Малки СЕПТЕМВРИЙЧЕТА засмени, ще ни радват, есен щом настане!

• 13 661
  • 313
  •   1
Отговори
# 240
  • Sofia
Не съм бе Лиди, други са изкусителките тоз път, не аз  Grinning
Аз мисля да ходя да лягам ама това шило се е разбесняло баш в момента, та не знам какъв е смисъла... ама ще пробвам де Laughing

Лека! Hug

# 241
рецептата за милинките е от тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=200367.0

иначе и аз правя нещо подобно на ани-бани - пак като баница с тесто на топченца, само че тесто готово не купувам, а го замесвам - правя топченца - обаче вътре ги пълня с яйце и сирене, нареждам ги в тавата и ги заливам с кисело мляко+яйца - това го знам от баба ми 
изобщо съм се отдала на хранителен разврат от два дни  Mr. Green понеже кантара ми не е мръднал вече 20 дни  Laughing

а за детските болежки си записвам лековете, които ползвате  Blush че не съм фен на хапчетата с шепи  Peace

# 242
  • гр.Варна
Добро утро мили мами!  bouquet
Аз отново съм на линия!
Ще се опитам да наваксам с четенето на всичко, което сте написали, за да съм в час, ама кога ще стане-не знам.
Надявам се, че  всички сте добре и  бебчовчите -също!
Ние вече се преместихме в новото жилище, обаче сега там е такава бомба, че не му виждам края с подреждането. Честно казано - не се юркам много, когато стане. Сега по-малко ще подреждам, а като изляза в болнични, тогава ще се вихря на поразия.
Лиди, ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА  и от мен! Обичайте се и бъдете обичани! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Лек ден и приятна седмица на всички!  bouquet

# 243
Добро утро Hug Само се записвам в темата за днес и отивам да чистя банята от варта, че майсторите като дойдат по обяд да монтират прословутия бойлер да има как да работят Rolling Eyes

# 244
Абе мацки-спрете се с тези вкуснотии,накрая сто кила ще станем покрай вас.
Лиди-честита ви първа годишнина  bouquet
Калиабе нищо не разбирам от детска психика,ама ще трябва и за своята да мислиш,та не му се ядосвай на сладура,ще му мине-според мен може да го е подхванала емоцията заради появата на бебчето и да иска вниманието ти само за себе си.Само му приказвай,че трябва сега да е по-кротък и да те слуша повече,че ще става батко.Сигурна съм,че ще оправи с появата на бебо и ще му бъде супер интересно.Говори му как ще командва бебчо като порасне и ще го пази от другите деца-нали е по-голям,та да не се сърди,когато вашето внимание и коментари са насочени към бебешките покупки и да свиква.
Момичета-абе аз имам следната чуденка-знаете ли дали има секцио с упойка,която да не е в гръбнака,четох 24 часа от 26ти юни за случай с едно момиче и нещо яко се стреснах,та чак се чудя сега какво да измисля само и само да не съм със секцио.Абе то не трябва да се стряскам,ама си звучеше плашещо.Чак ми влизат мухи в главата да подпиша,че зная за риска с очите,но държа на нормално-въпреки мнението на офтамоложката при която бях за категорично секцио.ОФФФ newsm78
аааа и още нещо-замислихме се с мъжлето да си купим направо голяма седалка за кола-0-18кг,те също стават за бебче-само дето ще трябва да го будя всеки път,за да го пренесем от колата до вкъщи-така поне един модел ще спестим.Какво мислите,чували ли сте нещо по-специално по въпроса.И като казвам това-харесахме си Peg Perego за количка,или Уно или Венеция.А леглото ни ще е Арбор-дървено.В петък ще си го вземем.
Друго не се сещам за сега,освен да пожелая лека и ползотворна седмица за всички:)  bouquet

# 245
  • Кърджали, България
От мен също лека седмица, момичета!!!
Аз отсега съм я подхванала с едни болежки в плешките, та да видим... Напоследък пък не мога да си намеря подходящо положение за спане - както и да легна, все се задушавам!!!
Само да вмъкна и друг лек за смъкването на температура, освен оцетените кърпи (много ефикасно!), стъпалцата на детето се намалзват със суров белтък.

# 246
добро утро и от мен момичета на всички лека и приятна седмицас много положителни емоции, мъжа ми днеска замина за варна така че съм изцяло ваша,еееееееех така ми се искаше да видя моренце, но бебка е по-важна, морето догодина

# 247
  • Севлиево
Добро утро момичета,аз от вчера съм на вълна кошче за кола.Мисля че това е първото нещо, което трябва да се вземе. Още повече че тук може да не се намери и трябва да търся на други места.Днес имам ходене до два магазина за колички и се надявам там да има и да имам и избор. Ще видим,какво ще излезе. Хем ще разгледам и количките че само в нета съм ги разглеждала. Друго си е да ги огледаш на живо. Айде после ще пиша какво е положението,че сега отивам да ям и да пия кафе. Лек и прохладен ден ви желая и спокойна седница.

# 248
Добро утро мами!
Аз се завърнах от малкото двудневно пътешествие до прованса и ми се отрази добре. мисля скоро пак да повторя. друго си е с кола сега, вече няма да си стоя в София прес почивните дни, и по крайпътните детски магазини ще обикалям по удобно.

Утре съм на училище,ако има още желаещи за Плиска ще се видим там.
Да вкъкна и аз за сваляне на температура. Намазват се стъпалата с йод. Този метод скоро го научих, веднага попива и сваля температурата.
А тук някоя мама беше писала и за изстудени бутилки (от фризер) дето се слагат под мишницата.

Лек ден и никакви болежки ви желая. Аз сега отивам да чистя и после се отдавам на магазини и почивка. Нали вече съм отпускарка:)

# 249
Добро утро и от мен!   bouquet  Аз днес съм на работа и ми е гадно и мързеливо, в събота се завърнах от морето и то вече ми липсва   grinning039
Писали сте много и ще трябва да ви изчета

# 250
ДОБРО УТРО:)
Аз уикенда се позагубих малко,но се замъкнах на село да дремя под сенките и да се видя със старите приятелки.

За дървените играчки,ще ви дам един сайт на една френска фирма.Една клиентка и е дитрибутор,размъква ги из цяла България,на мен ми подари много сладка играчка за окачване.Не знам обаче точно в кои магазини дистрибутира.Знам със сигурност ,че в Търново има магазин,в който се продават,беше ми казала,че и в други градове има.Ако някой се интересува,ще я попитам дали във вашия град има.

http://www.lecoindesenfants.com/catalogue/index3.php
Днес може и аз да кача снимки от покупките...ако ми остане време:)

А забравих да ви кажа ,че днес ходих на ЖК.Мойта лекарка е голяма шматка...само ме претегли и ми мери кръвното.Друг път винаги ме гледа на видеозон,сега не искаше ,че не било хубаво често да ме гледа.Опитам я колко тежи бебето и тя въртя една таблица...и вика:ами между 1600 и 2000 грама. #Crazy #Crazy

И вика :ела направо на 8 август да ти пусна изледвания и да ти дам болничния.Ей голяма овца,майка ми къде ми я предложи...на всичкото отгоре въпросната докторица е била едно време гадже на баща ми SickАма аз не й казах коя съм,да не си го изкара на мен.

# 251
Kameliуa, пусна и ти сега поредната информационна бомба ooooh! Hug
Кажи във Варна могат ли да се намерят и къде нещата от сайта newsm78

# 252
  • морето и сините вълни :)
халоууууу мамита newsm51
ей незнам ама много си ва Обичкам бе newsm53,днеска съм много любовно настроена  love001

Абе Моренка-абе то е ясно че няма втасване на таз сода  с  млякото-ама да ти кажа аз таз рецепта малко не я схванах.АДИ-САН е написала че се смесва сиренето,брашното ,абе всичкото и се забърква това до редичко тесто.Поне аз таак разбрах.
А после написа че отгоре се наръсвало сиренето а не като се замесвало. smile3506
аз затова се зачудих бая-инъче онея милинки дето ги е изкопала Кокито-малиии да ви кажа  наежих се чак...тъй ми се прияде топла питка със сиренце или някви ей такивки милинчици-че тез дни ще им разкажа аз играта smile3505..Hands Clap

относно температурата за смъкването- става с оцет но преди да се слагат оцетени компреси  трябва оцетът да се угаси с малко сода.Да шупне един вид.Защотото тои изгаря  кожата no
аз мъжо така го бях скопосала  когато беше големия грип февруари месец че цялото му чело беше  изгорено от оцета ..и стоеше на рани.После се улющи и все едно съм го боксирала ви казвам box

ооо Людмилче -честито ви преместване в новата къща   love001

отдавна не си се включвала..изпусна клюките тука.. НИЕ  СМЕ ВЕЧЕ С НОВ ПОЛ  newsm08 smile3532..преминахме от курнишонче на дуда вече smile3521..па септември ще видим какво ще излезе newsm53.Квото дойде живо и здарво да е

малиии отивам д аготвя  че имам  тука един добитък  питомен и се чудя как да го скопосам за ядене....че не ми се занимава много много с него.. Rolling Eyes Rolling Eyes
айде цун от мен и лека работа на всички  love001

# 253
Ами, Ани, давай да се събираме и да мятаме и милинки и питки и всичко възможно Hug И аз си записах рецептите и им се точа...Днес майсторите ще мъчат цял ден - след малко трябва да дойдат за бойлера, а следобеда за фибрана, но от утре вече сигура ще ги подпукам  chef
Чери, може да си нямаш море, но си имаш река, макар и с много комари - мен ме изядоха миналата година ooooh! Joy Има 1 заведенийце край Дунава, мисля Бай Денчо беше, дето си хапнахме много хубаво с компания Party Само да не ми се смееш ако съм объркала името Embarassed

# 254
  • морето и сините вълни :)
ухх че и питаш ти казвам с тез милинки ся ми се взе акъляяя.знаеш ли от кога се каня да си направя по мързеливия начин с купешкото тесто  Peace Peace и все се каня и все наканена седя  Sick Sick...нещо ме е хванал мързела,сега трябва да сготвя а  ме домързява от 2 дена яко..вчера лежа и гледма мъжо ми как се вихри из къщи с парцаля и прахосмуча ..аа аз само му мижам на парцали ..чак рам ме хвана Sick Sick..ама нали сега съм галена бугданка.само готвя  и седя вкъщи за красота (то една прелест съм сега де,да не  думам чак   Sick Sick хи хи хи)
ноооо като си направиш питките да си ги снимаш ей..и аз мойте  ще си ги снимам когато се наканя някпой ден и ще си мерим питките Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт