Честита годишнина на Олчето! Желая ти още много семейно щастие и любов! Пък и една сестричка на Вели!
Да кажа на Мимозката, ако още не е тръгнала, че ние преди две години бяхме в Белек и много ни хареса. Хотелът беше с 5 звезди и имахме страхотно обслужване. А какво ядене падаше...
За яйцата - ами аз като го видях, първата ми реакция беше да му се скарам, ама после веднага ми дойде на акъла за снимка, пък после да му се карам, та му удължих малко времето с яйцата. Бързо почистих след това, защото нашия под е естествен камък и едно забърсване му е достатъчно.
Ето за Крейзи снимката на терасата http://i12.photobucket.com/albums/a215/gogigo36/Kilian/P1050818.jpg
Крейзи, Лео много е пораснал и незнам на кой прилича повече, ама май и вие с мъжа ти си приличате.
А за нервите...ами аз вече нямам и за това съм си спокойна. Децата ми ги изпилиха отдавна
. Т.е. съм свикнала на бели и не ми прави впечатление толкова много. Чистя след всяко хранене с прахосмукачката и така. А идеята на Руми за прахосмукачка, монтирана на гърба е много добра, но тук има и прахосмукачка, която чисти сама, но е доста скъпа...С бащата на азиатчетата имахме вчера сериозен разговор и стана ясно, че той не иска да му гледам повече децата, което много, ама много ме радва. Хвърли ми такива обвинения, които нямат нищо общо с истината, но за щастие шефката беше изцяло на моя страна и въобще не му повярва. Сега хем ще си плаща до края на договора, хем няма да му гледам невъзпитаните деца
. За пляскането аз съм много против, защото така се показва слабост от страна на родителя да се справи със ситуацията и детето го разбира.
Айде да се оправям за пазаруване. Лек ден!
, чай

...или така сте се отпуснали от жегата,че не ви се пише
....аз днес реших да не излизаме през деня.....че довечера сме на детски рожден ден и няма да ни се размине излизането,ама поне да са наспани и не толкова разлигавени юнаците....Пък и аз нещо май на разболяване го карам-нямам глас,ръмжа като вокала на дет група........ама като прекалявам със студените бири и сладоледа