На крачетата стои си вече МАЙското ни буболече!

• 11 847
  • 284
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Изгледах всички снимки /само на Шуши нещо не ми се отваря албума/. Успях да се потопя в атмосферата на срещата и ми стана леко тъжно, че и ние не бяхме с вас.... дано другия път успеем  Praynig
Иначе то такива сладки деца на куп никъде другаде няма  Heart Eyes Mr. Green

На всички   bouquet

# 166
  • Русе
  Привет и от горещо Русе!
  Ето ме най-после и мен, толкова много съм изпуснала-поне 2 теми назад имам да чета и много, много снимки за гледане... Тъкмо се канех да ви пиша тези дни, че сме живи, здрави, а аз не съм се навъртала насам, защото се заех да изчета отново всичките 6 книги за Хари Потър, преди да излезе последната-7-ма. Аз съм му голяма фенка и с нетърпение очаквам развръзката. Обаче в неделя следобяд Дарито се събуди с температура от 39 градуса и от тогава та чак до тази сутрин се борим с високата температура, едвам я смъквахме до 38 градуса и след час-два пак минаваше 39 Cry Днес вече ни изписаха и антибиотик, защото гърлото е много червено и явно няма да се преборим без него. Обаче след като на 3-4 часа гонихме Дарито с лъжичката с панадол, вече не иска да пие никакви лекарства, сиропи, витамини, изобщо отказва всичко и не знам как ще я караме така, дано не стигнем до инжекции накрая, че много се измъчи детенцето. Какъв беше тоя вирус, какво беше това чудо, давахме на Дари панадол, слагахме свещички Ефералган, но нищо не й помагаше, докато накрая взехме Хексалгин и с него вече Т спадна. Най-лошото е, че съвсем си загуби апетита(ако изобщо може да се каже, че е имала такъв), плюе почти всякаква храна и аз вече съм ужасно изнервена от цялата ситуация+недоспала 2 нощи поред  #Crazy
   Сега ще се върна назад да гледам снимки от срещата и да почета какво ново при вас Wink

# 167
  Привет, майчета! Мога само да умирам от яд, че не можахме да дойдем на срещата. Личи, че сте си изкарали добре. Дано следващият път да успеем! Страхотни деца, мами, татковци!
    Ние си изкарахме много добре на село. Ради слушкаше много, спеше по 2 пъти, че и на гости в приятелките ми заспиваше. Успях да обиколя всички приятелки, но пак не ми стигна времето да се видим както трябва. И Сиска не успяхме да видим, ама много срещи и все в последния момент.
   Сега тук в София е кошмар, Ради е от кисел по-кисел, заспива поникие време, преди да е обядвал и после спи малко, защото огладнява, следобед умира за съв, ама не ще да спи. Нямам търпение да се махнем пак от София. На село ни избиха 2 кътника и 3-ти е напът.
  Днес бяхме на консултация за сетен път се съдра от рев. Вече сме 11кг и 79см.
  Приятен ден на всички  bouquet

# 168
Айде и от нас малко снимки  Wink

http://duhcheta.multiply.com/photos/album/7

# 169
  • Пловдив
Ееее , браво Анелка, аз докато се натуткам и ти ги качи снимките  Heart Eyes
Забравих и аз да похваля батко Мони на Анна - беше много грижовен и мил с всички дечица, а Калинка особено много си го хареса  Heart Eyes
Освен това Калинка като гледаше другите дечица как ходят и й дойде смелостта та направи на Априлци първите си крачки и вече се осмелява да се пуска лека-полека  Laughing
Досега бяхме с Люба в нашия парк, обаче ни нахапаха всякакви гадини  #2gunfire явно от общината не са се  натуткали да напръскат 

# 170
Много хубаво е било!!!  newsm10
И аз благородно завидях!   smile3506

# 171
СТРАХОТНИ СНИМКИ!  Heart Eyes
Радвам се, че Калинка вече се пуска по-смело  Hug
Гадинки има и в нашите градинки, най-вече листни въшки. Сега едни по-малки падат, като роса са  Crazy Вчера набегом се изнесохме  #Cussing out

# 172
Шуши, този линк препраща към началната страница на сайта! Пробвай пак да копираш!

Честити ходещи крачета на Калина! Много се радвам че се пуснала точно на Априлци. Аз не забелязах радостното събитие, то толкова дечица имаше , че няма как да не пропуснеш нещо!

Днес ни подариха една страхотна играчка от USA. Но аз и се радвам повече. Представлява една игра-книга. Учител то преподава кратък урок и после те изпитва. Има нива на трудност. И като отговориш вярно става голям купон - възторжени викове! Весели мелодийки. Чак на мен ми е забавно да отговарям. На Ивко естествено нищо не му е ясно и само шляпа по копчетата. И обикновено учителя му казва че е отговорил грешно , да опита пак. Мисля да му я прибера, за да може след време да си я ползва по предназначение.

# 173
Здравейте и аз с кеф разгледах всички снимки да видя всички гледни точки така да се каже (само тези на Шуши не се отварят искат ми парола - моля те дай ни я) и изчетох всички коментари. Благодаря на Люба за готиния анализ на всички и хайде някой да направи списък с присъстващите да видиме в крайна сметка колко бяхме и ако може да се отбележи от кой град са да видиме каква е посещаемостта в крайна сметка.
И аз се присъединявам към общото мнение че хотела не беше това за което се плащаше, но пък съм доволна че дойдох и макар да не можах да общувам с мамите се нагледах на хубави дечица ако си бяхме направили разни конкурси като например Мис и Мистър щеше да е навъзможно да се избере, но ако имаше за Най-ревящо е това щеше да е Мариса само тя огласяше плаца.
Ето едно късо клипче като доказателство за уменията на Иваила - http://galiushana.multiply.com/video/item/34

# 174
 hahaha  Да Ивайла, голяма сладурана! И ние също получихме от нейните сладки целувки! Ама си трая Тери да не разбере! Но щом и Иво Кабрански го има дори документиран, вече знам че са само приятелски, а и нас ни цунка за добре дошли, точно като пристигнахме!  Heart Eyes

# 175
  • Плевен
Ами ние като не можахме да се вредим да ви посрещнем , така ще е  Mr. Green

# 176
hahaha  Да Ивайла, голяма сладурана! И ние също получихме от нейните сладки целувки! Ама си трая Тери да не разбере! Но щом и Иво Кабрански го има дори документиран, вече знам че са само приятелски, а и нас ни цунка за добре дошли, точно като пристигнахме!  Heart Eyes
Много сладко клипче  Crazy
Жули се целува по същия начин ...
Ирка добре дошла във форума  Hug
Крейзи,как е Лео?

# 177
Ами ние като не можахме да се вредим да ви посрещнем , така ще е  Mr. Green

Най хубавото за десерт си го оставихме!  Wink

# 178
ами още буха като туберколозен, но мисля, че се подобрява. Сега в жегите се поти много и спим на отворена врата (иначе просто е невъзможно). И се притеснявам да не настине още повече  Tired Но дано му мине вече...
Благодаря, че попита!  Hug Heart Eyes

Нещо ми е много нервно напоследък, ще си лягам. Цунки на всички, който писаха досега. Благодаря ви за това, че ни правите и недошлите част от страхотната среща по този начин  Heart Eyes

Лека нощ!   bouquet

# 179
  • София
Но щом и Иво Кабрански го има дори документиран, вече знам че са само приятелски, а и нас ни цунка за добре дошли, точно като пристигнахме!  Heart Eyes
Ха така, А н и, добре го обясни, че иде реч за приятеслки поздрави. Дано и сватята те разбере, че аз вече не знам какво да обяснявам  Laughing Ама, сватя, да знаеш, нас Ивето не ни е целувала за добре дошли или по други поводи, само Ники, нали си ни е най-добрата дружка  Hug 

Крейзи, дано те пусне нервата, че кофти... и на мен ми е едно напрегнао напоследък,а уж си почивам на село  Thinking

Люба, как го написа за личностната характеристика... чак се почуваствах като на изпит за срещата утре  Wink

Анна, и аз им драснах един емейл на тия от априлци, интересно дали ще ни отговорят  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт