyes

# 296
ох,момичета,благодаря ви.  bouquet

# 297
Такаааа, аз също се престрашавам да прекрача във вашите редици. Мисля да правя тортата за домашния РД на дъщеря ми. Дали ще е удобно да помоля за рецепта за блат, че доста рових в темите назад, а не открих... или май се заплесвам само по снимките и не чета м/у редовете Embarassed
И да попитам предварително - въпросният Марципан Варна може да се "наметне" и върху блат, нали? Или трябва задължително да завърша с крем?
Утре ще питам и дерктно като стартирам приготовленията Blush Стискайте палци да се получи нещо... А, мога ли да го оставя да престои една нощ в хладилника... А Фигурките може ли и те да стоят в хладилника?
Уффф, много въпроси, ама чета, чета, но май докато не започне човек няма как да знае Grinning

Ааа, прочетох ooooh! Къде съм бляла... то на предната страница имало обяснение Grinning

Последна редакция: вт, 10 юли 2007, 07:38 от Assinka

# 298
  • Бг-мама
Assinka , под чаршафа е добре да сложиш маслен крем .Ползвай рецептата за марципан Варна на Меги иначе нищо няма да стане с този от първа страница.
Рецептата за блат :
http://forum.bgkulinar.net/viewtopic.2879.html
разкошен е !!!!
Тортата както и фигурките могат да постоят в хладилника!!!!!

# 299
Благодаря за съветите Hug Ще приготвям марципана довечера, когато мъжът ми се прибере от работа. Ще сложа маслен крем отгоре върху блатовете, а помежду дали ще стане с един мой с цедено кисело мляко, лимонова кора и ягоди?

Общи условия

Активация на акаунт