НОЕМВРИйче стяга си багажа вече, ех, морето хич не е далече!!!

• 11 873
  • 289
  •   1
Отговори
# 225
  • на странно място ......
Здравейте момичета!
Честити празници на празнуващите и празнувалите!
Добре завърнали се на benighted , Весето,Цвети и горис! Hug
Последно какво стана със срещатата, аз ще мога след 18.30 че нашият тати тогава се прибира от работа и мога да взема колата, ще следя с интерес развитието на приготовленията!!! Laughing
Весето, страхотни снимки сте направили и младежа колко е пораснал, станал е мъж за женене  Joy, предполагам сте прекарали също толкова страхотно далеч от пустата София.
iviche, ама голямо клюкарче това малкото Ваянче, как само е надникнала  Simple Smile Много ми харесва детската стая, може ли да и направиш още снимки и да ги покажеш доста интересни решения май има там  Wink
За свекито аз нямам мнение, моето живее много далеч и я виждам по 2 пъти в годината даже и по веднъж, така че не ми пречи не ми и помага, като е тук се радва на Диляна, не ми се бърка винаги гледа всичко да е наред абе старае се жената, няма спор. Вижте обаче не знам ако беше през цялото време наблизо дали нещата щяха да стоят така и това не знам. Отношенията за сега са ни добри, надявам се и за в бъдеще да си останат такива. Дени, смятам както и другите момичета, че просто трябва да и кажеш кое как искаш да го прави, ако трябва и с по твърд тон, но в никакъв случай с лошо не подхождай, тя жената не ви мисли лошото нито на теб нито на детето, ОБИЧА ВИ, нали сте и дечица  Hug
Щях да пиша още ама нещо се отнесох, така че ще ме извините !!

П.С. benighted , стархотен е малкият Боил, много хубави снимчици, личи си че е ноемврийче!!!!!  bouquet

Последна редакция: ср, 04 юли 2007, 14:00 от Sbruny

# 226
  • у дома...
Айде и аз да пиша за свекитата - последната и простотия от днес беше "Нали баща ти няма да идва другата седмица /на 14.07./ щото има събор /в нейното родно село/? Дано по късно да вземе пенсия..." Sad( От понеделник мъжо е на работа, а тя от няколко седмици не е на работа... А сега сетете се що не пиша тук и що скоро може да прочетете в крими-хрониките на вестниците - "Съпруга на полицай закла свекърва си! Пред наш репортер сподели, че следващите години, прекарани в Сливенския затвор, ще бъдат най-прекрасните години в живота и!"....

# 227
"Съпруга на полицай закла свекърва си! Пред наш репортер сподели, че следващите години, прекарани в Сливенския затвор, ще бъдат най-прекрасните години в живота и!"....

Ох, Наде, направо  Joy Joy Joy

# 228
Здравейте, мами!

ех, че хубави фотографии от пътешествия - и на нас ни се прииска! Купуваме си и ние кошара (стига се чуди, Ивемаша) и от другата седмица тръгваме! Понеже сме хаймани, непременно ще гледаме да дойдем на срещата някак ... Жени, аз забравих ти къде живееш - много добродошло предложение за извозване ...  Това е то група за самопомощ!!!

хей, това Ривър сайд да не е едно такова голямо с паркинг долу и с детска къщичка на пясъчник горе?? Имам близки наблизо и мога да ги помоля за резервация, щото наистина ни трябва! Ама за никаква ривър там не се сещам  Laughing

А за свекървите, а защо не и за свекърите - като се видим на живо! Както е известно в Сливен имаме връзки, но все пак не се избивайте за към затвора там, де!  Mr. Green

Готвя се за море и аз - кажете ми за тези бански-гащи - защо са те? за топене в море и обществен басейн? Против евентуално заразяване с водни обитатели от гъбарски характер? ама иначе, за детско басейнче няма нужда, смятам по дупе да махаме (то, баткото, тази година на 6 ще става, ама миналата още си беше по чурка)

А и още нещо: какъв е този ултразвук против комари, за който говорите? аз ползвам райд-пълнители в сатята от 6-7 години и съм екстра с тях, ама навън? Мажа го с лимон, така казаха по ТВ.. С Аутан не смея, та ми стана интересно за тоя ултразвук.

Мишо още е мнооого далел от изправяне и ходене, засега спокойно се радва на седене, включително в кварталните люлки. ама нямам снимки май отдавна.. чао, че се отплеснах, май!

# 229
Привет и от мен!

Да Ечи, това е заведението.А резервация наистина ще е необходима, защото там винаги е фул.За ултразвука...това са едни машинки против комари на Чико, изработени специално за бебета и излъчват ултразвук, за да гонят гадините.Идеята е да не се "дрогира" бебето с таблетки против комари  Wink Мажа беба с ролката против комари на ЧИКО и съм доволна...мама е изядена(ама кой й е виновен като не се маже  Confused) но Теа не е  Naughty А банските гащи са точно за топене в морето, защото не било хубаво(особено на момиченцата) да се мокрят гинеталиите с морска вода.Това ми го каза педи.А и аз самата предпочитам да не и е все мокро дупето, дори и да не е морска водата, че момиченцата май бързо изстиват, а и някак си ми е нехигиенично да става цялата в пясък.Като знам колко са ни чисти плажовете, а кожата в областта на дупето е най нежна и най-чувствителна.Но това си е мое виждане и не го натрапвам на никого.Верно, че "Който се бои от мечки, не ходи в гората", ама аз хем искам да заведа Теа в гората, хем максимално да избегна мечките  Mr. Green
Ренииии, добре си дошла !Хайде бе, от кога те чакаме да се върнеш, липсваше ни  Hug А Бу е станал неотразим и много е порастнал.Това важи с пълна сила и за баткото  Peace
Веси, радвам се, че и вие се завърнахте при нас.Ники е направо приказка, много ми е сладичък  Hug
Наде, не ти е лесно на тебе  Sad Но пък ти се възхищавам, че не губиш страхотното си чувство за хумор  Hug Кажи как е Анчето  newsm78
Иве, Ваяна направо ще я изпапкам с всичките й пъпки  Mr. Green Невероятна е просто  Hug
Маша, и аз мисля да купуваме преносима кошара, че ни предстоят доста пътувания, а Теа вече е голяма и не смея да я оставям да спи по диваните в хотелите, че много се върти и все ще е на земята  SickНо ще си взема такава за спане, мисля, че са удобни и за игра.Моя приятелка оставя бебо да си играе в такава, а иначе си спи в дървена.
Карил, дано и вашият татко все пак да успее да се освободи за няколко дни, та да си починете извън Софето  Praynig

Някой може ли да ми каже как да си съкратя постовете  Embarassed Еййй, скоро ще ви писне от моите мемоари  Laughing

Хайде за сега цунки-мунки на големите муни и малките маймунки  Heart Eyes  Mr. Green  Hug

# 230
  • у дома...
lightblue , Ачето е станала дзвер голем - само на беля ходи с проходилката. Принудихме се да направим оградка на градинката, щото тя много обича да "бере" цветя... Иска да я държа права или да я оставям да се търкаля по земята. А последната и страст е да стои по столовете в заведенията като голям човек... А сутрин докато се гушкаме ме черпи с биберон... И за радост на тати и баба свеки  само бърбори "тататата" и нещо средно между "папапа", "бабаба" и бляблябля"...

Ани пък сутрин много много не яде - с триста зора и кандърми ако изяде едно плодово пюре банкет давам. Обаче пък обедното и хранене е много обилно - правя и по-голямо количество и и давам да яде колкото иска. Понякога си хапва по 220 - 250 мл. ядене. Не мога обаче да я накарам да яде пресен плод в чист вид, в смисъл без да го смесвам с каша или бисквити. И сокне иска да пие... добре, че поне вода пропи...,

Та такива ми ти работи... Когато на свеки и писне на калинката да се занимава с Ачето или е дошло време за вечерната дажба огнена вода, взема детското телефонче и почва "Ало, мамо, къде си? Ачето те търси...". И като капак на всичко свеки изпусна Ани да падне от коритото и девойката ходи една седмица с насинено око... И то защото свекито е много самонадеяна и решила да не ни изчака с мъжо да се върнем от кафе... Та Ани има вече и партизанско име - Ани Синьото око. Simple Smile
Таз вечер мъжо е на поредния ченгеджийски банкет, та познайте с кого ще имам романтична вечеря...

Последна редакция: ср, 04 юли 2007, 16:19 от Надя Велинова

# 231
Опитах да намеря сайт или поне телефон на ресторанта - за резервация - но намерих само няколко поста в "черен списък" на БГ Кулинар - явно през 2005 някой не е харесал ресторантааа. Това не ме притеснява, но остава фактът, че телефон няма. Ако никой няма връзка, явно трябва да се ходи на място и ако никой не живее наоколо мога да помоля нашите приятели от Симеоново да скочат до там. Но и аз трябва да изчакам таткото да се прибере да видим кво ше каже за тези петъчни идеи...кво може да каже: ми ше ви закарам!! Party

# 232
  • София
 НадеHug - свежа както винаги! Да цункаш Ачено Синьото око по дупето!

Добре завърнали се на всички от странствания - гледах снимки и се разтапях. Наистина всички бебоци мноооого са пораснали. Вече са дечица всяко със своя уникална физиономия и характер.

За Ривър сайд няма да мога, защото тогава ще чакаме тате да си дойде от командировка, така че да направите мноооого снимки, за да разглеждат после такива като мен.

# 233
Майчета,моля ви ако може ми напишете точно как се казва хомеопатичното лекарство облекчаващо никненето на зъбките,че Поли днес цял ден не е спала и плаче милото истерично,а калгела нещо не помага.

# 234
момичета, мерси за милите думи. Hug

masha, Ваяна НЕ ходи, но се изправя и в случая се е изправила на тези две възглавници, с които съм направила преграда, за да не излиза от стаята. иначе прави по 2-3 крачици като се държи, но е далеч още от идеята ми за ходещо дете.

Кaril[/b], тя, милата, така си и изкара болестта - с усмивка на лицето. да  му се чидиш откъде събираше сили и желание да се усмихва при иналвсичките тези пъпки...

Vesseto_s, benighted, разгледах ви снимките - страхотни са дечковците - всичките - и батковците, и Ники, и Боил. личи се, че страхотно сте изкарали и тайничко ви завиждам. Embarassed

Дени4ка, не се обиждам. но истината е, че ако имаше и най-малка опасност да заразим някое бебе, нямаше да дойдем. на Ваяна първата пъпка й излезе мия вторник, така че карантинния период ще е минал в петък. освен това вчера бяхме при педиатърката и тя каза, че Ваяна не може да заразява вече, защото пъпките й са завехнали. ако, обаче, се притесняваш или някой друг се притеснява, моля кажете си, за да знам. няма да се обидя, просто ще пропусна срещата. Peace

Sbruny
, детската стая и аз си я харесвам. мога да кача снимки, но ще е за малко. истината е, че смятам след известно време да се организирам и да направя фирма за вътрешен дизайн - предимно мебели, защото напрекъснато ми хтумват разни неща. малко се опасявам да качв
ам снимки на публични места, като нета напр. /предполагам се сещаш защо  Wink/. но довечера ще сложа няколко за малко и после ще ги изтрия.

Надя Велинова, имай милост, бе жена.... Joy щах да си пазсипя водата върху клавиатурата от смях....

# 235
Майчета,моля ви ако може ми напишете точно как се казва хомеопатичното лекарство облекчаващо никненето на зъбките,че Поли днес цял ден не е спала и плаче милото истерично,а калгела нещо не помага.

Хамомила, потенция 15 се дава суртин и вечер по 5 гранулки в устичката като бонбонки или разтворени в малко вода, а потенция 30 - 3 гранулки на ден. Аз обаче на своя глава вчера дадох на Марти 30-то разреждане сутринта и вечерта по 3 и за първа вечер от два месеца насам не ставахме да се кърмим и да проплакваме от зъби.

# 236
Цвети, Sbruny, Ради, Иве, благодаря ви за хубавите думи за моите гарджета!  bouquet  Иве, и Ники така се изправя - само да намери стабилна опора - веднага надига дупето и иска да е прав. А опитите за ходене са много смешни...
Наде, неотразима си, голяма капия! Peace
Ники днес цял ден не иска да яде...и е нетипично сънлив - вчера падна 2 пъти от седнало положение на килима...главичката му тупна на дюшемето...и сега ме терзаят едни страхове... Praynig  Дано да е от топлото време...и от пробиващите първи две зъбчета... Praynig

# 237
  • София, Дианабад
Eй, големи сте писателки пак..
Явно са ни липсвали интересин теми напоследък.
Ренка, добре дошла, мила! Домъчняло ни беше  Laughing Laughing Laughing
На морските мами и бебоци добре се завърнали, ан етиз, които пишат от морето  - тайничко им завиждаме..
Гери, хайде присъедине се някой път към диенабадската дружина честичко пием кафенце сутрин ан х-л Витоша, при корответе или смев единствената градинка в квартала и доста весело става напоследък. Утре пак мислим май кафенце да пием да се поглезим  Laughing

А за срещата съм много навита и в петък да е, че в събота сме на гости вечерта и и ако дойдем ще еза малко. Много искам да запознаем Теди и Борис, че са на 1 дата  Laughing
Ради, и аз отдавна съм си заплюла Теа, но съм по-скромна и съм оставила Борис да се справя  Laughing Laughing Жалко, че няма да дойдете на срещата  Laughing Мерси за информацията за магазина - сетих се кой е Laughing

Само за свекървите и аз да кажа. Чудесна е любовта на бабите и тя е необходима на децата, и моичкия вече си знае при кой се глези.  Simple Smile Обаче, има различни типове хора. Някои обичат децата си повече от себе си, други  - не. Ето защо аз не смея и вероятно много време ще мине докато си поверя детето на свекърва ми. Вероятно ще дойде и това време. Но предопчитам да не се изнервям допълнително в момента. НЕ става с разговор - опитвано е.... Освен това смятам, че детето ми не е за забавление... Стигнала съм до извода, че мир и любов ще има при по-редки срещи. 
Отпелснах се, а не съм ви дочела. Излитам...
Приятна вечер  Laughing

# 238
  • у дома...
Айде поредната порция студена вода... Май няма да вземам майчинство, щото на фирмата са запорирани сметките за ДДС далавери - дължина държавата 10000 лева.

Аз май ще стана организатор на състезания или залагания /букмейкър, хмм... не е лоша идеята/ - та ха сега познайте кой ще изплати част от дължимото към държавата...

Чудя се дали да не подам документи да си сменя имета на Майка Тереза...

Еххх, живот здравей здравейй! Закрила на детето, повишаване на раждаемостта, Харта за правата на детето... И хайде после в стройни редички на изборите... Айде без мен вече!

И на пук на всичко от октомври месец, живи здрави, ще правим опити за зареждане на фурната за второ! Дано Бог даде още детски усмивки в дома ни и още едно съкровище!

# 239
Наде, не се ядосвай- сигурно има предвидени в закона мерки в случаи като твоя- щом си имала осигуровки и си получавала майчинство- трябва да получаваш докато Анчето навърши 2 г- поне аз така си мисля...

Щях да пиша и още нещо, но Момчил счупи бутилката вино за кръщенето на бебето и ми е зверски криво, освен това цялата кухня е омазана, а къщата мирише на изба!!!

Общи условия

Активация на акаунт