На крачетата стои си вече МАЙското ни буболече!

• 11 817
  • 284
  •   1
Отговори
# 210
Добро утро!

Честита годишнина на Олчето! Желая ти още много семейно щастие и любов! Пък и една сестричка на Вели!

Да кажа на Мимозката, ако още не е тръгнала, че ние преди две години бяхме в Белек и много ни хареса. Хотелът беше с 5 звезди и имахме страхотно обслужване. А какво ядене падаше...

За яйцата - ами аз като го видях, първата ми реакция беше да му се скарам, ама после веднага ми дойде на акъла за снимка, пък после да му се карам, та му удължих малко времето с яйцата. Бързо почистих след това, защото нашия под е естествен камък и едно забърсване му е достатъчно.

Ето за Крейзи снимката на терасата http://i12.photobucket.com/albums/a215/gogigo36/Kilian/P1050818.jpg

Крейзи, Лео много е пораснал и незнам на кой прилича повече, ама май и вие с мъжа ти си приличате.

А за нервите...ами аз вече нямам и за това съм си спокойна. Децата ми ги изпилиха отдавна  Crazy Crazy. Т.е. съм свикнала на бели и не ми прави впечатление толкова много. Чистя след всяко хранене с прахосмукачката и така. А идеята на Руми за прахосмукачка, монтирана на гърба е много добра, но тук има и прахосмукачка, която чисти сама, но е доста скъпа...

С бащата на азиатчетата имахме вчера сериозен разговор и стана ясно, че той не иска да му гледам повече децата, което много, ама много ме радва. Хвърли ми такива обвинения, които нямат нищо общо с истината, но за щастие шефката беше изцяло на моя страна и въобще не му повярва. Сега хем ще си плаща до края на договора, хем няма да му гледам невъзпитаните деца  Grinning.

За пляскането аз съм много против, защото така се показва слабост от страна на родителя да се справи със ситуацията и детето го разбира.

Айде да се оправям за пазаруване. Лек ден!

# 211
Ето и кафенце , чай

и закуската

# 212
  • София
Добро утро и от нас. Да ви кажа аз не чакам извинения за условията в хотела, написах го наистина малко да се постреснат. Че то за 3 звезди условията може и да са такива, ама заради мухъла и влагата ХЕИ може спокойно да има затвори крилото. Аз поне го изпитах на свой гръб, защото съм малко алергична.
А има такива сайтове, в които хората си споделят преживяванията и ако ги изтипосаш там, доста лоша реклама ще им направиш.
Иначе обичките засега се понасят идеално. Довечера ще сваля една снимка от телефона на Стоянчо да ви я покажа, че сега не ми се занимава да я снимам.
Честито на патерица на Олчето, да сте още по-щастливи отсега нататък!
Монката вече почна да ме навива пак да ходим на хотел, за да се срещаме с бебетата и Сиска разбира се!

# 213
Здравейте,

Я да изкоча аз от храстите, откъдето само чета и не пиша, че като дойде време за преброяване да не ме пишете сред "безкрайно" изчезналите.
Първо, крепки поздрави за мамите, които бяха на Априлци. Много хубави снимки. Ние имахме две представителки от нашата локална форумска група, т.е. живущите в Хаджи Димитър - София и получихме свеж репортаж за майки и деца. Да не казвам голяма дума, ама следващия път се класираме и ние. Може да не ме бива по честото писане, ама ме бива по честото говорене, няма страшно..
Сиске, като ти гледам голямата усмивка, хич даже и не се притеснявам за Божа и "дупището й" и шамаренето  Grinning. Сигурна съм, че детето расте във весела и лека среда.
Аз шамари до сега не съм раздавала, ама не съм сигурна, че няма да ми се наложи. Вярно е, че не става с бой да се научават нещата, ама не става пък и с постоянно говорене. Изниква ми асоцияция на майка, дето само мръмне в ухото на детето и ужас ме хваща. Истината е някъде по средата и има доста допълнително влияещи фактори, примерно:  степен на изнервеност на майката и дали току-що са й поднели добра, лоша или никаква новина, вродена палавост на детето, дали му се спи, крещи, сере, реве и пр...
Нашто крупно семейство утре заминава на уикенд на Боровец, който сина ни Марто взе, че спечели от детската кухня. Гледах времето и някакви стойности от по 38 градуса и доста се радвам, че ще се избавим от жегите в шубрака.
Желая ви приятен ден и много здраве и много ми допадат идеите за Шуменско, Болярка, Загорка, Ариана и пр. подобни.... beer3

# 214
момичета здравейте

влизам да ви се похваля, че станах леля
братовчедка ми роди момиченце, казва се Симона

аз съм най-щастливата леля на света  Grinning Heart Eyes Hug

# 215
  • Варна
Да е жива и здрава малката Симона и да радва мама и тате и леля и всички близки  Mr. Green

Кате, от тия чайчета, кафенца и закуски - по цял ден ми се пийва и хапва  Crazy

Люба, аз надлежно изгледах всичките ви качени клипчета - казвала съм, ама пак ще кажа - тез деца са направо страшни - едни очи, едни коси, закачлив поглед - страшни сладури са ти - да са живи и здрави!!!

У нас продължава ремонтната одисея.... такава мръсотия, прах, строителни материали, машини, малеее....... не искам друг ремонт в следващите поне 5 години..... обаче ще се наложи наесен стаята на малчо да правим, та пак ще е еднаааа.... мани мани

# 216
  • Велико Търново
Добър ден Grinning

Миленка,честита ви принцеса!Пожелавам и да е много здрава и да е радост за всички!
А,пък ти вземи се отчети по-прилежно и пусни снимка на Рали Heart Eyes

Любе,сега да поясня,че не става дума за телефон,а за една златна тел,която искам има няма една петилетка,ама сега съм твърдо решена да я имам,а чемшира като не ще да ми я купи има едно място дет му се вика банка Mr. GreenСега и за ромите,те вашите столипинските тока не си плащат и не знам как са с алтъните,а пък за шуменските много съм чувала.Пък и Каменица не е лоша бира,че ей ти повод да разходя г..о до Пловдив.

Виф,и на нас скоро време ни предстои ремонт и чак не ми се мисли,то вярно нашия ще е по-постничък,ама все ремонт.Та по този повод,няма да ходим на море/така каза Чемширов/ ,а вижте Божка как се е нагласила за плаж,така,че ако някоя морска мама със син ни иска идваме,а пък аз,ще донеса оня препарат за бани Mr. Green

Божидара не ползва гърне и Надя и писна да го заобикаля и вижте как се е намърдала

# 217
Здравейте момичета. както ви писах преди няколко дни Мия изкара първия си вирус -3 дни с температура и повръщане, точно като трябваше да ходим на ваксина. Сега вече е добре, но й пуснах изследвания, защото се притеснявах пък да не е някаква инфекция, свързана с бъбреците, че много се превиваше като от болки в коремчето. чакаме резултати утре. То и зъбче ни излезе междувременно, та може да е било комбиниран вариант от вирус и зъбобол.
За изнервянето и биенето подкрепям изцяло мнението на Шуши и на Катя. Помня как съм се чувствала аз след като майка ми е удряла някой път и съм си обещала, че не искам и ще направя всичко възможно моето дете да няма такива спомени. В крайна сметка не удряме всеки възрастен, който ни ядоса, нали?! А беззащитното малко същество ще се научи постепенно с много търпение и постоянни обяснения. Аз нали ходя на работа, та всеки миг с Мия ми е като подарък и гледам да го прекарваме приятно. Е, викам й от време на време -тук баща й повече се намесва, но тогава обикновено гледам да я оставя за малко и да се успокоя. Пък и толкова съм го чакала това дете, че щастието да я имам винаги надделява над всичко друго. То е вярно, че и децата са много различни. Аз от Мия не мога да се оплача, тя е кротка, но си има страшен характер и като проумееш, че ако не иска да направи нещо, няма как да я накараш и я храниш своевременно, грижи няма Laughing
Кате, снимката с яйцата на Килиан е страхотно попадение, добре че си се сетила да снимаш.

# 218
  • Велико Търново
Вие нали не си мислите,че пребивам Божидара?

# 219
  • Варна
Ха, Сиска, ма бива ли така, без море? И иска ли питане??? Айде идвайте, все ще намерим място за вас, нищо че сме ремонтни... Пък аз докато бачкам офиса ми е до морската и до плажа вие може да се печете на слънчице, ще ви дам и Макси да ви пази двете дами, кавалер ще го играе  Wink Mr. Green Пък щом ще носиш и препарата, ма въобще проблеми няма да имаш. Добре ще си ни дошла  Hug

# 220
  • Велико Търново
Виф,ще се направя,че това не съм го прочела,защото вече си се представям на плажа Mr. Green
Пък и твойта сватя,че и Анитка ме кани та да не взема наистина да пристигна Heart EyesОх,само да ни сложат дограмата и тогава да видим какво ще каже финансовия министър Mr. Green

# 221
Абе,никой ли не си стои вкъщи в тая зверска жега newsm78...или така сте се отпуснали от жегата,че не ви се пише Thinking....аз днес реших да не излизаме  през деня.....че довечера сме на детски рожден ден и  няма да ни се размине  излизането,ама поне да са наспани и не толкова разлигавени юнаците....Пък и аз нещо май на разболяване го карам-нямам глас,ръмжа като вокала на дет група........ама като прекалявам със студените бири и сладоледа Embarassed
Сиске-на теб  първо да ти кажа,че Каменица си е направо хубава/какво е това-"Не е лоша"/......макар,че ние тука всякаква пием.....стига да има Mr. Green..а ти вземи си завлечи най-сетне прелестите към нас....и без препарат ще ти се зарадваме/ама да ми се върне гласа,че пак само ти ще се изявяваш,а аз тъй хич не съм съгласна/...И последно/че то на чат го обърнахме/-сега поясни и каква е тая тел и какво ще овързваш с нея?...че да мога да спя спокойно довечера Laughing/а на въпроса за нашите роми.......мен ако питаш и богати и  с алтъни.....ми все са си роми.......особено като знам,че май им плащам тока всеки месец трудно ще ми станат симпатични/....а, това сега го двидях-аз не съм морска мама,ама ако искаш да я взимаме Божа с нас на море........като я видях каква е кротка-направо да минаваме през Търново на път за плажа... Wink
Виф-че,вие поне сте на финала.....а ние досега правихме планове,оферти събирахме и май  ще да го почваме вече.......ама като знам,че то началото е лесно/с разбутването/......края е труден........Пък ,ако искаш ела ни и ти на гости-доколкото си спомням със шпакловката се справяш Wink
Уна-честита ти племенница...да е жива и здрава и много да си играят с Ралица!
Кате,чак аз се зарадвах,че няма да ти късат нервите азиатчетата.....че като разправяше за напикаването....и като си го представих....... Rolling Eyes...дано сега имаш повече свободно време Peace
denz,каква е тая кухня с почивки на Боровец.....че то така,хем детето сито,хем мама и тати доволни и отпочинали Laughing.....А ти да не се отметнеш за следващия път/че то и аз съм като теб,това дето го пиша е малко в сравнение с говоренето ми Mr. Green/
И като казах за следващия път-ами дайте да почваме с организацията отдалеко,че да  правим плановете........
Аз отивам да се правя красива,че да не се излагам пред младите мами/ и татковци/ довечера..........
Хайде сега и другите четящи да се напънат  и да напишат по-нещо....че докато ми съхне лака ще чета....

# 222
Не се притеснявай,то от седене на компа,време не ти остава......./сега да не вземеш да ми се разсърдиш,опитвам се да се шегувам/

А,докато писах и 4-ри нови отговора......така съм съгласна вече Grinning

# 223
  • Велико Търново
Не се притеснявай,то от седене на компа,време не ти остава......./сега да не вземеш да ми се разсърдиш,опитвам се да се шегувам/

Ти тъй като ме познаваш как ти се струва да ти се разсърдя,баш на тебе newsm78Аз,от седене на компа нищо не мога да свърша,ама то не е и задължително де Mr. GreenКато ти ес оправи гласа идвам Heart Eyes

А,пък телта е златна е ще си я слагам на врата-няма да вържа чемшира за рогата или той мене Mr. Green

За днес по-вече нищо не пиша,защото чистачката няма да идва и отивам аз,да чистя Heart Eyes

# 224
  • Варна
Няма да ме биете, ама аз пак ще пиша...

Сиска, ти колко покани чакаш да питам аз? Ми то половин Варна ли искаш да те покани, аааа????? Я да стягаш багажите на детето и да отиваш да видиш кога са автобусите, че да не идваме чак до там да ви видим банския костюм на божа на живо, ей!!!!

Люба, освен, че аз съм задобряла в шпакловането, мъжо работи във фирма за интериорен дизайн и там ми правиха кухнята, а той ми я монтира снощи, половината. А пък татенцето ми прави Ел-а, ВиК-то, теракота, фаянса него сега го реди. Та викам ако искате семейно да наминем през Пловдив, все ще сме ви от полза  Mr. Green

Айде спирам да пиша, че ме хвана срам вече  Embarassed да спамя темата с глупости

Общи условия

Активация на акаунт