Моето РАБОТНО майче иска да съм като нея, май че:)))

• 14 809
  • 293
  •   1
Отговори
# 60
А другия още по-куриозен случай беше на една бременна видимо около 6ти месец, която си караше сърф без въобще да и пука.

Аз карах ски, бременна към 7ма седмица Mr. Green И в 6ти месец пак щях да карам, ама не ми ставаше вече панталона Crazy Crazy

Велмар, много добре изглеждаш! Peace

Последна редакция: пн, 02 юли 2007, 09:51 от Майра

# 61
майра, за теб имах някакви подозрения.. като знаем как го подхвърляте това дете Joy Joy
(буквално де.. във въздуха) Simple Smile

Обаче Велмар, да мъ извиняаш, ама ти тюлени явно не си виждала през живота си. егати и мацката!

Рави, вие можете да издадете книга с рецепти за правене на мирни бебета и добри батковци. ще я дам на венци за поправителния да си я чете Simple Smile

сутринта се опитах да снимам една роза, и накрая стана "история с роза без роза"
даже не и накрая, ами почти в началото, когато дребен реши да се включи. ама 3-4 любими неща на едно място.. не издържа (обожава цветя, фотоапарати и  компютри, бях сложила розата върху лаптопа, а той не се е докопвал до него). изпи водата на розата, окъса и листенцата, подреди я надолу с главата и накрая изяде стъблото...  Joy

# 62
майра, за теб имах някакви подозрения.. като знаем как го подхвърляте това дете Joy Joy
(буквално де.. във въздуха) Simple Smile

Ааа тя е тренирана още от корема ми - до Америка и обратно - 2x10ч полет, до България - 2x 2.5ч полет  Mr. Green Дестинациите с коли няма да споменавам - не се учудвам сега, че вкъщи не иска да стои  Simple Smile Няма да казвам и още, че задочно е ходила в Coffee Shop в Амстердам, че ще ме изгоните от темата като най-откачената майка Mr. Green

# 63
чак да те изгоним... не... да не сме в кърмаческия... (букетче за Равия)
Но виж за "най-луда мама" бихме могли да си спретнем конкурс. с повече награди, защото ще си споделяме много хора първенството.

# 64
Ааа тя е тренирана още от корема ми - до Америка и обратно - 2x10ч полет, до България - 2x 2.5ч полет  Mr. Green Дестинациите с коли няма да споменавам - не се учудвам сега, че вкъщи не иска да стои  Simple Smile

Майра, направо страх ме хвана - май и аз ще си имам "уличник". Моят направи десетина полета, докато ми беше в корема, включително до Далечния Изток. Последното летене му беше 2 седмици преди да се роди - екипажът на Ер Франс беше силно притеснен при вида на огромния ми корем, а аз ги успокоявах, че съм си много добре, даже предния ден съм се качила на върха на Айфеловата кула Joy Joy Joy(така си беше, без майтап). Ски не карам, че съм много трошлива, но за дестинациите с кола можем да поспорим кое е по-лудото мамче. Пример: бременна в 8-ия месец отидох съвсем сама до Скопие и се върнах в рамките на деня - не са чак толкова много километрите, но пътят е ужасен и има опашки на границата. Как не родих по пътя, направо си е чудо!

Герчо, с нейните постинги, отново изби рибата с водолазите!  Laughing Ще взема да ги колекционирам и да си ги чета като ме тресне депресията.

Равия
, срещу депресия ти препоръчвам:
1. Да четеш по-често Герчо  Wink
2. Да избягате с любимия за известно време от къщи и да оставите децата на бабите. Малките са много сладки, но умората се натрупва. А депресираната майка не е добра майка - децата усещат и попиват всичко.
3. Да си подариш нещо, което обичаш, но ме си правила отдавна - кино, масаж или просто разходка.

Клипчетата на Йо-Йо са много сладки. Иван искаше да мине през екрана, за да влезе при нея  Heart Eyes

Кали
, това с розата си го представих много картинно. Вчера и аз така, вдъхновена от снимките на Майра с лалетата, насадих бебешора да го снимам сред латинките на баба му. Е, докато поизчистя малко място на картата (щото винаги като тръгна да снимам или батерията е празна, или картата е пълна) всичко в обсега на ръчичките му беше накъсано и опасено.

Дес, за морето не се притеснявай - щом принципно ти понася и караш нормална бременност, със сигурност ще ти е добре там. Аз миналата година бях на море в 6-и-7-и месец и ми беше просто супер. Даже не съм си купувала нов бански, тъй като половинките ми слизаха под корема. Единствено сутиенът преливаше малко неприлично, но плажът ми беше на 2 минути, а под чадъра така и така си стоя по монокини. Абе, голяма картинка бях. Но нямам снимки, защото половинката е диване и принципно отказва да снима (нямало смисъл, всичко оставало в главата  Sad)
Сега обаче имам проблем - след 2 дена ще съм на море, а ме е срам да се покажа на плажа. Cry Не успях да сваля напълно корема и това си е. Миналата година ми беше по-голям, естествено, но стоеше сладко заоблен и опънат. А сега не ми се и помисля да лъсна по бикини! Чудя се дали да си купя един цял бански - няма да скрие напълно проблема, ама все пак...
Моля, помагайте със съвети!

# 65
Май добре сме се събрали тук Joy

Миньон, теб как те пуснаха изобщо да летиш 2 седмици преди термин - и аз исках детето ми доживотно да лети с някоя авиокомпания и да стане гражданин на света като е роди на борда - ама след 32-ра седмица няма шанс да те пуснат да летиш  Cry А за плажа и банските не знам - хич не съм в час с модите, ама няма ли някои бикини които са тип дамски боксерки - няма ли да помогнат Thinking Ей такова нещо - ако се вижда де, че картинката е много малка  Sad

# 66
Май добре сме се събрали тук Joy

Миньон, теб как те пуснаха изобщо да летиш 2 седмици преди термин

Остави се - голям цирк беше! От тук нататък летях със специално разрешително - медицинско становище от моята лекарка, че мога да летя (тя беше много против, но аз я изнудих да ми го даде), заверено от лекаря на Ер Франс. Не беше 2 седмици, а почти месец преди термина (аз родих малко по-рано със секцио), но си бях влязла в 9-ия месец. На check-in бяха предупредени за мене и ми бяха приготвили декларация, че летя на своя глава и поемам цялата отговорност. Подписах. После беше страхотно, защото екипажът беше невероятно мил - размазах се от глезене: възглавничка тук, възглавничка там, лафче със стюардите и стюардесите: оказа се, че всичките имат момичета - не знам дали има нещо общо с радиацията високо горе - казват, че женските били по-издръжливи...
Пристигаме в Париж - на летището километрова опашка за таксита. Лошо ми стана като си помислих, че ще вися 2 часа права на високи токове (щото трябва да сме елегантни, к'во като сме с еърбег) Нареждам се аз чинно с големия корем, обаче жената, която координираше такситата, ме забеляза и ме извика най-отпред, освен това ми намери такси-джип, за да ми е по-широко  Grinning Е, при това отношение към бременните и майките, как да не им е висока раждаемостта на французите!
По-интересното беше на връщане: отивам да се чекирам, а те ме гледат подозрително и накрая едната се престраши: "Извинете за недискретния въпрос, мадам, но в кой месец сте?" А аз, гордо: "В 9-и!" Обясниха ми, че не може да пътувам в 9-и месец, а аз ги контрирам, че не само е възможно, ами съм го направила преди няколко дена.  Shocked Питаха ме как са ме пуснали в България, аз обяснявам, че имам заверено медицинско. Поискаха да го видят с очите си и аз им го показах - не успяха да се справят с българския  hahaha Както и да е - пуснаха ме накрая, а бебчо прояви партриотизъм и се роди планово на родна земя.
А идеята на Калина за конкурс "лудото мамче" ми харесва. Предлагам да се обособи в отделна тема.

# 67
розените снимки от сутринта, произволно подбрана (има и по-хубави, но нямах време)

# 68
  • на правилното място, в точното време
Баси, къде попаднах - от цял форум в най-лудата и откачена тема  ooooh!
 Това за конкурса и обособяването в отделна тема си го избиите от главата, щото знайте ли кви навлеци има-  #2gunfire #2gunfire #2gunfire,веднага ще се лепнат при нас и оттърване няма.
 Ама верно сме били луди много! Тцтцтцт! Thinking  И аз имах такива мераци за придобиване на пожизнено право беба да лети с  някоя компания- но не стана.
 Мили момичета ,благодарско за съветите!  bouquetЕдинствено е приложим този да чета постовете на Герчо! Joy Joy Беба не е делена от нас изобщо.Докато бях в болница за 3 дни се гледаха с татко си,койт осе справи блестящо  newsm51, но при баба не Naughty Не виждам начин и да стане, тъй като беба се съдира от рев и майка ще звънне след няколко часа, така че изобщо няма смисъл да тръгвам.
Това с подаръка също ми хареса- всъщност мразя да пазарувам, освен купуването на лакове. Не че се лакирвам после с тях, ама така - страст са ми. Проблема е,че няма време за това. Все пак, много ви благодаря за съветите!  bouquet  bouquet  bouquet
 Аз имам ОГРОМНИ проблеми с властите в България! Тия хора просто искат да ни изгонят от държавата! #2gunfire Просто се удивлявам на търпението си и ентусиазма,с който продължавам да се боря с тъпата бюрокрация.
 Не мога да правя дарения на социални домове, без да имам следните документи:1.Свидетелство за съдимост, 2. Актуално състояние на фондацията,3. Копие от решение и булстат,4. Заявление до кмета, в което искам РАЗРЕШЕНИЕ да даря еди какво си  #Crazy 5. Удостоверение за произход на средствата за дарението

И накрая за капак на всичко това- тъй като домовете са под шапката на общините и те ги финансират. Стойността на моето дарение ще им бъде приспаднато от бюджета,който им е гласуван #Crazy #Crazy #Crazy #Cussing out #Cussing out #Cussing out
 Ето,това е нашата мила родна България! Вече наистина знам за кого няяма да гласувам - това е мъдро измислено от другаря генерал Бойко  #2gunfire
 Накрая протокола ми за дарение завършва така:
   ДАРЕН:                                                                    ДАРИТЕЛ:
 /БОЙКО БОРИСОВ/                                          /Фондация"ПОдари усмивка

#Crazy #Crazy #Crazy

# 69
....
 Ето,това е нашата мила родна България! Вече наистина знам за кого няяма да гласувам - това е мъдро измислено от другаря генерал Бойко  #2gunfire
 Накрая протокола ми за дарение завършва така:
   ДАРЕН:                                                                    ДАРИТЕЛ:
 /БОЙКО БОРИСОВ/                                          /Фондация"ПОдари усмивка

#Crazy #Crazy #Crazy
Е това не е истина  Shocked не не е....

# 70
равия, стига бе... човека е кмет на София - няма такава власт! Орган на законодателната власт на ниво община е общинския съвет и ако това е така тея лайнари са го гласували. Аз не че съм му фен на бате бойко, ама моята дясна ръка е работила при него 2-3 години и казва хубави неща.

# 71
Равия, Shocked

Аз днес изпълних задачите - купих подарък, купих и торта за рожденника. Сега разпускам, че довечера ще ни води на един испански ресторант и ще се освинваме със spare ribs   Mr. Green

Кали, снимките са страшни Peace Много добре си уловила моментите Peace

Последна редакция: пн, 02 юли 2007, 18:11 от Майра

# 72
мами, чакайте да ви разкажа последния куриоз от родна българия. Аз имах към евроком и кабелна и НВО и интернет. Платих си за 1 година да не се занимавам с глупости. На финала се оказа, че освен, че програмата не може да ми калкулира полагащата ми се отстъпка свалили цената на нета, ама аз щото съм го предплатила та затова на високата цена  #Crazy #Crazy #Crazy. Обясних им, че имат 1 месец да си оправят прототиите в програмата, иначе се отказвам от нета. Е, не ги оправиха щото са редки лайна. После се отказах и от НВО, щото незнам дали влошиха качеството, ама все улучвах филми от ранното си детство. та останах само с кабелна, като на финала ми калкулираха, че имам да вземам едни пари, ама трябвало да си ги взема на ръка, че програмата им не позволялава да ми ги пишат на минус от сметката и така и не съм си ги търсила. Та... във въпросните евроком има към 10 мои жлъчни писма, вече всички от връзка с клиентите ме познават като звънна, щото са пълни тъпири и познайте кво се случва. Прибирам се аз от морето и кво да видя. Ами аз съм на естнет, които се били обединили с кейбълтел. Значи тея кретени невероятни от всички кабелни мрежи в тоя град са си харесали моя балкон да си закачат сплитерите по него и съответно някой от безумните им кретени от поддръжката като е местил нещо ме е закачил на друга кабелна. Звънях днес - щели да го оправят в рамките на дення, ама сега се прибирам - пак съм на естнет  newsm78 newsm78 newsm78. Е, значи сега плащам на едни кретени и те не ми предоставят услуга, а едновременно с това съм се прикачилабприкачили към други, за които съм незаконен абонат  hahaha hahaha. Малко ми трябва още да ми кипнат лайната и като ще сваля всички сплитери от балкона, ще разкача всички кабели, дето ми минават през имота и ще оставя щелия клартал без кабелна, та тогава белкем се сетят да дойдат и да си оправят свинщините. На всичкото отгоре като се опитам да им обясня, че са пълни бездарници и така бизнес не се прави се втурват през глава да ми обясняват как били перфектни, ама видиш ли аз все от торбата с путките хуя съм вадила. Ако направим тема колко идиота сборихте днес аз и равия Шъ са бием рамо до рамо за първенството.
Та... Равия, да си продължа постинга от обяд, че нямах време да пиша тогава. Та основната работа на кмета - демек бате бойко за софия е да се кара с общинския съвет (човека се справя много добре - мой любим лаф от близкото минало е *тея смърфове*) и да се снима до всяка дупка дето е запълнена с асфалт в софия. Иначе няма такава власт, че да реши бюджета и необходими документи. Пише ти го един профи  hahaha hahaha hahaha, защитил магистърска теза с грешно заглавие *Кмета, основна фигура в местното самоуправление!* (тук да поясня, че пълния член не съм го изпуснала аз  ами така ми дадаха темата Naughty Crazy), явно имайки предвид, че кмета с дадените му от закона правомощия никога не може да бъде подлог, а само допълнение hahaha hahaha hahaha),(той е орган на изпълнителната власт, а основната фигура в местното самоуправлеие е общинския съвет, ама я защитих с 6, щото ми преподаваха идиоти, които дори не можеха да съчинят правилни заглавия за 20 тези). Иначе ако искаш моето мнение за бате бойко се върни към поста ми за елитния ми квартал със сметището в училището. Ако взема някога да го срещна очи в очи искам от него само да ми разходи детето с количката 30 минути  hahaha hahaha hahaha, ама по тротоарите в квартала и то без да му докара необратими мозъчни сътресения. Ако успее да се сбори Шъ си пусна гласа за неговата партия... поне ако не друго ще знам, че поне на юмручен бой може да пребори корумпираните  Joy Joy Joy. Иначе като му видя махленските маниери по новините ми иде да си изхвърля телевизора... та изобщоооо за бате бойко книга мога да напиша - кви китни простотии съм видяла в елитния си квартал... Имам си и скорошна мила случка с органите на реда в БГ. не си спомням дали писах ама... Та като идваше Буш (аз живея на 50м от посолството), тея кретени с паяците ми преместили колата, че да не загрозява тротоара. Звъня на паяците - никой, звъня на мвр и неква кисела лелка ме пита що не съм гледала новините по канал 1 предния ден - там били казали по кои улици не трябвало да има коли, като преди това ми задава изключително интелигентния въпрос не знам ли аз, че живея о американското посолство. Та обяснявам на киселата лелка, че няма закон в бг, които да ме задължи да гледам новините в 8 по канал 1 и най-накрая ми казва, че колата ми е преместена на паркинга на блока и не е номер 3056, а 3256! Трябваше да и обясна, че аз номера си го глредам от талона и единственото разминаване може да е, че малоумните катаджии не познават цифрите, ако не са отпечатани на банкноти и тя ми затвори телефона. Лоша жена - аз дори не съм се карала с нея... Айде оставям ви, че пак се улях. Ама вие не пишеше та си пиша самичка

Последна редакция: пн, 02 юли 2007, 22:53 от Ger4o

# 73
Ох, Гер4о! КВо да пишем , бе душа. ТО ми е кеф само да те 4ета. Пълниш ми душата Hug
А и с теб и твойтео ежедневие не мога да се сравнявам Naughty.Няма кво да пиша. След снощната температура, за финал на ве4ерта и ..драйфах зверски Sick.Днес, за щастие съм доста по-добре, но Дария нещо ми се криви Crazy .Едни луди комшии( нови ще бъдат(, правят ремонти къртят блока.Разхлопаха се в 14,30 и аз полудях направо #Cussing out.ДАрия се събуди, аз све ка4их с нея горе и се разкрещях. А тия дебили в отговор само ми казаха....."ми добре Shocked".ТО хубаво 4е се съгласиха да спрат тупордията на мига, но  такива празни погледи.отдавна не бях виждала.

# 74
То Велмар, как ще имаш моето ежедневие - то 20 идиота в София да има все аз ще ги улуча. То за вас не останаха. Добре, че е Равия да обира простотията по провинцията, че иначе пак на мен щяха да се паднат.
Стискайте ми палци - намерих свестен координатор в една телевизия. не си търсеше работа момичето, ама дано не устои на офертата, дето и я отправихме, че в тоя филм съм вече 5 месеца. А и читавите хора явно трябва да си ги краде човек, че нали съм ви разказвала за сервитьорската епопея дето попаднах от обяви в джобс и труд...

Общи условия

Активация на акаунт