МНОГОДЕТНИ МАМИ 19

• 17 325
  • 313
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте и аз имам 3 дечица и днес когато разбрах за този форум и за пълна къща много се зарадвах! С моята половинка смятаме 4е тези събирания са чудесни и няма да пропуснем следваща възможност! Много бихме  искали да се запознаем с хора които са като нас с ПЪЛНА КЪЩА Grinning

# 181
Мадлена ако обичаш повече инфо за себе си и децата...ЧРД и все такива любопитни неща.....Добре дошла!

# 182
Първо мерси!Аз съм на 30г. от Плевен имам син на 6г.Кристиян и дъщери на 4г Стефани и Жаклин на 25 дена Grinning Роди се на 2 юни!Много сме щастливи малко неможем още да влезем в ритъм защото татко е на работа  а Криси и Стефи са ваканция и в момента съм сама с тримата поцял денSimple Smileно ще свикнаSimple SmileПросто ми трябва малко времеSimple Smile

Последна редакция: ср, 27 юни 2007, 22:10 от Мадлена

# 183
Хайде пак съм аз.Извинявайте, но Многодетни мами ме привличат като магнит.Току седна да прочета нещо...и пак  на многодетни.           Най- много ме учудва търпението на мъжа ми .До кога ли? Сега само казвам  55на Мадлена и спокойна нощ на всички вас

# 184
Първо мерси!Аз съм на 30г. от Плевен имам син на 6г.Кристиян дъщери на 4г Стефани и Жаклин на 25 дена Grinning Роди се на 2!
Още една мама от Плевен  newsm44
Цитат
Вече писах, но ще се повторя.Тези сладки малчугани ме провокираха.Абе Наталия, този твоя сладур като го видя, и аз започвам да се смея  много е заразителен а и историята със снимката...
Точно с такава цел я сложих  smile3503
Ивата последно в Русе ще съм в петък,тръгвам с автобус 7:20 от Плевен сутринта,маршрута ми е автогара-пантеона-автогара,ако имаш желание и възможност да се видим ще се радвам много.
Да ви се похваля,ще имам гости от Украина и ще ги водя на море.Не бях се виждала с тях 18 години,учехме заедно в Сибир и се познаваме от малки,те от как се ожениха се преселиха на топло,имат две момичета.Избраха"Черноморец"и сега имам задача да питам за апартамент в бунгалата от 25.07 за 10 дни,Юле,Цоцоланке,не бяхте ли и вие по това време там? newsm78 Още кой?Можем да се видим help
Габи радвам се за вас
  love001 за всички сладки дечица

# 185
мами, направо ми се реве  Cry Днеска имахме инцидент, малкия батко затисна ръчичката на бебчо и му откъсна част от едното пръстче на дясната ръчичка. Сега е зашито обратно, но много го боли и милото не търпи превръзките, 4 пъти ги сваля със зъби и раната почва да кърви  Cry накрая му сложих една ръкъвичка и му облякох една от блузите на баткото с ръкав през който да не може да стигне до ръкавицата  Sad Много го боли миличкото и аз немога да му помогна Sad Сега се насука и заспа, ама заспа от преумора...колко ли ще спи незнам. А така не искам да го боли Sad Не иска и да пие панадол и направо незнам как да му помогна Sad А големия в момента гледа малкия батко ...аз нямам сили да отида да се занимавам с капризите му сега. Знам, че той не озъзнава нито че е причинил болка, нито е разбирал какво прави но всичко ми кипи.... Незнам как се сдържах да не го увикам като се случи...  А големия ми син е пред припадане от шока с тая кръв... а аз му търнах да гледа брат си  ooooh!
Ще подлудея вече...само преди 2 седмици махнаха конците на малкия батко, сега имаме нови слагани на мъника...в болницата абонамент ще ни направят #Cussing out
А нашия татко още работи и сигурно скоро няма да се прибере Sad Програмата му до края на месеца е заета 24 часа в денонощие, а аз вече незнам как ще се справя сама  smile3514

ОХ, откъде намирате сили ..кажете ми да ида да се презаредя  Embarassed Cry Embarassed

# 186
kъде мога да прочета повече за диагнозата на момченцето ти,че имам приятелка с детенце със същата диагноза открита преди месец/детето е на 3,8м/и иска да научи колкото може повече неща за болестта

на английски го търси като :"Sensory Processing Disorder" или SPD. Накъде го пишат и Sensory Integration Dysfunction. Съкратено го наричат СИД.
Ето и обеснено:
SID

На БГ няма почти нищо.

Общо взето няма лекарство да го излекува, детето трябва да има речева терапия и окюпейшънал терапия за да му се намали/увеличи сетивността, да се "оправи" вестибуларния апарат, да се научи да говори, общува, да разбере, че и другите имат чувства /че ги боли примерно  Confused като им разкъсат умишлено пръстите/  и т.н. При нас много помага и диетата БКБГ.

# 187
Мамо, да се бе усмихнала ли????Леле, разказват,че било много хубаво там...Няма да останете разочеровани!!!!!Ако евентуално на отиване и на връщане решите да си починете от пътя - обадете се! Ще минете покрай мен! Там до магистралата, където са Техномаркет и Бриголажа има хубаво кафенце, където малко може да отдъхнете, с мен...Просто пътя ви минава през мен - искате или не искате! Предварително се обади ако имаш възможност да се видим!Браво за избора ви!

Мамче, най-вероятно ще се видим на връщане, което ще бъде на 10.07. Аз ти имам телефона и ще ти се обадя. Hug А ти случайно да имаш програма за намаляване размера на снимките, защото искам да си сложа на аватара? Ще ти бъда благодарна, ако ми пратиш някакъв линк.
Деси, много лошо това с пръстчето, но дано се оправи мъничкия. Praynig Да ти кажа аз намирам сили, като се върне вечер мъжа ми и с него като си споделя всичко покрай децата от деня и ми олеква.
Добре дошла на Мадлена  bouquet

# 188
Деси, съжалявам за станалото.....Желая бързо оздравяване на пръстчето, по-малко да боли и на теб наистина здрави нерви и сили - за болката и силите и нервите го желая от сърце и на Ели......Знам,че са само думи, знам,че не мога да ви помогна по никакъв начин...И на вас, и на Габи, но ми се иска от сърце да ви прегърна и да изкажа възхищението си от силата ви! Ели, често влизам в подфорума за децата с хронични заболявания, и другите т.нар. от мен тежки подфоруми - много сила и мъдрост има там.....Много жажда за живот, много качества,които аз не притежавам и често такива хора подозирам,че са и по-щастливи от мен!

Галче, на 10.7. те чакам......А за програма...не знам...Прати ми снимката на ЛС и аз ще ти я направя на аватар...Ще опитам и ако стане - ще ти опиша на ЛС как съм го направила.

# 189
Галче, много са ти сладки момченцата! Единият май ще си го заплюя за зет. Wink
Деси, направо настръхнах като прочетох! Как така му е откъснало част от пръстчето? С какво? Моите непрекъснато си прищипват пръстите. Дано не стане някой път по-голяма беля. Дано по-скоро се оправи мъничето. Praynig
Лили, Криско е сладурче и половина! Иде ми да го нагушкам. Heart Eyes
Добре дошла на Мадлена! Хич не ти е лесно с толкова малки дечица, ама ще влезете в час! Hug
А аз такъв тен съм хванала от тия разходки, че вече се беля!
Днес ми донесоха две торби с шоколади и други сладости от Белгия - девер ми /единия/ се върна за лятото, и семейно си точим зъбите за утре. Mr. Green
Хайде лека и прохладна нощ на всички, освен на Деси - за нея по-топла!

# 190
Привет на Мадлена!Добре дошла!  bouquet
Деси - много неприятно!Дано бързо зарастне и малкия да свикне с превръзката и да не бута. Praynig
Наталка,ще ти пратя телефона си на лични и ако искаш и ти ми дай твоя,да поддържаме връзка ,като пристигнеш,че аз пак яхвам учебната кола и кога ще са ми часовете решава инструктора - да не те излъжа нещо без да искам ми е мисълта.
Сега правя проба да кача снимки от вчера,не обещавам,че ще се справя! Mr. Green
Такааааа: първозапознанството,Ками - Миша,Миша - Ками,ех,че е гоооот,Виктор и Виктория - абе ,нещо май.....,ето ни и нас - мама Олга и мама Ива,а ето я и цялата тайфа,ама май и тука нещо се мъти... Mr. Green
Аз май без да искам,взех че се справих! Laughing
Лека вечер от мен!Целувки и един хубав нов ден ви желая  bouquet

# 191
  • София
Здравейте и от нас!
Добре дошли на новите мами!  Hug Hug Hug

И аз да се оплача.Монито ми беше в Смолян с танцовия ансамбъл за три дни.Малко се притеснявахме да е сама,заради диабета и за съжаление притесненията ни се оказаха основателни  Cry В петък и събота всичко е било наред,а в неделя се подготвили за участието в Орфеевите празници.На края на първия танц обаче моето слънчице припаднало на сцената  Cry Милото ми дете,нищо не помнеше.Преживяла е доста тежка хипогликемия (ниска кръвна захар).Направо не знаех къде да се дяна,когато разбрах.Поплаках си на воля (добре,че Анди спеше и не ме видя ),че нали мама трябва да е силна  ooooh! Много мъчно ми беше,а и доста се притесних.Като ми описаха припадъка,наподобява гърч-с конвулсии и стегната челюст,но това било нормално  Sad Личната лекарка обеща да ми даде талон за невролог (аз си поисках ) ,за да й направят ЕЕГ. Да се успокоя,че нищо й няма.А иначе веднага са реагирали и са я закарали в болницата,където й включили системи.

А за останалите сладурковци какво да ви пиша.Пепи почти приключи учебната година и е особено доволен.Сега се опитва да си намери работа като човек,който раздава брошури или вестничета,или да лепи плакати,но от едно място му отговорили,че не приемат непълнолетни.Ако имате нещо пред вид за младеж на 14г.,моля да ми дадете инфо.

Анди щурее,на него май жегата не му влияе  Wink Всеки ден има нова синина.А Йоан е обгърнат от целувките и прегръдките на големия си малък брат.Направо ще го изяде...Като му кажем да не го хапе,че боли и Анди казва"Искам апам". А иди му обяснявай де  Joy

Ние с Ваньо сме добре,като изключим тревогите около Мони.В петък сме на комисия за ТЕЛК да видим колко процента ще й дадат.

Поздрави от нас!

А снимки ще качим утре.

# 192
Теди, и на вас желая много сили и дано ТЕЛК е благосклонен към вас и да не се подиграе с Мони....Мони е много хубаво дете и дано диабета и пречи възможно най-малко!И още много сцени и желая! Praynig Praynig Praynig

Иве, чудесно си се справила! Супер! Децата и майките им,а и снимките са направо страхотни попадения! То май...на вас брачна агенция не ви трябва......

Наде, ние тук също ядем шоколад.....

# 193
Ох,значииии,защо такива неща.....Теди и аз се присъединявам към пожеланията на Мама Цоцоланка! Hug
А иначе за агенцията....с моя голям влюбчив младеж с нежна душа Mr. Green Mr. Green Mr. Green,направо не го чувствам като влезе в пуберитета горкия!Олга трябва да ми прати снимка пък на малките какви целувки бяхя за довиждане! Joy
Дайте малко шоколад насам де,не бъдете скръндзи!Аз каквато съм пристрастена към него - точно отва ми трябваше да прочета по късни доби.Сега като събудя мъжа ми да ходи за сладко,вие ще сте виновни. Mr. Green

# 194
Деси, и аз съм против лекарствата, ама има моменти в които просто се налага. Дай му на милото нещичко да не се мъчи... Нашия малък батко, също не може да разбере, че бебето не е кукла . Много и се радва, ама така че и изкарва акъла...А, уж е "голям"... Имаше едни спрейчета лидокаин, или нещо такова за обезболяване...
Мадлена, добре си ни дошла! Ще свикнеш - няма как! Щом си се навила за повече деца, ще откриеш и неподозирани сили в себе си! Ние тука не сме съвсем обикновенни хора! Май малко нескромно звучи, ама съм сигурна че е така. Мнозина ми казват - и аз бих родила, но малко се престрашават - това е вътрешната сила която ни води!
Пролетна, изпитите минаха - сега поне 4-5 години ще си по споко - таман за едно бебче!
Иве, честито! Дано си по успешна от мен шафьорка, не проста пешеходка!
Теди, направо изтръпнах! Тя не си ли носи нещо за подхапване - за зор заман...Дано всичко е наред и никога вече да не се случва! Пепи нали 6-и клас завърши? За работа и ние търсим, ама до 16 нещат и да чуят работодателите, а уж близки, ама явно са ги стегнали...

Общи условия

Активация на акаунт