Навън е лято и на мама и е тежко вече, но с тре

• 21 799
  • 272
  •   1
Отговори
# 255
  • La casa de Mickey Mouse
здравейте моми4ета ето ме и мен
аз съм отново със съЩия проблем бебо расте преди корема ми и ме притиска и ми при4инява болки
днес си стоях в къЩи заЩото адски много ме болешен когато съм легнала и неподвижна няма проблеми но раздвижа ли се запо4ва големия кошмар
доки каза 4е корема растял на етапи и аз Ще съм така с болки при всеки етап на растеж и то колкото пове4е време минава толкова по силни Щели да са болките
бебо е добре 500грама е милото само ми нямало на къде да расте но да не съм се притеснявала вси4ко му били наред
аз си мислих 4е Ще си по4ина но след като ми звъннаха 20пъти от работ накрая ми донесоха работа в къЩи и утре искам не искам трябва да се добера до офиса по някъкъв на4ин шефа ми заяви като не се движиш и не те боли какъв е проблема сядаш на стола и няма да мърдаш идваше ми да го убия
няма как Ще си търпя вие поне излизате 45 дена преди раждане в бони4ни а аз нямам това Щастие тук се работи до последно
за изпитите малко ги съкратих моите и Ще се явя само на 5 или 6 не мога на пове4е няма да ми стигнат силите другите илои на есен или до година беб4о е по важен а ако се приберем в бг както сме замислили няма да ми трябват
silverarrow неЩата са страхотни такива 4увал4ета търся тук но неЩо не ми харесват а и няма кой знае какъв избор 4е Ще видя
накои попита за ла редут аз редовно си поръ4вам неЩица доставят в бг даже сега майка ми 4ака поредната поръ4ка но този път са работи за беб4о

# 256
silverarrow неЩата са страхотни такива 4увал4ета търся тук но неЩо не ми харесват а и няма кой знае какъв избор

Анет, много се радвам да чуя, че си добре, явно ти е много здрава стената на матката и коремната стена. И аз имам болки но те са от лигаментите и съвсем не са нетърпими. Важното е, че бебчо е наред и расте  Hug

За чувалчетата, тези снимки, които публикувах са на една френска фирма Kaloo се казва, в Щатите много трудно се намират, в Европа съм сигурна, че значително по-лесно се поръчва, поразгледай да видиш - аз и по английски и по френски и по немски страници съм им виждала нещата.

Аз си получих поръчката от Холандия и особено много се радвам на чувалчето за коша за кола - бебето няма да има нужда от "космонавт", ще е опаковано като сардина в консерва. Ще кача снимки да покажа.

# 257
Добро утро пак по първи петли  Hug
Ох момичета да ви се жалвам голяма криза преживях снощи. Лягам си аз към 23ч, всичко съвсем нормално ..... и след малко като започнаха едни зверски болки! Само се клатех като обезумяла и охках. Чудех се да мятам ли един панталон и да ходя в МД по спешност, но си представих как не мога в леглото да стоя, а камо ли в колата да се надрусам едно хубаво  Sick Станах да ходя, да видя дали ще е по-добре -  е не беше. Пих на екс 2 папаверина ....После от болката ме напъна и отидох по голяма нужда. След това изведнъж спадна нивото на болката до търпими граници. Лошото е, че преди кризата изобщо не ми се ходеше до тоалетна и си мисля, че не може от това да ме е заболяло  newsm78  Цялата болежка продължи 20-30 мин в силната си част. Лелеле, ако толкова боли контракция, какво ли е раждането  #Crazy Мъжа ми откачи милия покрай мен!
Мисля да се обадя на акушерката да я питам какво да правя, да ходя ли пак на преглед .... при положение, че бях вчера . Какво ново и различно ще ми каже от вчера? А и как се обяснява ниво на болка - силно... ама колко силно .... не съм раждала, за да го съпоставя, но все си мисля, че по-силно нямаше накъде. Корема ми беше като камък. Толкова се уплаших, че само се молих на Господ да запази бебка  Praynig
Момичета, дано не ви се случва такова нещо, но АКО не дай си Боже стане, сетете се да засечете времето на болката. Аз от паника забравих, а мисля че е важно и сега ще предупредя и мъжо ми, АКО стане пак да грабва часовника.

РР: Нищо общо с поста по-горе, но нормално ли е в чужбина да е толкова ефтино http://www.walmart.com/catalog/category.do?bti=0&cat=602940& … ir=sasc&sb=61

Последна редакция: ср, 20 юни 2007, 05:15 от dobra

# 258
Добро утро и от мен Simple Smile

Я ми обяснете какво точно усещате като говорите за контракции???Честно казано струва ми се, че задавам много тъп въпрос, ама като нямам представа, а искам да знам? Нещо като стягане ниско долу ли е?   newsm78

И да питам - някой познава ли Минчо Празников, да вземем да поговорим с него, да сменят прогнозите за събота, че как ще оцелея като кума, ако наистина се стигне до 42 градуса???  #Crazy

# 259
Аз също получавам контракции , но моите не са болезнени и лекарката ми каза да пия но-шпа - 3 пъти на ден до следващата консултация. Забелязвам , че има ефект. Не знаех , че са такива, но след като и ги описах тя ми обясни че са контракции. При мен се изразяват във втърдяване на корема, става като камък , изкривява му се формата и след малко си я възстановява.

# 260
Добра, изтръпнах като четох разказа ти  Praynig
Не знам как не си издържала да идеш до болницата, аз щях от паника да се побъркам. Дано да нямаш такива епизоди, ужас!!!!

Виодиди, корема ти се втвърдява, ако го усетиш веднага ще разбереш за какво говоря.

РР: Нищо общо с поста по-горе, но нормално ли е в чужбина да е толкова ефтино http://www.walmart.com/catalog/category.do?bti=0&cat=602940& … ir=sasc&sb=61

Добра, от Щатите по-евтино, нема, пък от Уолмарт е най-евтиното в Щатите, така че смятай. Трудно се издържа на изкушенията тука, особено на тези цени... е, няма да ви споменавам колко струват детските градини, предучилищните, училищата... язък за евтините дрехи  Joy

# 261
Добро утро мами бърборани  Hug
Вчера цяла вечер ние бяхме навън и аз нямах търпение да се похваля на всеки, че май съм бременна с мома и една приятелка ми вика не се радвай много много защото и на мен така всеки месец всеки преглед се ви викат момче, момиче, момче, момиче и аз ако знам какво ще родя (тя е в 8-9 месец) е то на  Shocked. Но аз да си се порадвам, че знам ли
Относно контракциите и аз не знам дали точно съм ги усещала но миналата седмица и мен така на етапи много ме болеше корема и ми беше твърд, но пък при мен можело е и да бъде от бъбречните кризи.
Айде сега ви оставям да се пазите целувки на тумбачетата и бебоците   love001 и много усмивки  smile3521

# 262
Привет на всички ви! Ей много се извинявам ако съм ви натоварила с историята за познатата ми с токсоплазмоза, аз също снощи изчетох в моите книжки там пък пише за токсикоза, незнам дали е същото, но ще разпитам и док утре. Аз имам костенурки, но откакто съм бременна половинката сменя вода и ги храни.
Уф и аз не съм наясно с тези болнични, уж се осигурявам на по- височа сума - с цел по- голямо майчинство, но ако взимам болнични, излиза че няма да ми се отчетат тези месеци Confused ЩЕ питам във счетоводната тема.
Я кажете сега къде и на какви курсове ходите и как ви пускат работодателите, на мен и като ходя на лекар ми се мръщят, но аз си знам че по закон са длъжни да ме пускат....

# 263
Габи, разгледай тук за болничните - преди не влизаха в стажа, но сега влизат и можеш спокойно да си излезнеш болничен!

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=122192.0

# 264
  • София
Момичета, здравейте...

Правя на бързо в момента новата тема, защото трябва да излизам после. Вие не ми предложихте заглавие и до сега измислих само - Нашето октомврийче вече е голямо и непрестанно рита мама.

Искаше ми се нещо по-лятно....така, че ако имате някакви други предложение - казвайте:)))

# 265
Октомврийското мъниче с мама към морето тича Embarassed
Въпреки че няма да ходя на море Sad
ОКтомврийското бебоче рита и не спира и с радост за снимки позира Grinning

# 266
Габи, много са готини и двете предложения Simple Smile

# 267
Жегата ни нас МОРИ-но ОКТОМВРИЙЧЕ ни крепи!

# 268
 ООО супер заглавие, galentinas !!! smile3501

# 269
  • София
Страхотни заглавия, момичета!  Hug Тъкмо приключих с оформлението на темата, ще ги пускаме подред... Party

Общи условия

Активация на акаунт