На крачетата стои си вече МАЙското ни буболече!

• 11 834
  • 284
  •   1
Отговори
# 135
Жълт потник на черни черти е майка ми. Аз да кажа за мойте снимки че сапредимно клипчета майка ми е сложила апарата на клип и само така еснимала ще ги кача днес. Сега не мога да пиша повече до после.

# 136
  • София
И аз успях да кача снимки. Ето ги http://www.snimka.bg/album.php?album_id=144677
Нашето семейство си изкара много добре. Радвам се, че се запознах с всички вас  Hug На живо всички деца са още по - хубави и интересни, а мамите и татковците....... Peace. За това кой слуша и не слуша мисля, че Стоянчо се доказа като разбойника на групата  Joy
Въпреки, че бях там ми е интересно да разглеждам снимките направени от останалите.
Сега ще бягам - чака ме една пералня пране за простиране, а детето не е от поспаливите.
Лек ден

# 137
Здравейте. ние изкарахме първото си боледуване. лекото неразположение всъщност сибеше някакъв летен вирус -3 дни с температура и повръщане, а Мия миличката така се гушкаше в мен и плачеше жално. Много ми беше мъчно, но и през тези неща се минава, няма как. Днес вече няма температура и надявам се, всичко да отшуми бързо.
Много хубави снимки- личи си, че сте се забавлявали. дечицата са прекрасни, а и природата там също. Аз никога не съм ходила в Априлци.

# 138
  • София
Леле, сватя, не знам вече какво да обяснявам  Embarassed 

А хотеле си е такъв какъвто е на снимките. Но въпроса е, че реновираните стаи си бяха съвсем нормални хотелски стаи, а доколкото разбрах в нереновираните имало дори и мухъл. Така че хич не си отговаряха на цените! Затова сме недоволни! Но купона си беше на ниво! 

Освен мухълът по тавана на баните, в така нар. "стандартни стаи" или поне нашата имаше паяжини по ъглите /които веднага бяха намерени от Косьо/, кърпите бяха с дупки колкото юмрука ми големи, да не говорим, че бяха само за ръце и "банята' се изчерпваше с една слушалка за душ. Басейнът и тенискортът не функционираха. На мен лично ми беше най-неприятно отношението на персонала в ресторанта и това, че ни сбутаха при почти празен ресторант в сепаретата да се чудим къде и как да удържаме бебетата, нямаше капка мисъл и разбиране към отдавна известния им факт, че сме голяма група с много бебета.  Затова и продължавам да смятам, както и в началото, че при такива събирания трябва да имаме наш човек в базата или поне някой да отиде и на място да провери условията и да се договори с управата. Дано се организираме по-добре наесен за морето  Peace

# 139
  • Варна
Ихаааа, много хубави снимки - ма то заподозрените на тях всичките едни готини и весели!!!
БРАВОС!!!
Дано другия път и ние се включим, че ще е срамота вече...

Хайде, давайте още снимки... че тези ги изгледах  Mr. Green

# 140
Освен мухълът по тавана на баните, в така нар. "стандартни стаи" или поне нашата имаше паяжини по ъглите /които веднага бяха намерени от Косьо/, кърпите бяха с дупки колкото юмрука ми големи, да не говорим, че бяха само за ръце и "банята' се изчерпваше с една слушалка за душ.
hahaha Joy Руми, сериозно ли бяха хавлиите с дупки! Егати хотела, трябва да си платиш 76лв за здрави хавлии, а паяжините и ние ги имахме като екстра!

# 141
  • Велико Търново
Айде добър ден и от мен!Толкова хубаво ми беше,че ни дупки,ни паяжини съм видяла,ама то като си лягам и сред нощите нямаше как да ги видя де Mr. GreenСпец.нашите кърпи си бяха читави-това го видях с очите си Heart Eyes
Аз,нали знаете,че с малко не мога,ама да си кажа още веднъж колко съм очарована от всички деца,от майките с които имах възможност да контактувам и тук таме с някой чужд татко Crazy
Пък за страхливите мами те сами да си кажат,аз нищо не казвам Mr. Green

Да не пропусна да кажа на Бабъл,че Сисито е толкова красива направо се влюбих в нея и изобщо не се е заглеждала по чуждите момчета Heart EyesРумчо с новата прическа още по-голям бонбон
Миа,майка и леля както винаги чудни на снимките!

Ще пиша още,но някой друг път  Mr. Greenще идват едни приятелки на кафе!Айде,чао и чакам още снимки!

# 142
Здравейте, мили майчета

Преди време олчето ми направи забележка, че не се обаждам. Реших да се поправя.
Гледам какви големи са станали децата и немога да се нагледам на снимките им. За съжаление немога да пусна актуална снимка на Велизар, ама копютъра е на мъжа ми, а той не е качил нищо на него.
Преди две седмици малчо проходи и сега вършее из къщи, но определено така ми е по-добре отколкото да го разнасям на ръце. Търчи само след кака си и и пипа нещата, а тя милата неможе да ги опази от него. Много са смешни.

Аз ще се опитам да се върна назад в темите и да попрочета какво сте писали, че доста съм пропуснала. А довечера пак ще се включа.

# 143
Добре завърнали се на всички!
Много добре сте си изкарали. До сега снимковият материал не ме затрудни... та чакам още  newsm47
Надявам се на следващата среща и ние да се присъединим. Дано да е по-насам в Бг!
Много са различни дечицата и много сладички всичките. А Люба повече да не се оплаква  Naughty щом мнението за Иво е от не една и две мами.
Добре дошли на мама Елица и Джейн.  welcome Много сте хубави на кръщенето! А в музея страхотно е било, за жалост такива неща няма в БГ.
На нас като Варненци вчера ни беше първия плаж, но Ема се изложи здраво. То не беше рев, катерене по мен. По никакъв начин не иска да се допре до пясъка, нито до водата. Как ще ходим, не ми побира главата.  newsm12 В събота ще има втори опит.
хайде......... чакам още снимки!

забравих... в събота подкрепих инициативата на сдружение ЗАЧАТИЕ. Можеше активността да е по-висока, но в предвид ранния час... добре беше. Пожелавам на всички, догодина пак там но с повече колички!!!  newsm10

# 144
Прибрах се ,бе.......и веднага на компа заседнах/докато Сами спи и бабата още не се е изнесла,та за позабавлява малко Ивчо/.....И гледам,че вече са ме оплюли,че само се оплаквам.....ама що не останахте и вчера-да видите как диването за цял ден дремна само 40 минути и не спря да се дупи и хили истерично........Пъкк ,вярно-седи в количката кротък.....ама то там е единственото място дето е такъв....пък и нали четири дни съм все нан стоп до него,а вкъщи се налага и още еидн да наглеждам и обслужвам....че и от време на време да чистя и готвя.....ама няма да се обяснявам повече-другия път си взимам мъж или баба/или най-добре детегледачка/ с мен и да видите тогава че съм достойна конкуренция на Сиската/за неприсъствалите уточнявам,че аз си лягах с детето....а тя се е изявявала в мое отсъствие/...
Иначе и аз съм недоволна от условията/че бяхме в нереновираните стаи,ама нали бяхме за 3 нощувки,та .........но доколкото разбрах и в реновираните не било кой знае какво.......Но пък от срещите и хората съм във възторг.......и искам пак......ама скоро.......... Crossing Arms
Хайде,че батето май се събуди....снимките довечера....пък и аз да видя какво са публикували другите.............

# 145
Лелеее, купона е бил страхотен  Crazy Heart Eyes Всички снимки разгледах, давайте още!  Mr. Green
Мамите са много хубави, видях някои, които не знаех как изглеждат. И останах очарована  Sunglasses Майско що е, все е хубаво   bouquet

Ни да се оплачем, болни сме. От четвъртък Лео кашля. Ама като ми се изкашля сутринта, направо на пневмония. Наща педка паза, че нищо му нямало, да пие хомеопатичния сироп Стодал. Ама в събота се влоши и 2 дни повръщаше на всяко ядене и спане. Смата кашлица така го дави, че от напъни да се изкашля и повръща  #Crazy Апартамента мирише на ..  Sick Mr. Green Ще перем килими утре  hahaha
Днес пак го водих, снимахме дробовете и изписа антибиотик (който аз не купих..) . Частното педи ни навика, че сме снимали детето и даде Кленбутерол  Shocked , от който ме е страх повече от антибиотика. Прди време се подвизавах във форуми за културисти  Blush и там съм чела всякакви гадости за този сорип  Sick Confused Но ще го пие 3 дни, че много лошо кашля...
Ето малко снимки от нас:

Това ни е морското свинче, което намерихме ПРЕД БЛОКА  Shocked Странно, много при това. Точно аз да го намяря. Понеже най-големия сайт за морски свинчета на БГ е мой проект  Wink и ги гледам от 17 години  bowuu
Лео определено страшно и се радва на мишката  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 18 юни 2007, 19:26 от crazybrat

# 146
Ето едно клипче
http://galiushana.multiply.com/video/item/31

И http://galiushana.multiply.com/video/item/33

Последна редакция: пн, 18 юни 2007, 20:42 от galiushana

# 147
За това кой слуша и не слуша мисля, че Стоянчо се доказа като разбойника на групата  Joy
Аз нямам такива впечатления  Mr. Green Не те видях да търчиш по цял ден след него  hahaha  Joy

Не знаех, че в неремонтираните стаи е било такова положението. В нашата стая всичко беше наред (освен локвата в банята, която се събираше при ползване на душа Simple Smile)
На мен събитието много ми хареса и вече мисля за следващото. Давайте да решаваме кога ще е! Mr. Green
Давайте още снимкиииии.

Ние днес, пак като лудите, обиколихме цяла София 3-4 пъти пеша с количката. Никола беше в добро настроение. Даже като отидохме до "Марсел" се хилеше с глас на продавачките и те го закачаха и най-накрая една от тях го прегърна и танцуваха...
Сега, обаче, не ме питайте как се чувствам!!! А на всичкото отгоре Йовчо клечи до мене и си проси внимание на висок глас!

Надявам се на Лео бързо да му мине кашлицата  Praynig и следващия път никакви извинения не приемам за отсъствие от форумските мероприятия!!!

Хайде, лека и спокойна вечер   bouquet

# 148
  • София
Лео е голямо сладурче на снимките Simple Smile
Дано бързо да мине болестта Praynig
Сисе, камък ми падна от сърцето като каза, че малката Сиси не гледала чуждите момчета Wink Grinning

# 149
Днес ходихме да даваме кръв и урина за пълните изследвания. Ивко даже не усети, че са го уболи. Но с урината голям зор видях. На 6 месеца по лесно му взех.

Лео много щастлив с новото си приятелче!

Общи условия

Активация на акаунт