Изпитаните билкови рецепти на баба Ванга

• 356 195
  • 271
  •   1
Отговори
# 90
Интересни са и предсказанията:
"Има едно древно индийско учение - учението на бялото братство. То ще покори целия свят. Ще го напечатат в нови книги и по целия свят ще го четат. То ще е Огнената Библия." (24)

"Всички религии един ден ще изчезнат! Ще остане само учението на Бялото братство. Като бял цвят то ще покрие Земята и благодарение на него хората ще се спасят.
Новото учение ще дойде от Русия. Тя ще се пречисти първа. Бялото братство ще се разпростре в Русия. От тук учението ще започне шествието си по света. Това ще стане след 20 години - по-рано няма да стане (казано през 1979 г.). Но след 20 години ще събирате първия голям урожай."

За болестите

"Много и незнайни болести ще се явят. Хората ще падат по улиците без видима причина и без видимо да са боледували. А това е все още предотвратимо, защото е във вашите ръце."

"След 40 години няма да има сегашните болести, но ще се появят нови. Те ще са свързани с мозъка."

"Лекарство против СПИН ще излезеи от желязо ще бъде. Защото този елемент намалява в човешкия организъм. Но ще дойде сруга болест по-страшна от рак и от СПИН."

„Ще дойде ден и ракът ще бъде окован в железни вериги! Лекарството, което ще лекува хората от тази болест, трябва да съдържа желязото, защото този елемент в човешкия организъм намалява.” (24)

"В бъдеще ще бъде открито лекарство, което е много необходимо за възстановяване на човешкото здраве. То ще се приготовлява от хормоните на кон, куче и костенурка. Конят е силен, кучето - издръжливо, а костенурката - дълголетна." (24)

„Лечението с игли е правилно, но за да има успехи, трябва да не е с метални, а с глинени игли, така както са го правили в древността. И тези игли да ги нагрявате на жар, а не с електричество, защото и в човека има електричество, по този начин вие го засилвате, а това пречи да се въздейства правилно на определените места.” (25)

# 91
Направо съм потресена с какви простички и безвредни методи могат да се лекуват разни болести! Никога на съм предполагала.... Благодаря на всички ви! Има ли някой представа за нещо, което да помага при невродермит /атопичин дерматит е другото име/. Дъщеря ми страда от това по рождение и сме се измъчили вече 14 години. Що кортизонови пасти сме измазали, които и увредиха кожата тук и там. През зимата се обостря много и сега пак е на рани по ръцете, въпреки уверенията на лекарите, че през пубертета ще отшуми.
Препоръчвам ти д-р Пешева! Преглежда на ул Поп Богомил, до Лъвов мост! Не е хомеопат, но лекува с "прости"кремчета и сиропи, не особено скъпи!

# 92
много ти благодаря  bouquet.... само ако имаш някакъв телефон или по-точен адрес - моля те, да ми го дадеш. Тя кожен лекар ли е?

# 93
Тази сутрин забелязах,че сина ми кашля и веднага му забърках масло с мед и ванилия.
Виждам значително подобрение,почти не кашля,но ще видим как ще е утре.
Има и малко хрема,ще му сложа и масло в едната ноздра,когато заспи и ще видя как ще е на сутринта.

# 94
много ти благодаря  bouquet.... само ако имаш някакъв телефон или по-точен адрес - моля те, да ми го дадеш. Тя кожен лекар ли е?
Тя е кожен лекар, кабинетът й се намира на ул "Поп Богомил" 34, това е пряка като тръгнеш  от Лъвов мост нагоре посока център, пада се от ляво на бул.Мария Луиза, мисля че първата или втората. Телефон 9835063 от 8-9ч сутрин
трябва да запишеш час, че наплива при нея е голям. Взима символично за преглед 3-5 лв. Желая ви успех. Ние също имахме заченки на атопичен дерматит, изредихме доктори, отидохме при нея, незнам дали  тя ни излекува или го израстнахме но засега нямаме екземи.Успех   bouquet Ако има нещо не се притеснявай да ми пишеш на лични, че темата не е за тук май  newsm78

Последна редакция: пт, 25 яну 2008, 11:36 от chochka_nadik

# 95
Успех   bouquet Ако има нещо не се притеснявай да ми пишеш на лични, че темата не е за тук май  newsm78
[/quote]

много ти благодаря за информацията....  bouquet
ще се запишем... и ще пиша какво е станало Laughing

# 96
  • Пловдив
изпробвах рецептата с меда и маслото за себе си неми помогна,но чак сега прочетох че пише за детска кашлица.А коя рецепта за кашлица да избера за малкатамного често е с запушено носле икашлица(започва преди да се запуши носа и продължава и доста слех като нолето мине)Няма червено гърло,гърди чисти май кашля от сополите

# 97
изпробвах рецептата с меда и маслото за себе си неми помогна,но чак сега прочетох че пише за детска кашлица.А коя рецепта за кашлица да избера за малкатамного често е с запушено носле икашлица(започва преди да се запуши носа и продължава и доста слех като нолето мине)Няма червено гърло,гърди чисти май кашля от сополите

Aз все още давам мед с масло, когато кашля и е хремав малкия. Понякога добавям в лъжичката и вит.C /счуквам го на прах/. Друго, което аз прилагам специално за хремата е натопляне на краката с гореща вода, в която съм разтворила морска сол и после спи с чорапки. Peace

# 98
  • Поморие
Една рецепта и от мен-източника ми не е баба Ванга ,но все пак много е лесна и ефикасна.Става дума за смъкване на температура и е приложима за по-големи деца и възрастни.Намазва се меката част на ходилото /средата/с мас или каквото мазничко имате под ръка след което се налага със стрит или счукан чесън,слагат се чорапи и се стои с тях, деца-5 минути,възрастни 10.Измиват се краката.След което се мери темпертатурата и ако не е започнала да спада същото се повтаря след 20минути.Изпробвана е рецептата при много сериозна гнойна ангина на сина ми.След второто слагане на "чесновите чорапки "температурата спадна и нямаше сериозни проблеми.Преди това поддържаше 39-40 градуса и трудно я сваляхме.А на бебка и мажех ходилцата с мед/но помага при по-леки температури и настинки/.Мажат се крачетата ,слагат се чорапки и се слага бебчо да спи.   bouquet

# 99
Побутвам темата,че ми трябва едно инфо.Разбрах,че в Рупите са открити и се добиват хлорела и още едно водорасло.Някой знае ли какво точно е казала Ванга за това, и дали могат да се намерят от тези водорасли на сносна цена.Има фирма,която ги предлага по дистрбуторската мрежа,но аз смятам да ги избегна.

# 100
Побутвам темата,че ми трябва едно инфо.Разбрах,че в Рупите са открити и се добиват хлорела и още едно водорасло.Някой знае ли какво точно е казала Ванга за това, и дали могат да се намерят от тези водорасли на сносна цена.Има фирма,която ги предлага по дистрбуторската мрежа,но аз смятам да ги избегна.

Дай малко повече инфо за това водорасло newsm78

# 101
# 102
Здравйте Simple Smile

Мислех да пусна темичка за изпитани бабини илачи за лечение, които прилагате у дома. Аз не помня много такива от детството си, защото не съм била болнава, за щястие де...

Намерих настоящата тема и виждам, че коментира интересуващото ме. Но моля, ако някой има линк към друга подобна с изпитани рецепти, да ми го пусне.
Хлапетата ми са все болни, от месеци пият лекарства поти непрекъснато и вече с мъжа ми сме се видяли в чудо...
Големият в момента е с поредната ангина ( предишната беше от 10 до 18 април, лекувана с антибиотици и сто вида други лекарства) и сега  е обзаведен с нова. Сега го лекуваме с уиски Laughing - гаргари се по 4 пъти на ден (кога гаргари, кога гълта #Crazy), вечер му правим компрес с ръкия на врата, преди три вечери му свалихме температурата с вълнени чорапи върху разтрити с ракия крака.

Но друго не зная... Дайте съвети, линкове, каквото можете  bouquet

# 103
  • Кредитен консултант - Варна
Здравйте Simple Smile

Мислех да пусна темичка за изпитани бабини илачи за лечение, които прилагате у дома. Аз не помня много такива от детството си, защото не съм била болнава, за щястие де...

Намерих настоящата тема и виждам, че коментира интересуващото ме. Но моля, ако някой има линк към друга подобна с изпитани рецепти, да ми го пусне.
Хлапетата ми са все болни, от месеци пият лекарства поти непрекъснато и вече с мъжа ми сме се видяли в чудо...
Големият в момента е с поредната ангина ( предишната беше от 10 до 18 април, лекувана с антибиотици и сто вида други лекарства) и сега  е обзаведен с нова. Сега го лекуваме с уиски Laughing - гаргари се по 4 пъти на ден (кога гаргари, кога гълта #Crazy), вечер му правим компрес с ръкия на врата, преди три вечери му свалихме температурата с вълнени чорапи върху разтрити с ракия крака.

Но друго не зная... Дайте съвети, линкове, каквото можете  bouquet

За гнойна ангина бях попаднала на следната рецепта : яйчен белтък ( но не помня дали суров или варен) се смачква с пудра захар и се прави компрес на гърлото .Пусни търсачката за гнойна ангина .

# 104
angeliciva, благодаря ти, ще потърся  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт