На крачетата стои си вече МАЙското ни буболече!

• 11 840
  • 284
  •   1
Отговори
# 120
Руми браво , голямо снимане си снимала!

Май вече всички репортери спят, да вземем да лягаме и ние!  Flutter

# 121
  • Varna
Чудно сте си изкарали, Чакам още снимки.
 Ние за срамотите днес направихме прощапулник, то детето на училище ще тръгне, ние докато го направим, но идеята е важна. Хванахме си пергела и с малко двоумене и мишката но компа- архитект ще става до тоя извод стигнахме....
 Руми и това е специално за вас, защото гледаме на снимките, други моми закачате  Sick

# 122
Всички сте страхотни PartyДечицата са страшни сладури:-)
Чакаме още снимки , да знаете Hug

Добре дошли на Надежда и Джейн Hug

Ние пък прекарахме уикенда на вилата и си починахме.На Иветка купихме басейн и едвам я изкарвах от него , научила се е да казва "нЕма" , и като не и изнася нещо само го повтаря.
Хайде аз лягам пък утре за кафето ще съм тук Heart Eyes

# 123
  • София
Добро утро!
Всички снимки изгледах, можете да пускате и другите Wink Природата май е супер на това местенце, а и хотелът от снимките изглежда много добре, но явно е зрителна измама, щом всички са на противното мнение.
Сиска, защо на едната снимка коментарът беше, че сте много, силни и страхливи, нещо ме вкара в размисъл Simple Smile
Всички дечица са много чаровни.
Вчера пък заведохме Румчо при леля му да го подстриже и доста кротуваше, а тя като набра скорост и сега мъникът прилича на морски пехотинец hahaha Все едно ще го пращаме в казармата. Като се организирам, ще приложа и снимков материал. Даже и аз трудно му свикнах, защото откакто е роден, все е с перчем, а сега го няма. Sunglasses
Ама верно ли Ивчо Кабрански бил най-кротък newsm78 Чудя се и защо майка му си трае и не се е разписала още Hug

# 124
Здравейте.

Колко съжалявам, че не мога да разгледам снимките.
Интернета е ужасен.
Вчера се бях отказала тотално от морето. Много се ядосах на свекър си. Оказа се, че в края на краищата нямаме кола. Но накрая тръгнахме. Сега сме в Плевен и до довечера ще сме на морето.

Приятен ден на всички.

# 125
  • София
ей, супер снимчици разгледах! браво!
дечицата - супер са , както винаги, порасналииии!
и аз да питам за разяснение сиската, коментара под снимка много сме, силни сме, страхливи сме, сиске  Crazy разясни!
малката бети, голям бонбон!и ние ще се покажем с дънкова забрадка, целувчици!

bouquet

Последна редакция: пн, 18 юни 2007, 10:02 от ва ни ла

# 126
  • София
Ето го и снимковият материал:

,
И ако може мама Ники да пусне малко снимки на приятелчето ни Сиси, че ни е много мъчно, че не я видяхме на живо. Heart Eyes

# 127
  • Пловдив
Мама Ники (FY) и Люба все още са в Априлци, ще се върнат довечера  Wink
Много са хубави снимките, аз също като Ани хич не се сещах да снимам  Embarassed, но ще кача снимки от апарата на Духи Пухи  Heart Eyes

# 128
  • София
Здравейте и от нас. Срещата беше супер, което напълно компенсира лошото впечатление от хотела.
Ето мойте снимки, сега видях, че са над 100, но някъде от средата има доста на дечицата и майките.
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=9700&AlbumId=97286
За Ивчо на Люба не искам да слушам нищо лошо повече, по-кротко дете не видях, почти не излезна от количката. Иначе всички са невероятни сладури, и бебетата и майките, пък и татковците.

# 129
Благородно завиждам  Embarassed
Страхотни снимки, страхотни бебоци... явно е било голям купон ... Ние само ще гледаме снимки и ще въздишаме

# 130
 Grinning Браво, Май-чета, татковци и дечковци!
Лехнах си вчера със снимките, днес ставам с тях. Страхотни сте всички. Личи си, че сте се забавлявали. Аз си обещавам ние да не пропускаме повече такива събития.

Hug Добре дошли на мама Елица и Джейн!  Hug Радваме се, че се присъединявате към нас!

# 131
Бабъл за коментара силни сме , но страхливи, Сиската ни го лепнала, щото ни навиваше за среднощни походи, но не можа да ни изкара от хотела.  Wink

Румчо голям красавец с новата прическа!

А Ивчо определено беше най-кроткото дете. И вече Люба пише не пише за бели - не вярваме!  Party

А хотеле си е такъв какъвто е на снимките. Но въпроса е, че реновираните стаи си бяха съвсем нормални хотелски стаи, а доколкото разбрах в нереновираните имало дори и мухъл. Така че хич не си отговаряха на цените! Затова сме недоволни! Но купона си беше на ниво!

# 132
И какво се оказа,че Ивчо Кабрански бил най-кроткия,а майка му тук само едни истории разправяяя Laughing,май само си измисля,а  Joy
Разбрах коя е Ивка,а коя е мамата с жълт потник на черти пред х-ла или тя е от др. посетители?
Какво означава,че сте страхливи?
Бетина е много хубава на снимката  Flutter

# 133
Мимоз, коя снимка точно глегад , да видим коя е мамата с жълтия потник?

# 134
  • Велико Търново
Май пита за на Галушана майката,ама не съм много сигурна newsm78

Общи условия

Активация на акаунт