Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представляват имената на зодиакалните знаци до имената на потребителите в публикация?
Какво включва публикация със заглавие „СЛАДКИ БЪРБОРАНИ ОЧАКВАТ ОКТОМВРИ ДА СТАНАТ МАМИ НА 114 МАЛКИ МУШМОРОКА, 39 МОМЧЕНЦА И 27 МОМИЧЕНЦА“?
Какви са датите до имената на потребителите в публикация?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представляват имената на зодиакалните знаци до имената на потребителите в публикация?
-
Какво включва публикация със заглавие „СЛАДКИ БЪРБОРАНИ ОЧАКВАТ ОКТОМВРИ ДА СТАНАТ МАМИ НА 114 МАЛКИ МУШМОРОКА, 39 МОМЧЕНЦА И 27 МОМИЧЕНЦА“?
-
Какви са датите до имената на потребителите в публикация?
-
Какво се споделя в публикацията от 01.10?
-
Какво се споделя в публикацията от 10.10?

Честито и за изпита. И аз се чудех в началото какво ще правя с толково свободно време, но чуденето ми беше точно половин ден.
Аз с моето целулитно дупе май няма да се престраша да се опна на плажа, освен ако не съм с тениска или по-дълъг потник. Ама още го обмислям, че много топло. А и с тези температури дето не ги предсказаха за идните дни...
Няма да е за хора навън.
Такива красоти за съжаление тука не съм виждала и досадното е че във всеки магазин едни и същи неща продават. Дано падаръците ни от щатите да ме изненадат приятно с нещо такова красиво.
като ги видях. А за тези неуредици кой трябва да ми издаде талона за ЛКК, за да ми се продължи болничният след 7 дни, няма да ви разказвам.
Точно като за снимка е застанала. Нашата не можахме да я разгледаме така обстойно, защото освен краката, и ръцете си беше вдигнала пред лицето 
Аз близо 2 години не живея там, може би и това има значение!!!
- но ви чета всеки ден
абе незнам,по добре да вярвам на доки и да не се панирам.Аз имам игуана но сестрами я гледа в момента,откакто разбра че съм бременна тя я взема да се грижи за нея защото нетрябвало да има вкъщи никакви животни.Нищо и без това не ми се занимава сега с игуани,
Аз гледам папагал (птиците носят доста повече зарази от зайчетата) и до вчера гледах катеричка (което си е чист гризач) и още не съм се разтревожила, така че вие нямате право на притесненя