Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за посещенията след раждането?
Какви са мненията за обличането на бебето?
Какви са мненията относно посещенията на новородени?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за посещенията след раждането?
Форумът съдържа различни мнения относно посещенията след раждането. Някои майки предпочитат да ограничат посещенията само до бащата и някои близки членове на семейството, докато други се чувстват по-комфортно с повече хора, които ги посещават. Има обаче и желание за тихо време за адаптация преди увеличаването на броя на посетителите.
-
Какви са мненията за обличането на бебето?
Отзивите за обличането на бебето варират. Някои майки споделят своя опит, че в горещото време не е необходимо да се обличат с шапки и чорапи, докато други се съмняват и се чудят какво е най-подходящото облекло. Има и различни подходи за обличане след изписване, като предпочитание към по-леко облекло за първото излизане на въздух.
-
Какви са мненията относно посещенията на новородени?
Мненията за посещенията на новородени са разнообразни. Някои майки предпочитат да ограничат посещенията, позволявайки само на бащата и някои близки роднини да видят бебето. Други се чувстват по-комфортно с посещения от по-широк кръг хора. Въпреки това, има и изразено желание за спокойствие и време за адаптация преди посещенията да станат по-чести.
-
Какви са мненията за закаляването на бебето?
-
Как мога да получа резултатите от изследванията си в кабинета на ТК 120?

Макар че се замислих онзи ден, че и в техните очи не е лесно - загрижени са хората - майка ми почти пребледня, като й казах, че вода ще давам само в краен случай... рече, че ще си уморя бебето с "всички глупости в интернет".... ама като й е в главата теорията от преди 20 години... Та сега чета внимателно за предното и задното мляко, за да й обясня, така че да не се притеснява... 

Или беше преди 11 някой помни ли?
. Не че се оплаквам де - обичам сама да са правя всичко, ама като ви чета ми става едно носталгично по времето когато аз бях детето и за мене се грижеха. Сега май стана обратното
... Не те разконспирирах и гласувах за тая мама, дето беше пуснала тема с молба да я подкрепят. А честно казано ти най-много ми хареса, ама хич не зацепих, че си нашата Елпет