Аз карах ски, бременна към 7ма седмица

Велмар, много добре изглеждаш!

Няма да казвам и още, че задочно е ходила в Coffee Shop в Амстердам, че ще ме изгоните от темата като най-откачената майка
(така си беше, без майтап). Ски не карам, че съм много трошлива, но за дестинациите с кола можем да поспорим кое е по-лудото мамче. Пример: бременна в 8-ия месец отидох съвсем сама до Скопие и се върнах в рамките на деня - не са чак толкова много километрите, но пътят е ужасен и има опашки на границата. Как не родих по пътя, направо си е чудо! 

)
Не успях да сваля напълно корема и това си е. Миналата година ми беше по-голям, естествено, но стоеше сладко заоблен и опънат. А сега не ми се и помисля да лъсна по бикини! Чудя се дали да си купя един цял бански - няма да скрие напълно проблема, ама все пак...
А за плажа и банските не знам - хич не съм в час с модите, ама няма ли някои бикини които са тип дамски боксерки - няма ли да помогнат
Ей такова нещо - ако се вижда де, че картинката е много малка
Е, при това отношение към бременните и майките, как да не им е висока раждаемостта на французите!
Както и да е - пуснаха ме накрая, а бебчо прояви партриотизъм и се роди планово на родна земя.
,веднага ще се лепнат при нас и оттърване няма.
И аз имах такива мераци за придобиване на пожизнено право беба да лети с някоя компания- но не стана.
Единствено е приложим този да чета постовете на Герчо!
Беба не е делена от нас изобщо.Докато бях в болница за 3 дни се гледаха с татко си,койт осе справи блестящо
, но при баба не
Не виждам начин и да стане, тъй като беба се съдира от рев и майка ще звънне след няколко часа, така че изобщо няма смисъл да тръгвам.

Просто се удивлявам на търпението си и ентусиазма,с който продължавам да се боря с тъпата бюрокрация.
5. Удостоверение за произход на средствата за дарението

. Обясних им, че имат 1 месец да си оправят прототиите в програмата, иначе се отказвам от нета. Е, не ги оправиха щото са редки лайна. После се отказах и от НВО, щото незнам дали влошиха качеството, ама все улучвах филми от ранното си детство. та останах само с кабелна, като на финала ми калкулираха, че имам да вземам едни пари, ама трябвало да си ги взема на ръка, че програмата им не позволялава да ми ги пишат на минус от сметката и така и не съм си ги търсила. Та... във въпросните евроком има към 10 мои жлъчни писма, вече всички от връзка с клиентите ме познават като звънна, щото са пълни тъпири и познайте кво се случва. Прибирам се аз от морето и кво да видя. Ами аз съм на естнет, които се били обединили с кейбълтел. Значи тея кретени невероятни от всички кабелни мрежи в тоя град са си харесали моя балкон да си закачат сплитерите по него и съответно някой от безумните им кретени от поддръжката като е местил нещо ме е закачил на друга кабелна. Звънях днес - щели да го оправят в рамките на дення, ама сега се прибирам - пак съм на естнет
. Е, значи сега плащам на едни кретени и те не ми предоставят услуга, а едновременно с това съм се прикачилабприкачили към други, за които съм незаконен абонат
. Малко ми трябва още да ми кипнат лайната и като ще сваля всички сплитери от балкона, ще разкача всички кабели, дето ми минават през имота и ще оставя щелия клартал без кабелна, та тогава белкем се сетят да дойдат и да си оправят свинщините. На всичкото отгоре като се опитам да им обясня, че са пълни бездарници и така бизнес не се прави се втурват през глава да ми обясняват как били перфектни, ама видиш ли аз все от торбата с путките хуя съм вадила. Ако направим тема колко идиота сборихте днес аз и равия Шъ са бием рамо до рамо за първенството.
, защитил магистърска теза с грешно заглавие *Кмета, основна фигура в местното самоуправление!* (тук да поясня, че пълния член не съм го изпуснала аз ами така ми дадаха темата
), явно имайки предвид, че кмета с дадените му от закона правомощия никога не може да бъде подлог, а само допълнение
),(той е орган на изпълнителната власт, а основната фигура в местното самоуправлеие е общинския съвет, ама я защитих с 6, щото ми преподаваха идиоти, които дори не можеха да съчинят правилни заглавия за 20 тези). Иначе ако искаш моето мнение за бате бойко се върни към поста ми за елитния ми квартал със сметището в училището. Ако взема някога да го срещна очи в очи искам от него само да ми разходи детето с количката 30 минути
, ама по тротоарите в квартала и то без да му докара необратими мозъчни сътресения. Ако успее да се сбори Шъ си пусна гласа за неговата партия... поне ако не друго ще знам, че поне на юмручен бой може да пребори корумпираните
. Иначе като му видя махленските маниери по новините ми иде да си изхвърля телевизора... та изобщоооо за бате бойко книга мога да напиша - кви китни простотии съм видяла в елитния си квартал... Имам си и скорошна мила случка с органите на реда в БГ. не си спомням дали писах ама... Та като идваше Буш (аз живея на 50м от посолството), тея кретени с паяците ми преместили колата, че да не загрозява тротоара. Звъня на паяците - никой, звъня на мвр и неква кисела лелка ме пита що не съм гледала новините по канал 1 предния ден - там били казали по кои улици не трябвало да има коли, като преди това ми задава изключително интелигентния въпрос не знам ли аз, че живея о американското посолство. Та обяснявам на киселата лелка, че няма закон в бг, които да ме задължи да гледам новините в 8 по канал 1 и най-накрая ми казва, че колата ми е преместена на паркинга на блока и не е номер 3056, а 3256! Трябваше да и обясна, че аз номера си го глредам от талона и единственото разминаване може да е, че малоумните катаджии не познават цифрите, ако не са отпечатани на банкноти и тя ми затвори телефона. Лоша жена - аз дори не съм се карала с нея... Айде оставям ви, че пак се улях. Ама вие не пишеше та си пиша самичка 
.Няма кво да пиша. След снощната температура, за финал на ве4ерта и ..драйфах зверски
.Днес, за щастие съм доста по-добре, но Дария нещо ми се криви
.Едни луди комшии( нови ще бъдат(, правят ремонти къртят блока.Разхлопаха се в 14,30 и аз полудях направо
.ДАрия се събуди, аз све ка4их с нея горе и се разкрещях. А тия дебили в отговор само ми казаха....."ми добре