Отговори
# 225
ЧЕСТИТА 10 МЕСЕЧИНКА НА ВЕСИ НА МАРИАНКА!!!

Ех, това моренце, ако можеше да се повтори ........... Wink

Марианка - пробвах веднъж с фини овесени ядки, масло и сирене, но той въобще не ги хареса и си му направих обичайната порция попара. Тия дни смятам отново да повторя, да му разнообразя тази попара. (мммм, тия вкусни бонбонки откъде ги намираш..., така ми се приядоха Wink )

Някой пробвал ли е да дава настърган домат или краставица?

# 226
Честита месечинка на Веси! Безгрижно и усмихнато детство!!!

# 227
Честит 10 рожден месец на Веси на Марианка! Да е голяма Веселушка и Послушка, много да радва мама, тати и кака!

Хубав ден на всички от нас!

# 228
Desssy , аз съм и давала, просто така, да си близне от домата, ама тя така се намръщи, а за краставица не съм давала. Давала съм настъргана ябълка, леко смачкан в купичка банан... Давала съм между другото и плодово мляко на "Данон".

В къщи имамем хамстерчета, те пречат ли на Даная???

# 229
Кузманка според мен не пречи, понеже аз си имам котка - персиец, по-важното е детето да няма алергия някаква към животното.
а понеже от няколко дена не съм чела темата, ти как си? оправи ли се?

# 230
Момичета, благодаря ви много за поздравленията и красивите пожелания към моята Веселушка! Grinning Hug Трогната съм наистина!
Днес ходихме до Метро и вече си имам масичка и столчета за двора. Grinning Сутрин ще ви каня да си пием кафето под лозницата. Wink
И успях да вмъкна Мими в Метро. Mr. Green Ами, така де, нали трябва да си избера аз покупката, а с нея нямаше как да вляза. Изведнъж се нареди много народ на гишето на входа. Служителката започна да ги обслужва нещо и аз (почувствах се като истински престъпник Embarassed) се вмъкнах с Мими. А на нея и беше страшно интересно вътре. Баща и я возеше на количката за покупки. Вътре никой от персонала не ни направи забележка.
После аз отскочих до Хиполенд, от където купих колан за прохождане, че Веси се е заела усърдно да я върши тази работа. А мен вече ме боли гърба. Избрах "Чико" и не пропуснах да купя един страхотен потник за Мимката. Wink И накрая отидохме на Макдоналдс, където бяхме свидетели на истински екшън. Все едно гледаш кино на живо, изживях истински кошмар. Седнахме си ние спокойно на вън и изведнъж спира близо до оградата някакъв полицейски бус. От него изскочиха 5-6-ма полицаи с бронежилетки и маски на лицата. Започнаха да заплашват, крещят срещу някого (буса пречеше да се види) и извадиха пистолети. Аз особено се уплаших от цивилният мъж с оранжева тениска, който сякаш сочеше пистолета срещу заведението. Малко остана да се разбягаме всички. hahaha В последствие се оказа, че човекът всъщност е полицай. После слижиха на някого белезници и го оставиха да лежи на земята. Нещата поутихнаха. Полицаите започнаха да се поздравяват, после пиха по вода от павилион, пред който точно се разигра случката. Чакаха нещо. След около 40 мин. тръгнахме да се прибираме. През колата видяхме как 2-3-ма човека лежат проснати на земята с белезници по ръцете и лицата им бяха покрити с черни тениски. Сигурно бяха някакви престъпници, но аз истински им съчувствах, защото си беше голяма жега и това дълго пържене на слънце... Такова чудо преживях. Наистина се притесних да не би някой заблуден куршум да ни улучи така, както си хапваме сладко. Май много филми гледам ooooh!. Но като нищо може да пострада невинен човек.
А как завърши денят ми, ще разказвам утре. В другата серия. Laughing
Кузманка, предполагам че хамстерите едва ли ще пречат. Ако Даная до сега не е проявила някаква алергия, значи всичко е на ред. Мамичка Яничка ти го е казала.
Desssy, пресен домат не съм давала, но краставица Веси много обича. Не съм и приготвяла специално, а просто когато хапвам аз (много ги обичам), давам мънички хапчици и на нея. Определено и харесва, защото види ли ме с краставица, започват едни неистови писъци и очите и са все в нея. Joy
alexal, ама че си потайна. Не казваш на кого сте на кръщенка. Crossing Arms Grinning Хайде, утре да разказваш.
Лека нощ, сладурки, до утрешният епизод! Hug

# 231
Направо се побърках от чакане да дойде 01 юли и да ни включат нета. Сега си търсим нов доставчик,защото нашия иска да сключваме 2годишен договор, което не ни устройва.
Да се похваля най-после и аз.Преди 1 седмица се показа първото зъбче, на другия ден се появи и 2-ро.
Мишето още не е ходил на плаж, днес следобед ще го оставим на майка и отиваме с баткото.

Ziyah, безпроблемно шофиране, че е голяма лудница по пътищата.
Dennis против комари и аз купувам  " off " , но засега не сме ползвали.
Доника, добре се разхлаждате. много добре изглеждаш.
Много хубава срещичка сте си спретнали в Бургас. Аз не успях да се видя с Щастливка, за което много съжалявам.
MariaF, аз имам книжка от 15г, но много рядко карам, понякога след гости мъжа ми се възползва и общо взето карам през нощта, но тогава е спокойно по улиците.
Кузманка, нямам думи за свекър ти.
Teletabis2, честито християнче. да ти е живо и здраво.Във вила Буров се почерпихме миналата година за годишнината от сватбата, но тогава нямаше забавления за деца . Кога ще дойдете за повече време.
 Steli-ssd, тук сме, но сме без нет. На DVV ремонта се проточи, още е при майка си, аз също мисля да отида за няколко дни при моите. Мъжа ми щрака с пръсти, малко спокойствие за него.

Налага се да пропусна 2-3 страници и да ставам, за да направя закуска на баткото. Лек ден на всички.

Последна редакция: нд, 01 юли 2007, 09:43 от sladur4e*2

# 232
  • София
Добро утро, сънливки Аз цяла нощ търпях капризите на моя лимончо, които продължават и до сега...
Сладурче, сменяйте доставчика по-бързо, че нали караме нощни смени с тебе Joy Честити ви зъбчета-ами редно е да опитат какъв е на вкус пясъка сега Simple Smile
Марианка....не погледна ли за камери наоколо Simple Smile
Лек ден на всички Simple Smile

# 233
Добро утро, сладурки! Grinning
Честита 10-та месечинка на Дари и Ради на yoana77, Мая на sparki, Мартин на ilisha, Мимка на Алина и Никола на la estrella и 9-та месечинка на Георги на Desssy и Кристиан на viki81! Много щастливи мигове, сбъднати мечти и щури детски игри! Heart Eyes

sladur4e*2, радвам се да те "видя" отново. Hug Липсваше ни! Както и DVV. A тя къде се губи? Да не би да са на почивка?
Честито зъбки на Мишето! Да растат здравички и бели. Grinning Защо не го заведеш и него на плаж? Ще му се отрази добре. Simple Smile Е, с две деца на плажа не е никак лесно, но опитай.
Доника, благодаря, че си се погрижила за кафенцето тази сутрин. Hug Вече го изпих, но отново на тераската, че мъжът ми не ми е сглобил масичката още. Относно вчерашната екшън случка, на която бяхме неволни свидетели, беше си истинска. Аз, нали съм си малко Тома Неверни, като ми мина първоначалния стрес, си помислих, че снимат филм. Но камери нямаше. А и да държат тези хорица 40 мин на тази жега... newsm78 Съвсем истинско си беше.
Продължавам с патилата от вчерашният ден. Simple Smile
Прибрахме се у дома и към 17ч. изведох децата. Седнахме на едно заведение с красив детски кът. Мими тичаше като бясна. И, естествено, падна. Заболя я и се разплака. От една съседна маса и направиха забележка да млъкне, че щяла да им изплаши бебето (вярно беше мъничко, на 2м., но не спеше). Shocked Ами, като го боли детето, как да го накарам да спре да плаче? Да я набия, може би? newsm78 Седна си до мен на масата и започна да се унася. Виждах я как заспива на стола. Предложих и да легне на шезлонга (от онези, които са тип люлка) и тя наистина заспа. Shocked То не беше обръщане и зяпане от страна на клиентите, коментари и какво ли още не. Какво да направя, че с тази хиперактивност, Мимка не иска да спи на обяд, постоянно е в движение, вечер ни държи до полунощ, а сутрин в 7-7.30ч. е вече на крак. Истински караконджул. Това ни тормози всички. И тя не си отпочива, ама и ние въобще. Живеем в малък, клюкарски град. Като нищо днес ще тръгне мълвата, че децата ми спят по кафетата и не се прибирам по цял ден. Тя свекърва ми, само това чака. И без друго не одобрява разходките ми, пък за заведенията да не говорим. Confused
Оставих я да поспи половин час. Адски трудно я събудих. Simple Smile Тръгнахме да се прибираме. Вървим съвсем близо до тротоара и виждам как една кола прави огромен завой и връхлита върху нас. Не успях да реагирам. Видях само, че караше една мадама, която се беше забляла по контейнера от другата страна (незнайно защо) и нас въобще не ни вижда. Добре, че мъжът и стоеше на предната седалка, видя какво ще се случи и буквално на сантиметри от количката, хвана волана и го завъртя рязко. Колата застана напречно на пътя. Много се уплаших, жената също. Видях периферно как слезе от колата и си размениха местата с мъжа. Имахме късмет, определено. Май след вчерашният екшън-ден, трябва да отида да ми "леят" куршум. Laughing
Вечерта се чух с мама по телефона. Тя ми разказа, че ходила на грома на татко. Като се прибрала у дома, легнала да си почине малко и се унесла. Сънувала как татко се прибира у дома и тя му казала: "Хайде, от кога те съм те виждала, много ми е мъчно за теб". А той и отговорил: "А мен питаш ли ме колко ми е мъчно за вас?". И в този момент, мама се събудила. Момичета, стана ми много болно. Cry Вече 8м. болката по загубата му ме мъчи, но снощи ме обзе с пълна сила. Вярвам, че има нещо, някаква сила, задгробен живот, може би... Вярвам, че мъртвите са около нас и ни закрилят.
Завършвам постинга си тъжно, но искрено се надявам да не съм развалила настроението ви. Обещавам довечера да звуча по-бодро. Grinning
Целувам ви! Hug

# 234
Привет и от мен в този късен час...
Приспах Хриси, Мартин е нощна, което ме подсети-Сладурче, май разменихме смените нещо... Joy
Като ни е тръгнало от 2 месеца само назад и това е...
Доника съжалявам за злополуката, добре че нищо му няма на мъжа ти.
 А иначе смените са си точни, сега моя мъж е 1ва смяна.
Mari-anka, На DVV ремонта се проточи, още е при майка си. Поздрави на всички от DVV.

# 235
  • София
Привет и от мен в този късен час...
Приспах Хриси, Мартин е нощна, което ме подсети-Сладурче, май разменихме смените нещо... Joy
Като ни е тръгнало от 2 месеца само назад и това е...
Доника съжалявам за злополуката, добре че нищо му няма на мъжа ти.
 А иначе смените са си точни, сега моя мъж е 1ва смяна.
Mari-anka, На DVV ремонта се проточи, още е при майка си. Поздрави на всички от DVV.
А тате е нощна във вторник...
Марианка, и на теб не ти е лесно Sad

# 236
Доника Съжелявам за злополуката, добре, че му няма нищо на татито! Hug

sladur4e*2 и аз нямам думи за свекър ми. Но няма вече значение, просто исках да споделя. Мерси за загриженоста! Hug Добре дошла на тебе!!!  bouquet

mari_anka , Мамичка Яничка  , благодаря за съветуте за хамстерите. Прати снимки на котката ти Мамичка Яничка. Аз съм добре, оправих проблема вече... Благодаря,ч е ме попита! Hug

# 237
  Здравейте и от нас, Мари_анка, направо не ти завеждам какви злощастия те гонят, за късмет все пак с благополучен карй, че иначе.... направо Ужас.. вси ми се душечката като те четях, имали сте късмет.. смотана кифла, ако не може да кара или да не кара, или да ходи на полигон докато не се научи, заради такива смръхли като тая първо се носи лоша слава на жените (като цяло) като шофьори, а и стават непоправими инциденти, в които участват в много случаи и деца... Бог да ни пази от такива...
  Ние за съжаление вчера също се разминахме със сестра ми на косъм - караме си ние по пуст път, ние и почти заспалите къщи към 10:30 вечерта и нещеш ли някакъв простак с Лада Нива, спрял от страни на нашето платно , но с лице към нас ( даже не му се налага да гледа в някакво огледало, той си е с лице към нас) и в този момент решава да прави обратен завой, е айде да тръгне пък да ни види и да спре, а той все едно нас въобще ни няма на пътя.. завива си човека.. а сестра ми с клаксон и максимално ляво на пътя успя да го избегне, тоя въобще не спря направи си маневрата , обърна си , изпревари ни по- нагоре и си продължи..... Shocked ние така се разтреперихме, за една бройка се разминахме... сигурно беше пиян , мръсника му кисел... нямам думи..
  Иначе , да ви кажа почевам си, най- вече от мъжа ми, много си ми е добър, но обича аз да съм му нон стоп на расположение - дай ми това, направи онова и като ме види пред компа и само ми се кара, радвам се , че утре ще си го видя, но добре ми се отрази няколко дни да не отговарям пред никого........ е майка ми малко се държи все едно съм на 16 и трябва да ме контролра, ама се издържа..
  Да ви кажа Лаци тея дни си падна над 20 пъти на главата, все седи на пода и се изправя по мебелите и обикаля по стаята, явно вече се чувства по уверен и се опитва да стои прав без да се държи, успява за малко , но после пада, в повечето случаи по дупе, но и не рядко на глава... все плаче, ама не си сяда на дупето да се мирне, а пак хуква в приключения.. голяма е беля, само се докопва до нещо, което не е за него и го разпердушинва... обича да гризе чехли и обувки , като някое кученце е .. ама трябва да си изтрадя навик да ги прибирам постоянно ,че иначееее..  Постоянно е гладен , незнам дали защото мейка ми му готви или нещо друго , но като му се прави яденето е направо истеричен, а в другото време, когато не му е време за ядене и недай си боже някой нещо яде покрай него е само .. мамамамаммммааааамммааммамма ужас , може да яде постоянно, пробва вече пъпеш , изяде 2 резана , като сам си отхапава, дъвче и така.. зъби няма още нито един..
  Извинете, че прекалих с писането , що така.. извинявам се..  лелел тръгна към кухнята... няма спирки това дете.. отивам да го спасявам..
  До скоро

# 238
Здравейте отново!
Лека вечер на всики и сладки сънища!!! До утре!  bouquet

# 239
Хей, сладурани, къде сте всички днес? Grinning

Общи условия

Активация на акаунт