ЮЛИ щом на прага чука, скоро още бебчета ще има тука!

• 13 631
  • 287
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Честито момченце! Да й е живо и здраво, да им донесе много щастие!

Брей, пък и какви хубави размери Grinning

# 271
  • София
Честито на Кати, Татяна и Донси, да са живи и здрави бебчетата и много кротички!   bouquet

# 272
  • София
elpet, защото по времето на Цвети Молфикса, се водеха малко по-долен клас - и като пари и като качество, а Хъджиса, незнайно защо не ми допаднаха много... Но това беше доста отдавна, де... А за по-големи бебчовци Либерото имат страхотни памперси, тип гащички, с картинки. Много красиви и удобни са, а и няма проблем със смяната - просто се късат отстрани.

# 273
  • София
Аа разбрах, супер, значи ще вземем да тестваме едни либеро да видим как са. Много благодаря за инфото! Peace

# 274
ЧЕСТИТО НА   КАТИ,ТАНЯ И ДОНСИ,ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБОЦИТЕ И СКОРО ВКЪЩИ

# 275
И Донси е родила тази нощ! Момче, 3,450 кг, 51 см !!!

ЧЕСТИТО !!!

Тази нощ ама преди или след 12? 28 или 27 да я напиша?

# 276
ЕХАА,ЧЕСТИТО НА ВИКИ!!!  smile3501 newsm30 newsm51 МАЛКИЯ ВСЕ ПАК Я ИЗНЕНАДА И СИ ИЗБРА СВОЯ ДАТА!ДА Й Е ЖИВ И ЗДРАВ,МНОГО ДА Я СЛУША(в очите да я гледа хи хи,да е на мама глезльото) Laughing!!!Нямам търпение да чуя подробности,ще й звънна по-късно!Айде хубав ден,момичета!Аз ще се опитам да стигна до курса,да видя малко себеподобни,докато още съм 2в1.А относно памперсите и аз бях много по-доволна от Либеро.За болницата си взех Памперс,а за после голям пакет Либеро.Относно Хъджиса-има много ментета и не винаги улучвах читави,затова не можах да ги оценя.

# 277
  • София
пак мерси за отговорите за пампите.
за донси- и аз не рабзрха да ти кажа newsm78

# 278
Бравооо на Донсиии!!! Да й е жив и здрав бебо и само радост да й носи!!!!!!! Hug Hug Hug

Да ви питам нещо - Ако на определения термин няма никакви признаци за раждане какво се прави? Задължително ли се ходи в болницата и въобще някой има ли идея какво се случва след това???

# 279
  • София
Май те чакат още една седмица да родиш, като те викат всеки ден да следят тоновете, а после предизвикват ражадане.

# 280
ммм че хубаво, идвам да кажа добро утро и хоп бебче  Heart Eyes Да е честито на мама и тати и много да ги радва  Hug
Аз да се похваля, днес мъжо си остана в къщи и ще ми е по-спокойно ако почна да раждам   Mr. Green

# 281
Айде честито и на Татяна и Донси!!!!  smile3525

Май бебевалежът върви с пълна пара  Grinning Grinning Grinning
Аз тая нощ успях да се наспя най-сетне, щото два дена бебо ми издъни корема от ритници и не ме остави да мигна. Сега съм свежарка  newsm53

# 282
Браво на Таня и Вики  newsm51 smile3525 newsm51
Какви бяха тези гофрети newsm78 Laughing
Да са живи и здрави малките бебоци и да слушат   ylinfant  ylinfant
За памперсите и аз много се чудих, но така като ви слушам /чета/ май съм улучила - за болницата взех 1 пакет на Памперс, а за вкъщи - 1 голям пакет Либеро  Peace
munka77 пиши как се справяте  Hug
Рокси пиши 2 реда че нещо само ти си ми в главата  Rolling Eyes
На всички днес - прохладен ден   bouquet

# 283
  • София
Май те чакат още една седмица да родиш, като те викат всеки ден да следят тоновете, а после предизвикват ражадане.
на нас на лекцията така ни казаха също.

# 284
  • USA
Честито момченце на Донси!   bouquet Да е здрав и много да ги радва! newsm32

Общи условия

Активация на акаунт