Отговори
# 240
  • sf
Цитат
donsyy, олекна ми. Като се събудих и първата ми мисъл беше за теб. Радвам се да те видя на линия.

тук съм, тук съъъъм!  хич не ща да мърдам поне до 1ви. мен само от жегите ми е гадно за бебето. иначе хич не го и мисля. ще се справим- ние с мъж ми сами гледахме каката и бяхме като в небрано лозе в началото, ама после всичко се подреди. наглаасата е много важна. давайте по-позитивно!  Peace

# 241
Здравейте майчета  Hug
С Евето вече сме си вкъщи -няма по-хубаво от това да знаете. Многго ми е послушничка и мила, сега точно спинка и аз реших само да ви пиша че вече сме си у дома и сме добре.С жълтеничка сме, но казаха че ще отшуми до 10-на дни.
Като цяло раждането ми мина лесно- е тогава на момента не го мислех това ,ама сега като се замисля,наистина мина леко и съм доволна много от лекаря и акушерката ,които ми помогнаха.Нейното име не го помня, но той е д-р Румен Димитров(дочух че гледал и в Фемина) .Сега бременността ми се струва така далечна ,а само преди седмица бях с коремчето  Joy
Бебка наддава добре и се храни също добре.Кърмата ми тръгна, дано да е достатъчно хранителна и да имам повечко.
Много съм щастлива, просто забравих всичко друго и всеки друг и само за нея си мисля.
Сега ще отида да се изкъпя набързо и да се приготвя пак да се храниме.
Искам само до ви препоръчам нещо-не щадете сили да се цедите ,така ще облекчите и себе си и ще имате и повече папо за малките бебоци.На мен кърмата ми тръгна на 3-ия ден, но доста в малко количество.А и бебочка е мъничка и трудно я научих да суче.
Сега вкъщи сме си само на кърма, иначе в Майчин дом й давах  и добавка.
Успех на всички майчета , на които предстои щастливото събитие, а на новите майки една голяма прегръдка на тях и техните бебоци

bouquet

# 242
 Party Честит син Илия на мама Рени и татко Иван! Да ви е жив,здрав,късметлия, много щастлив и много обичан!  Hug
Яна, честит имен ден на патерица!   bouquet
Беболинчо, тези твойте мисли са си съвсем в реда на нещата  Grinning
На мамите, които ще раждат днес - успех и бързо и леко раждане! Grinning
Ками и Ева  Hug

# 243
  • Бургас
Честито на новоизлюпените мами и татковци. Много да ви слушкат бебчовците   bouquet
Ама то два дена не съм ви проверявала и тук е имало истински бебевалеж.

Малееее пък аз като лудите, нали все си стоя в къщи и не усещам жегата навън, точно в най-голямата жега в събота излязохме с мъжа ми по магазините  #Crazy По едно време чак взе да ми причернява, ама стискам зъби и нищо не казвам, пусти инат  Embarassed

ooooh! Ох аз докато исках да раждам още като влезе юли, сега гледам да стискам поне до 9-ти юли че моя доктор ще е в отпуска, а категорично отсече секцио  Naughty А от както ми намали дозата магнерот имам още по-болезнени контракции, че и доста по-начесто  Thinking
На 5-ти ще правим изследвания за упойките мисля и после чантата палтото и към датата за секцио  Tired Не ми се мисли как ще издържа на жегата в болницата.

# 244
Какви са тея черни мисли дето ги чета  тука? Толкова хора ( особено майки Laughing) са се справили с отглеждането на бебчовците, та ние ли ще сме първите дето ще се изложат? Я да сте по уверени...
Мен мързелът не ме е пускал от предната седмица, но гледам малко по малко да подхващам някаква работа- днес прах завесата от банята и маратонки ( впералнята разбира се) и се надявам най накрая следобяд да си занеса обувките на обущар ( цяла торба са, поне 4 чифта Embarassed) и да приберем килима от пране. На всичкото отгоре мъжа ми явно понася жегите по тежко от мен и сутринта малко завистливо каза  че цяла нощ се бил въртял и се потил, а аз съм спала като малко порче и даже съм била хъркала:mrgreen:
Утре кой ще се престраши за лекцията? Аз по принцип имам желание, ама да не окажа сама? Боряна, Донси , вие на линия ли ще сте?
А, и да не забравя, аз в цялата тарапана не разбрах Аркси нормално ли е родила или със секцио? Че нали и тя беше уж планово, а пък да не я свърши като Гоца накрая, напук на плановете?

# 245
Мама и бебчо са добре:
Вече си има и снимки и филмче :
за снимките тук : http://foto.kuponat.com/pics2.php?dir=bebe
за филмчето тук : http://foto.kuponat.com/video.php

тати Иван

# 246
Леле колко много бебета са се появили.
Честито на всички мами ,да са ви живи и здрави бебоците,бързо да се възстановявате и скоро да сте си вкъщи

# 247
  • sf
ей, Рокси, тъкмо се чудех къде се губиш.
уф, за утре - не знам. мързи ме нещо. и жега го дават...  Embarassed май ще пропусна. макар че се изкушавам да ми нарисуват калинки по корема, ама ... знам ли

Цитат
Всичко мина толковя бързо че не усетих дори!
Болките от контракциите са като менструални  и ги минах без упойка!
Бебчо излезе с 1 контракция и три кратки напъна
ето това е цитат от Рени. 

# 248
  • Стара Загора
Момичета я ми кажете подути ли ви са краката? Мойте се подуха изведнъж преди 2-3 дни. Глезените ми направо се скриха и много 4есто ми изтръпват краката по4ти на всяко ставане. По-принцип на 2.07 ще ми пускат изследвания за аблумин. Дали да ходя по-рано или да си чакам датата се чудя? Ако нещо е висок това много ли е вредно за беб4о ??? И в жегата като пия много течности това спомага ли за задържането на вода?

# 249
r0ksi ти си герой да знаеш  Peace
Аз само се чудя къде да си полегна  Embarassed и нищо не искам да захващам  Mr. Green
Ей на това му се вика мързел  hahaha
kONI и на мен ми се подуват от скоро краката  Tired Доки каза, че е от топлото. А си имам и албумин в малки количерства, но доколкото знам е притеснително ако имаш албумини над определи граници и комбинация с високо кръвно newsm78
Но за всеки случай защо не се посъветваш с доктора ти  Peace

# 250
  • sf
на мен от седмица някъде по-малко мми се подуват. ама предполагам, че е защото никъде не ходя. само у нас се мотам и седя с вдигнати крака или лежа.

а като се замисля за утре за лекцията-  станаха ми скучни нещо, та съм по-навита на една среща за кафе някъде из центъра или в сладкарница "Неделя"  Crazy ако има желаещи да избягат от училище  Whistling

# 251
Бебе Илия е прекрасен!  Heart Eyes
Тези снимки изгониха всичкото лошо настроение.  Mr. Green

# 252
....а като се замисля за утре за лекцията-  станаха ми скучни нещо, та съм по-навита на една среща за кафе някъде из центъра или в сладкарница "Неделя"  Crazy ако има желаещи да избягат от училище  Whistling
С една дума ме нави Mr. Green

# 253
  • sf
 Mr. Green  супер. казвай час и място. а другите да се навиват и те. а ако ви липсва атмосферата на училището, ние с Рокси ще спретнем една импровизирана лекция  Joy

# 254
Здравейте
тъкмо и аз се чудех как да избягам от лекцията утре че не  е много интересна и Вики даде хубава идея  Party Само кажете къде и кога и съм на линия

Общи условия

Активация на акаунт