На крачетата стои си вече МАЙското ни буболече!

• 11 838
  • 284
  •   1
Отговори
# 150
Само да кажа дзак  - и започвам да качвам снимки - моите са над 100 със сигурност...

Очаквах да си изкараме хубаво, но моите очаквания бяха надминати.... Корема ме болеше от смях...
от кокошите партита вечер....

А на Бубилина каква снимка съм и направила - с  бира и бебе....

Хайде до после - дано да не стане много късно...

# 151
  • София
Майчета, в момента се опитвам да кача снимките от нашия фотоапарат,но за трети път става токов удър и ми се рестартира компютъра.Дано успея да свърша тази вечер и ще дам линк.
 Много съм завеяна,но по-добре късно отколкото никога:Добре дошли на мама Елица и Джейн.
Сисе жалко,че си тръгнах по-рано иначе със сигурност щях да ти вържа за среднощна разходка.

# 152
Здравейте и от мен!
Срещичката беше чудесна Laughing
Аз снимки още не съм свалила от апарата,но и това ще стане някой ден... Mr. Green
И да ви кажа Ивчо на Люба наистина бе най-доброто дете на срещата(да не ви казвам моето как се представи Mr. Green) и майка му хич да не ни ги разправя за вчерашния ден,че не е имало свидетели,а два дни всички го видяха Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Мога и да ви кажа кои бяха най-бесните-моето Mr. Green,дон Тони и Никол на Бубулина-просто с тях си седяхме цяла вечер на рецепцията(а не по масите) и я обиколихме 123874656464778 пъти.А първата вечер ние с мъжО дори не успяхме да вечеряме-Алекс беше спал в колата и ни побърка и двамата  #Crazy
Отивам да спя,че Алекс ме е изкарал на вън в 9.30 ч.  сутринта и сме се прибрали в 21.30ч. тази вечер.Спа само един час и половина за целия ден,падна си на главата само два пъти........цирк.
Лека от мен и целувки на мами и бебоци! Heart Eyes
Да похваля забравих всички татковци за отзивчивостта(даже моя се представи Mr. Green)

# 153
  • Плевен
Добър вечер!
Аз най-накрая се добрах до компа  Mr. Green, то от разходки, пране и игри време не остана.

Срещата беше чудесна, всичко хубаво обаче минава като миг и вече си мечтая за следваща среща. Очарована съм от всички дечица, които видях. Друго си е да ги видиш на живо, просто са невероятни - красиви и всяко с негово си излъчване, пламъче в очичките и готовност за бели  Mr. Green - особено някои,пращам на всички  Hug Heart Eyes Hug. А Ивчо Кабрански наистина е кротан или сигурно в обществото се проявява така, а в къщи е фурия Mr. Green. От мамите съм очарована, много хубаво си бъбрехме и пийвахме, особено след приспиването на децата  Mr. Green За настроението ни и двете вечери "прилежно" се постара Сиска  Hug, а затова, че сме били страхливки - нищо подобно - просто не ми се изкачваше на пияна глава баира към хотела  Laughing. Благодарско и на грижовните татковци, които се отзоваха на апела ни за женско парти , но основната им функция на срещата май беше такава.Мъж ми, като влязъл да пита за стаята ни на рецепцията го попитали: " Вие от групата на майките с децата ли сте?" Mr. Green за бащи и дума не е станало , та явно и рецепционистката е проявила женска солидарност Laughing. Хотела не кой знае какъв, но изпълни основната си функция. Подкрепям мнението, че имаше сериозно разминаване между цена и качество на услугата, но здраве да е, следващия път по-добре. За вечерта в ресторанта трябваше да се погрижим ние самите за по-голямо пространство, по простата причина, че отвсякъде личеше че няма професионализъм в този хотел. Втората вечер мъж ми влезе няколко часа преди вечеря и запази сепаретата и масата , защото щяхме да хартисаме и с тях... а другата група си е била резервирала масата по-рано. Както и да е, аз си изкарах страхотно и съм мноооооооооого доволна. Много ни очарова и нашето гадже Ивко, даже и подарък ни подари. Ани на живо е още по-красива, нежна и добричка  Heart Eyes
 Иска ми се другия път да се съберем повече мами и да отидем на място, където ще сме само ние.
Благодаря на всички присъствали за хубавото преживяване   bouquet

Качвам клипчета в момента, защото ние наблегнахме на тях и снимки ще копирам от вашите  Mr. Green. Засега успях да кача само тези:купона първата вечер ;
 Обяд до Троянския манастир ;
Бъбрим си и хапваме ;
Подарък от Ивко
Приятна вечер и чакам още снимки Heart Eyes

Последна редакция: пн, 18 юни 2007, 23:46 от Люсил

# 154
  • София
Приятна вечер и чакам още снимки Heart Eyes

Люска, ето ги нашите (най - после...  Crazy): http://www.snimka.bg/album.php?album_id=144949
Цял ден ги свалям и чак сега успях, но нещо не мога хич да се организирам, и двамата с Велизар още не можем да влезем в час и режим.
За женското парти, благородно завиждам и се извинявам, че не присъствах, убедена съм, че със Сиска е нямало как да бъде скучно, но някои деца (визирам моето  Twisted Evil) просто не търпят отсъствието на мама, особено като са на непознато място, превъзбудени, уморени и изнервени.  Confused Всичко бих дала да си беше спал както прави вкъщи, ляга си рано, ние си вечеряме, може да се шляем дори по цяла нощ, няма и да разбере. Но явно навън е по- непредвидима ситуацията. Много ме е яд, но все пак нали срещичките са в името на дечицата, трябва да се ръководим по тях, няма как... Надявам се сред присъстващите да няма обидени и предубедени поради тази причина.  Peace

Лека и спокойна нощ на всички! Heart Eyes

# 155
  • София
Успях да кача снимките,ако има още желаещи да разглеждат,моля:http://www.snimka.bg/album.php?album_id=145014&view=1&photo=1
 Олче,едва ли някой се е засегнал.Ти поне се прибра с детето си,а нашия спеше в ресторанта,защото таткото ни не пожела да се прежали и да го прибере в стаята.Пък и аз нали да не изпусна нещо...Чак в 00.30 му стана неудобно,че само той бил останал от мъжете и прибра детето.Ама да беше си стоял по-добре в ресторанта,че нашия бей без музика не му вървя съня и в 01.00 призоваха  мамата с боен вик.

# 156
  • Плевен
Много ме е яд, но все пак нали срещичките са в името на дечицата, трябва да се ръководим по тях, няма как... Надявам се сред присъстващите да няма обидени и предубедени поради тази причина.  Peace

Много си права, децата са на първо място, а ти и Люба и още няколко мами, осезаемо ни липсвахте по късна доба  Mr. Green, следващия път живот и здраве  Hug

# 157
Яко се зарибих пак с тези снимки и гледам ли гледам.
Имарче, на тази снимка http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=3205316 наистина изглежда че Стоянчо получава подарък от Иван, но истината е че , подаръка го поличи Иван от Мариса. Тук сигурно Недка ми помага нещо да го задържа. А ето и момента да благодарим на Мариса за подаръка, Ивко голяма игра му дърпа с тоя конструктор. Имаме още няколко такива камиона и ги пълни  и разтоварва - голяма занимавка. А днес му показах че може и да сглобява елементите и много се зарадва на тази опция.

А тук Ивко подарява подарък на Никол. http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=3205327 То суматохата беше толкова голяма , че е нормално да се обърка, кой на кого, какво!

Последна редакция: вт, 19 юни 2007, 00:33 от А н и

# 158
Ето и снимките от моя фотоапарат http://www.snimka.bg/album.php?album_id=144723

Отивам да спя, че стана никое време.

# 159
Здравейте,мили мамчета!Не съм чели и писала от месец и половина Embarassed.Но вече се прибрах в гадна Англия и ще наваксам и ще съм редовна.Разгледах някои снимки от срещата и без изобщо да ме е дори срам,ще си призная,че ужасно ви завидях!Прекрасни сте!!!И вие ,и бебчетата-деца!
Липсвахте ми всички-много!Последните две седмици в Бг се разболях от грип и дори не можах да се разхождам с Елла.Но вече сме тук,вали и е гадно-компютърът ще е моето спасение.Както винаги съм в депресия. Sick
Елла се разглези ужасно-вече дори не иска да заспива сама,ако няма някой до нея в стаята.Иска да й се дава всичко на секундата,тръшка се...а възпитанието е много трудно,защото е ужасно смешна Laughing
Иска ми се да чета цяла нощ!Дори не знам как са минали рождените дни!Но съм ужасно изтощена ooooh!.Имах едни неприятни случки с прилошавания,но не откриха нищо в кръвната картина и се дължало на преумора.Не ми се разказва сега,само лошото е,че ще си лягам вече рано/а на мен нали знаете,че ми върви писането посред нощите Grinning/.

# 160
А,сватя...ти кога успя така да се изнижеш къмто Англията?....а аз се канех да се видим поне още веднъж /че то сигурно заради теб Иво се държа толкоз хрисимо два дни,че да го похвалят на Елла/...
А,на тези от вас които са с такива впечатления от мойто син,мога само да кажа ,че това явно е от близнашката му природа и че днес вече си е абсолютно мойто си диване/особенно пък като се наспа и батко му/,че цицината от плочите си я носим все още с гордост,и ако има невярващи да заповядат да видят на местна почва как се изявяваме/давам адреса на ЛС/....
За хотела,аз лично си написах на г-жа Мирчева едно писмо с което и обясних аз от какво съм недоволна,пък дано го вземе под внимание/ и аз мисля,че определено има доста пробойни в организацията на хотела,и най-малко старата база е проблема/....не че съм очаквала чудеса,но поне да се изхвърля боклука и да се чисти мисля за необходимост......да не говоря,че от стълбите имам мускулна треска и на краката и на ръцете/че той дребен,дребен ама тежи,бе...пък и багажи,колички.... ooooh!/
За хората-въпреки,че с някои почти неможахме да се видим и да поговорим-мога само да изкажа възторга си...и че очакванията ми определено бяха надминати......дано при следващата среща да имам възможност и аз да се включа на"кокошите партита",че още ме е яд за пропускането им.......
Искам да благодаря  специално на Fy и съпруг за жеста/да минат заради нас през Пловдив,да ме изтърпят да им надувам главите и да са толкова мили през цялото време/ и искам да кажа на Bubble79,че снахата им не само е вярна,ами еи най-усмихнатото,музикално и бърборещо момиченце което познавам...а пък сватовете са №1,така,че да гледат да не я изтърват.......
За Стоянчо и аз не видях да е чак толкова палав,ама пък ми направи впечатление,че мама Недка е доста танцувална...........а пък аз още имам да я черпя,ама май ще да е друг път Embarassed
Олчето  пък така и неможах да видя в светлината  в която сме и свикнали оттук,ама то и на нея не и остана време.......
Ивайла на Десив е страшно напориста и направо ми скри топката  като ми нападна чедото да го ухажва.....но пък е невероятно чаровна и пъргава......
С Таня Арк ще трябва също да се виждаме допълнително,че нещо неможахме да се намерим в калабалъка....ама Никола и наживо е същия нахилен чаровник.
Възхитена съм от Мони на Анна-толкова приятно дете и такъв грижовен батко.........а Евка е също голяма кротанка/аз поне не я видях в друга светлина/......
Никол на Бубилина е много кокетна и направо ме смая с излъчването си.....още от сега много женствено.....
Тери пък ми се видя много сериозна и задълбочена в преценките си..... пък и доста кротка,май......пък родителските тела са си откровенни купонджии и много приятни събеседници.....
Иван на Имар има направо ангелски вид...дори и със сцепена глава...а и ме накефи как спа на тая дандания......А мама му  и татето са  много сладки...../ и дано са ни харесали подаръка....и да е още здрав/
Юнос-чето и съпруг са много приказливи.....демек от нашите,а Никола е пъргавелко страшен......и има много сладки трапчинки/май от мама си ги е взел/
Ани се е разхубавила доста от последната ни среща....а отношението на Дидо съм направо във възторг.........абе качва ми се още в класацията на образцов баща и съпруг.......
За Сиска,гледам вече се изписа много,но аз само да кажа,че ако още веднъж се оплаче от мъж или дете   ще я опровергая публично..........то бива,бива ама и давмата са и такива душици....
Шуши ,наистина е слънчева мама....ама то при тях май е семейна черта.......
С Галюшана също нещо се разминахме,ама доколкото видях Мариса е опасно красива.....
То като се замисля и с доста други мами не можахме.......ама дано да имаме и друг шанс......и сигурно изпуснах някой,ама по-това време съм вече заспала с едното око и с половината мозък и трудно мисля...но все още съм така  препълнена с впечатления,че няма да заспя напълно докато не споделя поне малко/специално за нерписъствалите написах в резюме част от тях/.......а и  ще гледам и аз да накача снимки/които се оказаха повече пейзажи,но при тая красота  наоколо просто не се сдържах да не снимам-а и разходките из околността ме очароваха,но първо ще кача снимките с хора/..... и поне част от вече пуснатите да разгледам.......
Хайде,лека и спокойна от мен...... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 161
http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=145058

Ето ги и моите снимки - стана пак тя каквато стана...

Не мога сега нищо друго да пиша......

Да не забравя да поздравя мама Елица и Джейн!! Добре дошли при нас!

Люба пак си направила подробен анализ на всички...  Laughing  Hug

# 162
Обаче съм пропуснала Пловдивските мами и Руми/то и нея освен да я пиша от Пловдивските/....ама тях ще ги отразя само ако се мернат към Градската градина тия дни Wink.........
Иначе,ако още имате сили-ето и моите снимки:http://www.snimka.bg/album.php?album_id=145089
 Добре дошли при нас на мама Елица и Джейн!!! Peace
Сега прочетох и за Лео-да оздравява веднага....и ако мама му  има нужда от нещо-да звънка.........
Хайде пак лека и спокойна...пък аз белким взема и да поспя........

# 163
  • София
Само за пояснение, понеже видях под една снимка на Имар, че Мони ухажва кандидат тъща в лицето на Сиска. Съвсем не е така, нея си я е харесал за булка (че той все по-големички си ги избира), та Чемшира има късмет, че не му стигна времето. Иначе от бебоците си беше набелязал Калинка и Божа, ама те и двете са големи красавици.
И аз като Люба писах на г-жата Мирчева за условията в хотела (не че ще има кой знае каква файда), ама поне да им е малко напрегнато.

# 164
  • София
Много съм се изложила с надписването на снимкиите Embarassed
 А относно Божа и ние много си я харесахме,но тя е вярна на Марти.Пък и ние с пукнатата глава малко се срамувахме да ухажваме по-сериозно.
 Люба пак си казала добра дума за всеки,продължавам да ти се възхищавам HugА подаръка много ни хареса,вече като запее и си и свири,малко ми идва в повече на мен вечер,че и звука не дава да изключа,но поне той е много щастлив Wink

Последна редакция: вт, 19 юни 2007, 12:25 от imar

Общи условия

Активация на акаунт