Септемврийската мама си хапва черешки и пазарува бебешки дрешки

• 16 122
  • 307
  •   1
Отговори
# 45
здравейте мацки  Wink да се отчета и аз в новата темичка, бебе_то поздравления за оформлението  Wink
ей веднъж и аз да си изключа компа рано-рано и то снощи какво клюкарене се е вихрило, много се смях  Mr. Green а ти анири що не подаваш сигнал, че мъж ти е в командировка, че да ходим да ядем пици в наше село  Mr. Green
морена много хубави нещица си взела за бебката, ама споко и аз така само розовки неща имам, ако излезнат мъже после ще му мислим  Joy и на тиара покупките разгледах - рокличката е супер, много ме кефят бебешките роклички  Simple Smile
май е крайно време и аз да си сложа покупките - въпреки че имам едни луди лели, дето са по-нетърпеливи и от мен и постоянно купуват някакви неща, та засега повечето от дрешките всъщност са ми подаръци
а тази сутрин по-добре да не ви казвам в колко станах и аз съм в отбора на караконджулите  Joy

# 46
Ванче, и ти пусни снимки от твоето пътешествие

# 47
Добрютро, мамита  Hug
Да поздравя Бебето за невероятната тема  bouquet
И аз се включвам в отбора на караконджулите .... изцъклям се сутрин в 5 часа  Shocked и събуждам и татито  Embarassed .... добре, че ме обича и си ме търпи  Mr. Green

Още нещо шях да казвам, ама  newsm78

По-късно като се сетя Wink

Дудуланче, стига бачка бе, човек  Shocked
Спри се!!!
Айде, че да се събираме по училищата и по градинките  Hug

Целувкиииии   bouquet

# 48
  • София
Ванче, и ти пусни снимки от твоето пътешествие
Ще пусна, току що ги качих на компютъра в офиса, ама шефката дойде и ще бягам...

# 49
Здравейте и от мен.И аз съм будна от доста време,ама шетам насам натам.
Днес се надявам да успея да се вместя в графика на един доктор,да видим какво ще каже-как върви госпожицата.Ако и той каже,че е по-малка за тия седмици май ще трябва да се лежи в болница  Cry .Стискайте палци всичко да е на ред.
Лек и успешен ден на всички.  bouquet

# 50
Да дам отчет аз сега точно се връщам от доки ( брех днес в кво настроение го хванах напрау не мога да разбера тва моя доктор сърдитко ли е или ко ) Laughing.
Та аз бях с настройката че само ще ми пусне иследвания и ще си ходя, а то...
Влизам аз и той ми се хили я кво хубаво коремче и аз #Shocked щот обикновенно е мн. сериозен ( чак към степен грубост ) мерихме кръвно 110/75 което ми е странно щот по принцип ми е 110/60 ( то нали уж било ниско при бременлииките при мен обратно Rolling Eyes )...
После вика айди на кантара goodscale той пък взе че закова на 67 което е 2 кила от последния път и 12 от началото ( бая ми се вижда, ама моя док каза абе добре е  newsm10 ).
От там хоп на видеозона. Опипва там нещо вика а то седалешно ама нищо още си шавало имало време да се обърне. Викам му '' Може ли... " и той не ме остави да си довърша мисълта даже вика '' Абе аз не искам да казвам ко ще е щот така в седалищно положение не се виждало мн. добре и не било по правилата ( квото и да значи тва ) - а той държал много - Ама така като гледал май имало нещо между краката та 99 % мъж stork-boy '' . И аз вече не знам ко да си мисля щото точно той ми викаше мома а др. лекарка в Пловдив мъж и ся и той като ми каза така newsm78 #Crazy newsm78...
Аз за мома се настроих та викам да не си я менкам на заглавната страничка  smile3506.
Друго друго пусна ми пак изследвания но лаборантите ги беше хванала липсата и не ми се висеше да ги чакам.
Пита ме  '' Готови ли сме за бебо вече '' и аз ми то не ми дават да пазарувам, а той '' А ми ади де то след 2 месеца и ще има бебе '' и аз ся кат не знам како да си пазарувам ( надявам се др. месец да каже със сигурност ) .
Иначе днес трябва да ида да видя новО къща и да дам инструкции как да се боядиса, че било бяло, а Авел не ще  (като болница му било така ) мен лично ме кефи беличко , ама... ще гледам ся в нета за някъв компромисен вариант ( една стена примерно или някое райе да изпраскам на 1 стена пак - ще го мисля ) .
Лекси оправих линка за книжката smile3521 ся трябва да можеш да я дръпнеш. Ся ще погледна за други пропуски Embarassed Embarassed Embarassed ако мернете нещо ми казвайте, че аз малко разсеяна....
Айди да видя какво сте писали таз сутрин и пак Hug Hug Hug....

Последна редакция: пт, 15 юни 2007, 10:17 от bebe_to

# 51
Глейте какво ми прати една дружка сега голям смях му дръпнах ------> цък  http://vbox7.com/play:b04529f1.
Отивам и аз да разгледам албумчетата с покупките Joy...

# 52
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
а ти анири що не подаваш сигнал, че мъж ти е в командировка, че да ходим да ядем пици в наше село  Mr. Green

Какви пици, какво село - аз снощи имах такваз важна задача мома да заплюя на нашия синковец. Mr. Green Таз поне 'убава я свърших. Sunglasses Та, вече мога да дишам спокойно - уредихме го мъника, та май е време да започна да щъкам, като баща му е в командировка. Mr. Green Мъж ми следващия месец се очертава всяка седмица да е поне за по 2 дни аут; мисля, че е напълно справедливо аз в туй време да измаам добро множество от пици. Mr. Green

# 53
  • морето и сините вълни :)
а добър ви ден от мен Mr. Green Mr. Green

Аз вече взех да укъснявам май ..Караконджула взе да се оспива Shocked Shocked

саморасличе бих ти предложила услуги за зетя ама първо че вече тотално объркахме половете  като Бебето и второ аз пък взех та го изпазарих още преди седмици за Дундаланкината мома Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ама ся зетя и може да се роди без пишка hahaha hahaha hahaha

Бебе-кои ти каза че бременните по принцип имали ниско кръвно?????
не е вярно тва..По скоро им се покачва кръвното по време на бременност Naughty Naughty

Пебс-утре успех с доктора и ако те пита коя седмица си кажи че незнаеш....да ти изчислява той-да не се прави на 6 без двайсет Naughty Naughty

Абе момичета дали е възможно тука два дена мисля вече да е объркал пола на бебето тоя на 3Д ехографът newsm78 newsm78 newsm78 newsm78..Аз съм чувала за такива сейри..ама не съм очаквала да съм от тез сеири след време.... Joy Joy JoyКаквото дойде живо и здраво да ми е..Само дето си му приказвах на момченце а сега незнам как да му викам  newsm78 newsm78 на горкото...

аз засега няма кво да кажа освен че ми е много топло и отивам да лежа на хладно Mr. Green Mr. Green

# 54
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
Аз мисля, че е крайно време в заплюването на снахи и зетьове да вземат участие и мамчетата на близнаци, та да заформим едно голямо форумско семейство. Mr. Green

# 55
  • Кърджали, България
Хммм, наш'та сватя нещо ми бяга по тъча напоследък  Thinking и сега си пече тумбачето със зетя по варненските плажове  Sunglasses - Бенич, пу за нас! Пък и готин батко си има, значи няма как да не ни хареса  bowuu С нашата мома даваме и къща с изглед към язовира и целия ни слънчев град като на длан  Peace И без туй батко Стоил вече й търси гадже  Joy Пък ако има и други желаещи, ще трябва наддаване  Money

Катринче, Палечка, и вие сте в списъка, за всеки случай, ако момъкът на Бенич се окаже мома  newsm78 Аз обичам да се подсигурявам   bouquet

ПП. Олееее, от тез сватовнически дейности  Blush забравих да поздравя Пебс с ДОБРЕ ДОШЛА  Hug

Моренка, страхотен гардероб си спретнала на девойката  Crazy Спри се малко бе, жена, остави и за нас нещо...
Тиарка, в последното комплектче в зелено с пчеличките ми останаха очичките  baby_neutral - много е сладко!

Аз имам толкова дрехи и от Стоил, и от племенницата, че мисля да купя само комплектче за изписване, няколко бодита, чорапки и 1-2 гащеризончета, ама ще ги купувам в зелено или жълто или оранжево, че да не обличам и аз момък в "мръсно розово"  hahaha
В този ред на мисли, покажете някое готино комплектче за изписване с пълен комплект дрешки + чувалче. Май от нета ще поръчвам, че тук нищо не ми хваща окото, пък и така надуват цените, че с доставката даже ще ми излезе по-евтино....

Последна редакция: пт, 15 юни 2007, 11:33 от Inna

# 56
Здравейте,мами!!!кога пуснахте нова тема,кога исписахте толкова много от нея  Rolling Eyes Simple Smile бебе_то,поздравления за новата темичка,справила си се перфектно,както и предишния път   bouquetдобре дошла и от мен на новата мама pebs,леко бременеене с нас!!!  Hugне съм ви чела момичета,но сега нямам време,ще излязала малко на разходка!!!ХУБАВ И СЛЪНЧЕВ ДЕН НА ВСИЧКИ!!!  Hug  Hug  Hug   bouquet

# 57
Здравейте, мами!

Относно пазаруването на бебешки нещица и аз бях провив да купуваме предварително, но тотално се разубедих като отидохме на гости на едните бъдещи баба и дядо в Щатите. Не можах да устоя на изкушението. Embarassed

Вашите покупки са страхотни. И аз трябва да щракна какво взехме ние и ще кача снимките.

А  мамите, които все още не пазаруват, мога само да посъветвам да не се тормозят с разни суеверия и да не си спестяват прекрасните минутки в купуване на сладурански бебешки неща

Хубав ден на всички от нас Hug

# 58
Здравейте тумбачета  Hug, и аз да се вредя да пиша днес  Laughing.

Феми, споко бе, има време още малко ще поработя и после драсвам с вас по училища и разходки smile3521.

Ани, ние хубаво се сватосахме, само да не излизе, че аз ще съм свекърва, а ти тъща  rotfImao  rotfImao  rotfImbo  rotfImbo  rotfImao  хахаха -голям майтап ще падне, карай да са живи и здрави децата и ние покрай тях да си ги гледаме.

Много хубави неща сте си накупили бе мами за бебчетата, аз още  нищо не съм купувала. С изключение на 2 книги за бременни и един биберон, подарък от лекарката ми, по нищо освен по моята снажна снага не може да се разбере, че чакаме бебе. Ама ще се коригирам при първа възможност  newsm68. Другата седмица започваме ремонт и от сега се чудя каква ли кочина ще е в къщи, мен май ще ме командироват при майка, че да не ми мирише на бои и лакове, ама аз и там имам нет  smile3521, тъй че пак ще пиша.

Да попитам нещо по-вещите от мен в ражданията. Има ли нещо общо това как е раждала майката и след това за дъщерята, в смисъл нещо такова като предаване по наследство имали и при ражданията? Нещо не се изразих правилно, но се надявам да сте ме разбрали. Питам защото моята майка има едно починало бебе при раждането и след това и двамата с брат ми сме раждани с цезарово. При него, той е по-големия от нас, не е имало нужда да е с операция, но лекарите са настоявали, да не станело като предния път. А за мояето раждане вече е било наложително, много голямо бебе съм била, а и съм била с гърба напред  Embarassed. Много ще съм благодарна, ако някой има инфо по въпроса.

Това е засега от мен, отивам да папам, после пак ще пиша   bouquet

# 59
Привет на всички от мен   bouquetПрекрасен ден ви желая и много вдъхновение.
Един апел къв варненските мами: да подкрепим петицията!!!http://www.bgpetition.com/detska_gradina_za_nashite_deca/index.html
Това наистина ще се окаже страхотен проблем, когато живот и здраве нашите бебчета се появят на бял свят. [/color]
Една молба - някой беше пуснал как изглежда маркировката на качествените памучни днешки, ама не помня кой. Сеща ли се някой и може ли да го постне пак  newsm53
Аз мисля на финала да купувам разни неща, но едни приятели вече ми подариха първите придобивки - дрешки от Hema и една помпа за сополи, на която много се смях  newsm44

Общи условия

Активация на акаунт