Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е състоянието на сина на Сверир?
Какви са критериите за оценяване на преразказа по БЕЛ и колко точки носят въпросите от теста?
Какви са мненията за многодетните майки във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е състоянието на сина на Сверир?
-
Какви са критериите за оценяване на преразказа по БЕЛ и колко точки носят въпросите от теста?
-
Какви са мненията за многодетните майки във форума?
-
Какви са най-новите новини за Елли и Криско?
-
Как да помогна на детето си, ако има висока температура?
. Ама като си направя сметката- вярна!

Мъжа ми ме будалка, че ни трябало ремарке
..багажа в колата, децата в ремаркето де
!!!А пък аз като съм се качвала само на нашето подобие на возило,в което ако не скочиш на спирачката с двата крака,няма и да се поотмести,камо ли да спре...Но пък си се кефя,че вече съм изпреварвала автобус,че на някоалко пъте ме засичаха и оцелях,и то точно когато температурите ковяха рекорди,в 1часът на обяд...Днес това разправях на Цвета-ако се преборя със този курс,и се науча да седя на тясно и високо,значи съм се преборила с най-големите си страхове...Другите неща не ме плашат!
Страхотен град , но жалко ,че много хора вече избягаха за да търсят по добри възможности 

Би ли споделила кой е и какъв роднина ви се пада? Извинявай, ама пусто любопитсво
, не се стърпях
и давай по-спокойно.
/