Честити празници на празнуващите и празнувалите!
Добре завърнали се на benighted , Весето,Цвети и горис!

Последно какво стана със срещатата, аз ще мога след 18.30 че нашият тати тогава се прибира от работа и мога да взема колата, ще следя с интерес развитието на приготовленията!!!
Весето, страхотни снимки сте направили и младежа колко е пораснал, станал е мъж за женене
, предполагам сте прекарали също толкова страхотно далеч от пустата София.iviche, ама голямо клюкарче това малкото Ваянче, как само е надникнала
Много ми харесва детската стая, може ли да и направиш още снимки и да ги покажеш доста интересни решения май има там 
За свекито аз нямам мнение, моето живее много далеч и я виждам по 2 пъти в годината даже и по веднъж, така че не ми пречи не ми и помага, като е тук се радва на Диляна, не ми се бърка винаги гледа всичко да е наред абе старае се жената, няма спор. Вижте обаче не знам ако беше през цялото време наблизо дали нещата щяха да стоят така и това не знам. Отношенията за сега са ни добри, надявам се и за в бъдеще да си останат такива. Дени, смятам както и другите момичета, че просто трябва да и кажеш кое как искаш да го прави, ако трябва и с по твърд тон, но в никакъв случай с лошо не подхождай, тя жената не ви мисли лошото нито на теб нито на детето, ОБИЧА ВИ, нали сте и дечица

Щях да пиша още ама нещо се отнесох, така че ще ме извините !!
П.С. benighted , стархотен е малкият Боил, много хубави снимчици, личи си че е ноемврийче!!!!!

( От понеделник мъжо е на работа, а тя от няколко седмици не е на работа... А сега сетете се що не пиша тук и що скоро може да прочетете в крими-хрониките на вестниците - "Съпруга на полицай закла свекърва си! Пред наш репортер сподели, че следващите години, прекарани в Сливенския затвор, ще бъдат най-прекрасните години в живота и!"....
А банските гащи са точно за топене в морето, защото не било хубаво(особено на момиченцата) да се мокрят гинеталиите с морска вода.Това ми го каза педи.А и аз самата предпочитам да не и е все мокро дупето, дори и да не е морска водата, че момиченцата май бързо изстиват, а и някак си ми е нехигиенично да става цялата в пясък.Като знам колко са ни чисти плажовете, а кожата в областта на дупето е най нежна и най-чувствителна.Но това си е мое виждане и не го натрапвам на никого.Верно, че "Който се бои от мечки, не ходи в гората", ама аз хем искам да заведа Теа в гората, хем максимално да избегна мечките 

Но ще си взема такава за спане, мисля, че са удобни и за игра.Моя приятелка оставя бебо да си играе в такава, а иначе си спи в дървена.