Отговори
# 195
Всеоще не сме и на фаза гъсеничка дори...само маха с ръце и крака като раче , хихихи, а въртенето на всякъде е на 101%,хихихи

Ние постепенно започнахме да заместваме. Кало, сам отказа млякото. Сега пък новото 20 е,че час след като яде, до два, за да заспи иска мляко, не става с друго да го излъжеш. И аз също давам плодово за следобедна закуска. Или понякога слагам в зеленчуковото. Гледам,че повечето плодови имат захар. Колко има, за да навреди, ако вреди? На HELLO взх няколко и много ни харесаха, но имат захар, както и в тези на BEBIVITA. hIPP-арските ми идват малко скъпи, те нямат...  Tired Има ли зеленчукови на HELLO? Какви са ви отзивите за българските АМ-АМ?

Мисля да му дам рибка, но на всички бурканчета пише над 8м. Мисля,че ние няма да имаме проблем,защото до сега алергия към храна не е имал, а и нямаме и наследствени такива.
Кажете какво мислте? И каква рибка да му купя? Бяла или ... не?

А има ли декемврийчета от Дружба2 ? Heart Eyes

Да ви кажа, че имаме нещо като неофицялна пръва дума  от вчера сме на бабабаба и мабаба хихихи Joy

# 196
Леле момичета колко писах и изведнъж хоп зацикли ми сайта и сега на ново.

Честито на Лилетка много  много да се обичате и много много дълго да останете влюбени

Честито християнче и на Бети и на всички месечинковци  да са живи и здрави!

Да ви кажа при нас как потръгна хапването на зеленчуковите пюрета аз и друг път май съм казвала но.... Embarassed Mr. Green ако пият от шише давайте им с по широка бибка пюрето от биберон разредено с малко кърма или мляко поне докато свикнат  с вкуса и после ще ги папкат с лъжичка при нас стана за около 2 седмици.а не ми беше никак лесно преди това.

И ние номера с гъсеницата го владеем и още куп движения много са сладки и смешни в този период бонбончетата ни. Joy

Сега да ви питам нещо малко ще оакам темата,но..... какви са на вид акитата на бебенцата ви ,при нас са малко редки и се притеснявам дали не е разтройство за сега спрях крушите и ябълките.Какви за признаците за разтройство?
От седмица акаме по 3-4 пъти на ден ,а само веднъж е  с по гъста консистенция. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 197
  • Русе
  Русе ни е доста близо, пътуваме всеки месец до там, по този повод maiche, къде се разхождате с Ели и по кое време долу-горе?

само maiche ли питаш  Crossing Arms  Whistling

# 198
Незнам дали е удобно да се намеся, но мога да Ви препоръчам един детски алерголог, който е най-добрият в тази специалност, д-р Мустаков ако се интересувате ще Ви дам координати Peace
Удобно е разбира се- давай, нали знаеш, човек когато има дете си има и една сериозна колекция от телефони на какви ли не доктори- кадърни, некадърни ...
Поли, съжалявам за закъснението ето това е номерът му 0888/593901, а ето  тук да видиш къде преглеждаhttp://www.mustakov.com/bg/main.php?p=5

Последна редакция: пн, 18 юни 2007, 15:42 от esy

# 199
кетка, ние акаме ту рядко, но не воднисто (то е признак за разтройство), ту като пластелин - хахаха.

Смесвай му крушата и другите разхлабвщи с неразхлабителни или някакъв зеленчук)- ориз и така мисля, няма да има проблем.

Ако акате начесто,може и от това да е, при нас е така.

Peace

# 200
liletka  Честито!!  ПОЖЕЛАВАМ ТИ  ЩАСТЛИВ СЕМЕЕН ЖИВОТ!!!  newsm51
Честито 6 м. на всички бебоци, да са живи и здрави!   bigdance2

# 201
Привет мамчета,
Ха сега Честито на Лилетка married

честито християнче и на бети!

bdbaloni и на днешните рожденници!

Бъдете винаги здрави и много щастливи!

Шеменет,мойта девойка яде зеленчуковите пюрета без подправки,а само с кърма.Странното обаче е,че винаги след изяждането на порцията иска и млекце да си похапне.Кърмата ми още не е спряла а вече цял месец си хапва пюрета.От утре съм решила да й дам и първото месно,и като знам първо една лъжичка,после две,така до като изяжда цяло бая време трябва да мине и пак ще й давам мойте натюр. Mr. Green
А защо да давам оризова каша,че нещо немога да се светна?И как и по колко?

Иначе и при нас гъсеничката се прояви,а за басейнчета съм решила един малък за къпане/ като идем на вилата/ и един голям после за игра / с играчки в него/  а за акитата-мешана работа.

# 202
pontes4e, първо й се появиха малки ситни пъпчици по ръцете, а на другия ден по-големи по едната буза - това от моркова. От тиквата  - леко зачервено по дупето. При вас как беше?
И сега ЮПИИИ - хемоглобинът на Вики е 131! Мисля, че много добре. Другите стойности също май са в нормите! Камък ми падна от сърцето, нямам търпение да го тресна на старата ни педи, макар че от другия месец сме при нова Simple Smile

Лилетка, Честито! Щастлив семеен живот!!
Относно захарта - аз лично не мисля да давам на бебето си, поне докато зависи от мен  Naughty Даже фруктозата четох, че не е добре да се дава рано, съответно плодовите пюрета.
Ина-нк, кой те кара да даваш каша? Но ако даваш пюрета с оризово нишесте, трябва да имаш предвид и него да го въведеш както всеки нов продукт.
Шаменет, не се безпокой - и Вики едва изяжда около 50 мл каша, а пълната доза било 120, ама да си гледат работата, няма да си тъпча детето, та да получи негативизми от храненето.  Crossing Arms
Цунки за гъсеничките Wink

# 203
  • София
Честито на сладката Венета!
Честито и на liletka!
Честито и на всички навършващи половин годинка!
 Hug

Вчера и аз захраних Нели. Започнах с тиква на Хип и така я хапва, чак хваща лъжицата и бута сама към устата.Много и хареса Simple Smile След тиквата ще дам тиква с картоф пак на Хип, после мисля оризова каша, защото в доста от зеленчуковите пюрета има оризово нишесте. Морковите ще ги оставя за след това, че като гледам колко бебчета получават реакция от моркова  ooooh!

Въпреки тиквата обаче пак давах дуфалак, той поне помогна защото пак не беше акала 5-6 дни  Sad И на мен ми писна с това неакане!

alex_shu бях чела някъде че ще имаш инфо като докарат в Бг столчета на Romer, моля те да споделиш и тук, че и те са ми в списъка.  Hug

# 204
  • Варна
ха здравейтииииии
ние се завърнахме от 3-дневно миткосване по роднини из БГ
беше много хубаво и изморително -
събота: от Варна през Плевен към Лом
неделя: през Ловеч, В.Търново и Елена към Сливен
понеделник: през Бургас за Варна

както е упоменала kriss минахме през Попово и се видяхме.в момента качвам снимките  Wink
p.s. ето ги: Междуградски срещи

на връщане минахме през Бургас, но само транзит(за което се 'звинявам, щото много укъсняхме с връщането а татито е на работа  Confused но все пак се докопах до телефончетата на бургазлийки и следващия път ще предупреждавам  Peace

ето ни и нас в групата на 6месечковците:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=135104&photo=30
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=135104&photo=31
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=135104&photo=32
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=135104&photo=33
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=135104&photo=34

Последна редакция: пн, 18 юни 2007, 18:20 от Virginity

# 205
  • София
ЧЕСТИТО НА ЛИЛЕТКА, ВЕНЕТКА И НА ВСИКЧИ ПРАЗНУВАЩИ  bouquet

аз тъкмо изръчках таткото с бебето навън и седнах малко на спокойствие на компа. вече мира не ми дава това дете #Crazy днес е спала 2 часа, откакто се е събудила в 6 сутринта и през цялото време не се е спряла Shocked навъртях 3564839383473 километра следобед с надеждата да заспи, но уви. блещи се в количката и последната отсечка я взехме, носейки се на ръце. леко ми беше горещо sweating
откъде тази енергия  33uu

# 206
здравейте, да се намеся и аз Wink
Пюре с риба има на Ганчев и е за над 5 мес, Ники яде такова и му харесва. аз пък се радвам, че захраних рано и нямам проблеми - и захар и от тия дни и глътен яде....ака си по 3 пъти на ден, но вече по-гъсто!
Радвам се, че се видях с kriss' и малко и завиждам че живее в провинцията, защото там е несравнимо по-спокойно!!!
Днес се засякохме и с момата Ния Wink, която очакваме скори в Боисовата!
/Хайде и аз съм за среща другата седмица например!

# 207
  Русе ни е доста близо, пътуваме всеки месец до там, по този повод maiche, къде се разхождате с Ели и по кое време долу-горе?

само maiche ли питаш  Crossing Arms  Whistling

Извинявай, незнам никоя друга мама от Русе  Embarassed, не искам да пренебрегна никого ще се радвам да се видя с всички ви  Hug познавам Русе само пишете къде се срещате и дали ни искате с Ивайла за някой друг час разбира се  Blush
И аз нито за миг не съм съжалила за това, че я захраних рано - започнах с плодово пюре още на 3 месеца, независимо от това, че я кърмя до ден днешен, но това е въпрос на личен избор и убеждения  Hug

Последна редакция: пн, 18 юни 2007, 22:01 от kriss`

# 208
Много благодаря за поздравите, момичета!
Честита половин годинка на бебе Кристиян на мама Tani@, бебе Аделина на мама НЕВМЕНТЕ, бебе Соня на мама soseress, бебе Виктория на мама bisa!

# 209
  • Бургас
Айде само да се запиша, че му изтървах края, ноооооо прочетох всичко.
Вержи другия път непременно ще се скив. Нема се размине.

Тряя да опрая май, първа страничка, някои от снимките са се сбозили.  newsm78 Що така?
Майче, Шрю днам че вие ползване Imageshack - случвало ли ви се е ???? Или нещо сайта се дъни от време на време?!?!

Общи условия

Активация на акаунт