Най-жадуваните плодове настанени са дълбоко в НОЕМВРИйското сърце

• 10 731
  • 282
  •   1
Отговори
# 255
dan4e02,първо честито и добре дошла! 2-ро Дес ни слага щъркелчетата и датите,но скоро ще се ориентираш Wink
Bobi2mama,също добре дошла!
Ауууу Valenciq Grinning честит ти син щърк!  bouquet
Момичета я ми кажете как така има толкова много сини щъркове тоя ноември Thinkingи кога се зачева момче? Май беше точно,когато е овулацията...а момиче преди овулацията,а сперматозоидите носещи X хромозома са по-устойчиви и оплождат,когато самата овулация настъпи...а по колко пъти в месеца жената може да има овулация и как се изчислява? Значи моя цикъл по принцип идваше до 5 число на месеца...колко дневен значи ми е цикъла,май не е 28?
ся ако иа и кой да ми отговори на въпростите и да разбера кога ми е овулацията и затова ли съм заченала момиче Joy hahaha hahaha Joy

Последна редакция: вт, 26 юни 2007, 16:48 от sladurka

# 256
  • Варна
Мерси момичета   bouquet

Sladurka много са начините по които се определя кога се зачеват момчета. Овулацията е един от тях но според мен всичко е божа работа. А доколкото разбрах на теб не са ти потвърдили момата така че има още надежда Wink.

Според мен смяната на кръвта е един от най-точните методи за зачеване на момиче- момче. И като се спазят всички други бабини деветини и не само има шанс да се получи. Моят мъж също държеше много  да е момче. но тъй като ние сме женско царство аз му се подигравах като му казвах че у хромозомата му е твърде слаба за да пребори женското - пък то виж ко стана. Така че основна заслуга за пола е вида сперматозоид от таткото - а пък аз съм му създала съответната среда  Mr. Green

# 257
Valenciq,то сега не мога да го планирам това,а и просто съм любопитна как и дали мога да си го изчисля Wink А по въпроса за момата,дотора ми каза на 3D,че е 100% сигурен за срамни устни

# 258
  • Варна
Valenciq,то сега не мога да го планирам това,а и просто съм любопитна как и дали мога да си го изчисля Wink А по въпроса за момата,дотора ми каза на 3D,че е 100% сигурен за срамни устни

Абе и тук едни светила виждаха едни ташаци на племенницата ама то ко се оказа ....  Mr. Green
Според мен докато не чуеш - Честито имате ....... не може да си сигурна какво ще е - Това е мое лично мнение

# 259
Аз лично нямама представа кога е станало тогава имахме доста празници и нали знаете мъжете като си пиинат малко ги удря хормома поне моя е така

# 260
И аз така мисля докато не се роди не е гаранция.

# 261
Sladurka, овулацията можеш да си улучиш с тестове за овулация - аз така процедирах при зачеването. Мога да кажа метод как се прави момиче, но за момчето не знам. За момиче ще е достатъчно таткото да си направи няколко рентгенови снимки или да се помотае известно време около някой радар (този на летището например - но там не пускат) и ето y-хромозомите са избити и става момиченце! Хо-Хо-Хо, дано някой татко не чете форума  Joy

Bobi2mama, ако не е тайна другите две рожби близнета ли са?

# 262
sladurka, това за преди и след овулацията са само вероятности. Това не 100% гарантирано.Но на мен също ми ебило интересно да наблюдавам такива,изглеждащи като закономерности явления .Например как в някои родове се повтаря фамилната история по отношение пола на децата- раждат се само моми4ета,или пък само мом4ета, а дори и някои жени сякаш наследяват от майките си интервала от време,през който могат да забременяват.....Въобще, newsm12 природата си знае работата, а и нали за тожа хората са измислили да вярват или не в съдбата Peace

# 263
не, имат 19м. разлика-виж линийката ми

# 264
  • Плевен
Сладурка надеждата умира последна,на братовчедка ми 2 седмици преди да роди и казаха момиче,а има син.Е вярно не беше на 3Д,но пък в 9-тия месец.Аз си свиквам с мисълта че ще имам малка сладка бебка,но шестото ми чувство казва друго,да е живичко и здравичко пък каквото дойде.
А относно овулацията по принцип по калкулаторите моята трябва да е била на 25.02 е да обаче аз  от 21 до 27 не съм правила секс и следователно няма как да съм заченала тогава,но освен с тест за овулация няма сигурен метод да определиш точно кога е.Може да избърза или да се забави.Но при Madchen явно се е получило,следващия път ще пробвам така.

# 265
 smile3503 ще се радвам пак да си побъбрим, но трябва ве4е да из4езвам за сега smile3535

# 266
  • София
Здравейте момичета Hug
Добре дошли и на новите мами Stop
Бях при доки и бебо си е съвсем наред - слава богу. Расте си, даже с 1-2 седмици напред, ама то така били момците с едри татковци като нашия...и пишонката му расте ли расте - специално и отделихме повече време...
А по повод овулацията - и аз бях взела тестове за ову...ClearPlan Blue /и двете най-красиви чертички на света ги видях с тия тестове/ и да ви кажа - определено са най-добрите и определено ни помогнаха...Живот и здраве, само всичко да е наред и бебо да си дойде на бял свят и да поотрасне малко и почвам офанзива за второ...и пак с тия тестове за ову ще пробвам #Crazy

# 267
добре дошли на новите мами.
аз днес не съм ви писала че ми беше много зле.а няма кога да изляза почивка.явно съм се дехидратирала или не знам какво ми.но съм като парцал.а и бебчо цял ден ритка.а като знам колко работа ме чака в къщи....................................................не ми се прибира.имам нужда от разходки но моя мъж не е по тая час.няма ли някоя от вас да живее в младост че заедно да се разхождаме вечер по хладнина?
аз живея далеч от родителите си и няма кои да ме пожали и поглези.нещо да ми сготвят,да ми помогнат..............колко и хубаво при мама и тати.жалко че свекърва ми не ни помага.грехота е да живее до нас и един път да не сготви да да донесе.снощи се разплаках защото имахме гости и след тях самичка трябваше да отправя, а нямах грам сили.ами ако трябваше и детето да си погледна?много се изтощавам и не знам как ще имам сили за бебчо.плаша се.дали ще бъда добра майка?дали ще мога едновременно да съм и добра съпруга?то не било лесно да станеш родител.

Последна редакция: вт, 26 юни 2007, 18:49 от marusj

# 268
момичета желая ви хладна нощ.стискайте палци утре да съм по-добре.  Hug

# 269
Marusj, повечето бременни сме така - без сили, не ни стига времето за нас, а камо ли за бебе  #Crazy Но като дойде човечето ще се справим, сигурна съм. Но ще е добре да мобилизираш таткото от сега. И аз си нямам баби в София, но мисля, че това е добре. А това, че свекито не ти се мота из къщата е плюс. Не се отчайваи, зарежи всичко несвършено и си почини защото е голяма жега.

Общи условия

Активация на акаунт