Юлската дружина вече се сдоби с мнозина.

• 14 031
  • 284
  •   1
Отговори
# 255
Добре дошла на Донси!!   bouquet

И аз със сигурност ще се размина с ВИП стаята, щот са твърде малко и са заети само за плановото секцио. Confused Да не говорим, че цялата област се изсипва тук да ражда и даже не мога още да се уговоря с доктора, щот все е зает и "било рано, нямало да ме запомни, много сме били"  #Cussing out Shocked А на една приятелка нейният док и каза "да гледа да не ражда петък, събота и неделя, щот ходел на лов тогава  Shocked Shocked Shocked  #Cussing out Хем си плащаш, хем нищо не получаваш.

Мунка, аз си взех бебефон на Chipolino, уж бил добър, на 100 метра се чува и до магазина можеш да отидеш и да чуеш бебо. Ние го взехме за 64 лв от Хиполенд, има и по 100 и кусур, но според мен не си заслужава чак толкова пари да се хвърлят за нещо, което и в двата случая ще върши една и съща работа.  Grinning

Донси, голям сладур е малкият Виктор , пу пу  Grinning

Последна редакция: нд, 01 юли 2007, 19:26 от Andromeda

# 256
Донси, добре дошла.Бебчо е супер сладък. Поздравления Joy
Мунка, аз си взех на ТСМ с камера, 149 лв, той и Филипс бяха събрали  доста добри отзиви във форума Peace

# 257
  • София
Честито на мама Деси, голям юнак е родила. Да й е жив, здрав и много послушен! smile3525
Вики и х.кирова, много са ви сладки момчетата  Heart Eyes
Момичета, тапата определено е доста разтеглива и прилича на сопол.
Рокси, шишетата на Дисни, които имала Гоца са с тесен отвор. Но аз проверих в сайта на вносителя и нямаше каучукови биби. Трябва да питам в някой магазин дали са съвместими с други тесни шишета.
Абе, освен мен Теди и Ce Dim някой друг ще ражда ли в Шейново?
Успех на Теди утре и на Анжела, нали ще тръгва към Варна newsm78?
По-късно пак ще се включа, ако се присетя нещо.

# 258
  • София
Забравих да кажа добре дошла на Крокодил   bouquet
А за съветите от майката на Се Дим: 1. Наистина устните се напукват, защото не ти дават да пиеш никаква вода, докато не родиш. Само памуче, с което да си наквасиш устните.
2. И за очите е така. На мен акушерката напрекъснато ми викаше: "Стискай очите затворени!!!" явно от вътре ти идва да се кокориш като напъваш.

# 259
Донси, исках да те попитам бебчетата при вас ли си стояха?

# 260
  • sf
При нас бяха бебечетата, през цялото време. даже аз родих в 3 и 30 през нощта и сутринта към 7 ми го донесоха. тъкмо ме бяха настанили в стаята. питах да го вземат поне за още час- два да дремна, ама не искаха. иначе се радвам, че са при нас, ама отначало ми дойде множко така набързо.

# 261
Мерси много за отговора. Така като разказваш и на мен ми се приисква вече да видя бебо. Направо като гледам какви сладурковци си имате блогородно ви завиждам Joy
Днес много ме боля кръста, предполагам, че е част от подготовката за раждане.

# 262
  • в мечтите си
Здравейте и от мен...
Да ви почерпя с по нещо виртуално cook  beer2 , че днес става 1 година от сватбата ми !!!!!
Цял ден празнуваме  1dating , сменихме 2 заведения...и сега вече сме си в къщи...
А явно аз ще съм първата преносила бебо....  smile3511 ...изгледи да раждам няма...чак ми се плаче...  newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45

# 263
  • sf
mixilena , спокойно, мила. аз бях така с първото. гледай оптимистично и всичко ще е наред!   bouquet

# 264
Здравейте и от мен. Добре дошла на Донси. Момичета стискайте ми палци, че утре живот и здраве и аз ще гушкам бебче. Секциото ми е към обяд, ще се обадя да ви кажа как е минало, когато мога.

# 265
  • София
Донси, Х.Кирова - много сладки бебоци. Така ми се пригушка и на мен бебче.
Мунка, ние взехме на Бебе комфорт. Изглежда доста добре и цената беше приемлива /около 75 лв/. Има и опции на бебо да му се включи лампичка или мелодийка, ако заплаче.
Ani_s, много силно стиснати палци от мен. Всичко да мине бързо и леко и утре да гушнеш здраво и сладко бебече.

# 266
  • София
Ani_s, всичко ще бъде наред. Бързо възстановяване.  bouquet
микси, наслаждавай се пълноценно на почивката. А ти какво реши ще идваш ли утре в ТК?

# 267
ЖЕЛАЯ УСПЕХ УТРЕ НА АНИ,АНЖЕЛА И ТЕДИ!!!  HugБързо въстановяване и много хубави емоций!Вики,Виктор е просто очерователен,каква нацупена муцка има само,да го изпапкаш!Кирова и Сашко ти е много миличък!Толкова близки чувствам всички бебоци,нямам търпение да ги видя,живот и здраве като родим да си спретнем към септември една срещичка.Мунка77,и на мен не ми допадаше изцеждането,общо взето го правих само,когато усещах напрежение.Инъче все оставях тая работа на малката.В началото кърменето е доста уморително,изнервящо понякога,но влезеш ли веднъж в ритъм с бебо става по-лесно.Макар,че в периода на кърмене какво ли не може да те изненада.За мен кърменето е като продължение на бременноста едва ли не,но съм твърдо ЗА.ОХ,само аз ли неискам да раждам още?Надявам се да устискам до края на месеца-първо щото нещо ме е шубе,второ щото сега се разправям само с кака му,а той си е вътре.

# 268
  • София
.ОХ,само аз ли неискам да раждам още?Надявам се да устискам до края на месеца-първо щото нещо ме е шубе,второ щото сега се разправям само с кака му,а той си е вътре.
И аз Peace Брой ме и мен в тая група. Все едно, че аз го писала.  Микси се оплаква, че преносва, а аз дори тайничко се надявам да пренося. Crazy

# 269
Вики, добре дошла обратно!!! Много сте бързи - във всяко отношение! Страхотна придобивка си имаш - Вики е страшен сладур Hug Hug Hug

А защо всички пожелавате успех на Теди за утре? До колкото знам утре я приемат, а операцията е във вторник. Така че от мен:
Теди, успех мила! Да минава бързо и да усетиш само радостта от идването на малкото съкровище!

Мен нещо днес от следобяд ме налегнаха едни яки контракции и направо не мога да стоя седнала. Постоянно имам чувството, че ми се ходи по нужда. Както беше на час, стигна до през 30 минути, после няколко по-начесто и сега вече нищо не ме боли и си стоя седнала без проблем. Сякаш бебо се прибра обратно.. Приемам че опипва терена:)

Май, ще пожелавам лека нощ вече и да предупредя, че и утре няма да имам комп. Така че някоя мама да не си хаби клечките, ако не се обадя цял ден:)

Общи условия

Активация на акаунт