Отговори
# 120
Чико, за жената от К-к ли говориш?

А какво мислите за едно ново тв-шоу, което отскоро тръгна по холандската телевизия. Трима кандидати нуждаещи се от спешна бъбречна трансплантация и само един донор. Зрителите гласуват чрез смс за своя фаворит.
На мен лично първата думичка, която ми идва наум ( преди думи като жестокост или идиотщина ) е перверзия.

Ама много точно казано.
Желанието да раздрусаш мързеливите мозъци на населението с грешни средства.
И къде остава мафията в целия панаир?

# 121
еле гледам Ленката скача и подскача, но кой не скача е червен ,а аz си zнам  , че тя е zелена  Laughing
това с донорите и на мен ми се струва гадно, особено ,ако другите двама кандидати ще умрат. НЕщо пкато публична екzекуция  Rolling Eyes

# 122
Ама то после се окаzало, че болните са артисти и не са болни. Донорката действително е болна, но е zнаела zа цялата таzи работа и е била съгласно именно с цел раzтърсване мърzеливите моzъци. Може и да е преверzно, но аz покрай теzи дебати се zамислих над историята и си направих донорски аусвайz.
Уф, нямам много време да пиянствам и да пиша, погнали са ме предzаминаващите термини.

# 123
Серди, ти кога заминаваш?
Няма ли да ни уважиш?
Или ще трябва да те диря по Софето, като се прибера?

# 124
На мен лично първата думичка, която ми идва наум ( преди думи като жестокост или идиотщина ) е перверзия.

АбсолЮтно, но все пак целта е да се скандалиzира по някакъв начин обществеността, zа да се появат повече доброволни донори...все пак стана ясно, че всичко в това шоу е актьорска работа. Идеята според мен си иzигра ролята.

И ние си имаме нови комшии_точно над нас с 5 месечен бебок...сега ако се окажат и готини пичове ще си ударя дупарата в тавана Mr. Green

# 125
Да Мистик,zа нея.Аz и каzах,че тук има оЩе 2 мами от там.За теб zнаех,но zабравих коя бе6е другата.Тя обаче не влиzа в интернет,няма и адрес.Ако иска6 да и дам твоят тел.или да я питам да ти дам нейният,ако иска6 да се zапоzнаете.
Вечи,по повод новият двор,нали zнае6 лафът_намерих копче,сега Ще си купя плат zа 6лифер.Аz zимните дрехи одавна ги махнах.
Хайде чао до по_късно,че имам иzлиzане,а ми мире6е на дъжд.Дано успея бърzо да се върна.

# 126
Сердика, по повод доноркия яусвайс аz имам страх, че ако се раzболееш доста и си прекален раzход, но някой от органите ти може да спаси друг, не zнам дали няма да те оставят да си умреш. Просто съм си Тома неверни и туй то. Страх лоzе паzи при мен  Wink
Айде да иzхвърчам, че имам раzни zадачки.

# 127
Сердика, по повод доноркия яусвайс аz имам страх, че ако се раzболееш доста и си прекален раzход, но някой от органите ти може да спаси друг, не zнам дали няма да те оставят да си умреш. Просто съм си Тома неверни и туй то. Страх лоzе паzи при мен  Wink
Айде да иzхвърчам, че имам раzни zадачки.
И не само. Мафията има достъп до компютъра, в който е вкарана информацията и могат да ти "помогнат" да станеш донор Wink

# 128
Вечи, надявам се да мога да ви уважа, как!
Заминавам чак на 14 юли, но проблемът сега е, че някъде към 5 юли пристига големия камион, който да товари сите мебели и багаж, които сме насъбрали zа 5те години съвместен живот. Поzнай, кой опакова, стяга и описва точка по точка zа митниците. И поzнай кой му се пречка иz краката преz това време. Сега съм точно пред дилемата да вzимам ли всичките ни книги с нас или не. Верно, че съм ги чела вече, ама си ги обичам.
Такива страхове да не стана преждевременно донор нямам никакви. Ама хич никакви, в интерес на истината.

# 129
Такива страхове да не стана преждевременно донор нямам никакви. Ама хич никакви, в интерес на истината.

Peace Да.

# 130
О, аз не знаех, че предаването е блъф!
И в двата случая обаче е пълна глупост, дори и с актьори.
Но темата е дълга, отварях вече тема за донорството, аз съм много против правенето на аусвайз, това позволява на мафията да просперира и да се злоупотребява. Аз лично съм казала на моите хора, че желая да даря всичките ми "ставащи" органи в случай на клинична кома. Но аусвайз - НИКОГА!

Чико, не не , не искам да разменяме телефони, беше чисто любопитство.

# 131
О, аз не знаех, че предаването е блъф!

Е така е като не четеш достатъчно Жълта преса Mr. Green Mr. Green Mr. Green Wink.
Какво прави мишока?

# 132
Това предаване май по Щерн TV го обсъждаха - не помня точно, ама по някоя от немските го гледах. Голяма гавра беше и според мен Naughty

А чухте ли днес по новините - някакъв камион се блъснал в автобус на края на едно щау и го запратил на майната си - 13 загинали и 63 ранени  Sad

# 133
Това предаване май по Щерн TV го обсъждаха - не помня точно, ама по някоя от немските го гледах. Голяма гавра беше и според мен Naughty

А чухте ли днес по новините - някакъв камион се блъснал в автобус на края на едно щау и го запратил на майната си - 13 загинали и 63 ранени  Sad

да било най голямата катастрофа от 10 години насам в ДЕ  Sad

хора , коя мафия? то има много , руска, немска, италианска, послка ... че и българска  Laughing да ли няма и международен мафиотски съюz  newsm78

# 134
Мишката я водихме на цоо през УЕ. Този път забеляза животните, имаше викове на радост, тича напред назад и замалко да падне в реката, а аз да получа инфаркт.
Каква жълта преса четеш бе сърфи? Нойе Пост ли?  Laughing Laughing Laughing

За мафията с търговия на органи вивитке. Печели повече от тази с проституция и наркотици взети заедно. Тези, които все още си правят аусваизи и за миг не се замислят, само едно уау мога да кажа Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт