ФЕВРУАРИ още е далече, но в коремчето на мам&

• 17 827
  • 287
  •   1
Отговори
# 270
  • София
  " ФЕВРУАРЧЕТА сега кротуват,но скоро те ще залудуват "

И на мен ми харесва така - кратко и сладко  Grinning
И аз съм на същото мнение! Гласувам "за" Peace

# 271
Аз си имам анемия наследствено и майка ми и сестра ми са така, но докторът каза че диагнозата талъсамия е съпроводена с изследвания, които в нашия град не се правят.
Трябва да се ходи в София и трябва да се изследват и майка ми и сестра ми и толкова дълго и широко стана, че реших че е по-добре да не зная таласъмия ли е  Shocked

# 272
Ех, тази Варна luvbedмного бебета се правят там.
Добре дошла на мама Yvonne. Безпроблемна бременност до финала през февруари.

# 273
  • София
  " ФЕВРУАРЧЕТА сега кротуват,но скоро те ще залудуват "

И на мен ми харесва така - кратко и сладко  Grinning
И аз съм на същото мнение! Гласувам "за" Peace
И аз съм "за"
Привет на новите февруарки и щастливо и безпроблемно бременеене!
Доскоро

# 274
И на мен така заглавието много ми харесва  Hug!
Yvonne , добре дошла!   bouquet Много се радвам, че се записа при нас. Дано не ми се разсърдиш, но мисля, че трябва да призная на момичетата, че ми помогна за страничката - по-голяма част от линковете ми ги даде именно ти! Само че този за филмчето на BBC не тръгваше и ме е много яд че не го сложих, дали може пак да го потърсиш.
С теб май ще сме от мамите с най-малка разлика между децата ни.  Hug

# 275
Като спомена evelinar за мами - януарки, гледам ги аз че са доста по-активни от нас. Само вижте колко много са писали.

# 276
  • София
Като спомена evelinar за мами - януарки, гледам ги аз че са доста по-активни от нас. Само вижте колко много са писали.

Но, пък мартенките са по-срамежливи и от нас в това време. Не трябва да се сравняваме, защото това не е състезание, а на всеки му според нуждите, от всеки според възможностите:)). Явно на много от нас не ни понасят жегите и писането върви по-тегаво, други са енергични и инициативни и мога само благородно да им завиждам Blush!

# 277
  • Варна
Здравейте и от мен.Добре дошли на новите мами.  bouquet
И аз съм за " ФЕВРУАРЧЕТА сега кротуват,но скоро те ще залудуват ".

# 278
Здравейте мили,
първо добре дошли на новите мами   bouquet. Дано всички споделяме само хубави моменти тук  Praynig
На мен също ми допада идеята за " ФЕВРУАРЧЕТА сега кротуват,но скоро те ще залудуват "

Hug

# 279
  • София
Здравейте, приятелки  Hug
Да се включа и аз...Уикенда пътувахме. Ходихме на сватба в Сандански (дес26, по-добре да идете на море, от колкото в Сандански-там е нечовешка жегна...40 градуса си е средната температура, не се издържа направо) Изкарахме си страхотно-пътуване, разходки, много танци-манци на сватбата, а на връщане в неделя минахме през Благоевград (и двамата с мъжа ми сме от там) и казахме на родителите новината за бремеността ми. Всички много се зарадваха, братлето ми направо се просълзи  Blush
Днес съм си вече на работа. По обяд направо си изкарах ангелите-отивам до 00 и виждам 1-2 капчици розово-ръждиво петънце...Направо ми стана зле...За щастие само това беше. Мислих после, че съм чела че е нормално първите седмици, но не можах да се сетя по кое време-по времето когато би била менструацията или овулацията, ако нямаше бременност? Иначе на мен сега ми е точно време за овулация...Дано да е от това.
Мисля да ида за ехо в петък. Днес се замотах нещо и така и не си записах час, но утре ще съм сериозна.
Момичета, да ви питам...Искам да си взема нещо да мажа гърдите, че много ми наедряват...Вече си купих по-голям размер сутиени  Rolling Eyes Чудя се дали да взема крема за бюст на Мустела или крема за стрии на Мустела? Или пък на Чико?  ooooh!
Поздрави и целувки на всички...

# 280
Здрасти desitka*, според мен е добре не само гърдите да си мажеш, а цялото тяло, въпреки че няма видими промени.
Аз също мисля да си купя, но най-вероятно ще бъде като взема пари, че са доста скъпи тия мазила, ама ефективни (поне за мен).
ЦЕЛУВКИ И ПРИЯТНА ВЕЧЕР  bouquet

# 281
Мами извинете, че пиша извън всички теми, но си стоя у дома от 10 дни, ровя се из нета и си харесвам много неща от продавалника, но не мога да ги купя защото си чакам одобрението от поне седмица.
Вече се чудя дали това е нормална засечка или аз нещо не съм в ред.
Моля, помогнете с някой линк за да се изправя Thinking
Благодаря!

# 282
  • София
Здрасти desitka*, според мен е добре не само гърдите да си мажеш, а цялото тяло, въпреки че няма видими промени.
Аз също мисля да си купя, но най-вероятно ще бъде като взема пари, че са доста скъпи тия мазила, ама ефективни (поне за мен).
ЦЕЛУВКИ И ПРИЯТНА ВЕЧЕР  bouquet

Аз мислех за тялото да взема чак като почне да наедрява и кожата да се "опъва", а до тогава да мажа само гърдите...Знам ли  newsm78 При мен с тази огромна площ за мазане, заплатата ми няма да стига само за кремчетата  Embarassed
Момичета, вие стремите ли се да се храните здравословно, балансирано...? Аз не мога да си направя режим нещо...Сутрин не закусвам...По принцип сутрин нямам никакъв апетит. Сега уж се опитвам да хапвам по едно от най-малките млекца на Данон, но пак не го правя всеки ден. После обядвам нещо готвено (все на картофи ме кара) или салата, и у дома вечерям нещо приготвено набързо, или полуготови храни или купено нещо готово от магазин или заведение... Изобщо не ми изглежда подходящ режим за бременна жена  Confused

# 283
Здравейте момичета!
Благодаря ви за подкрепата  lovekissПоложението се стабилизира и сега съм добре. На доки ще съм чак след месец и сега ми е напрегнато. Тогава ще са и изследванията.
Радвам се, че вече всички сте видели сърчицата newsm51.
Аз лично не съм качила килограми, но коремчето ми много издайнически стърчи. Мажа се с цялата серия на Mustella. Доволна съм, няма алкохол в нея.
Шефовете ми все още не знаят, но какво ти, аз дори на майка си и баща си не съм казала. smile3505. Самосиндикално спрях Дуфастон-а, но пия фолиева киселина всеки ден.
Чакам с нетърпение да открием новата темичка. Обещавам там да съм по-активна.
Потвърждавам термин 10.02., първа бременност, 29 г., Варна
Целувам ви и ви прегръщам Kissing Heart

# 284
Мили мами, незнам дали сте гледали това, но ако не сте съм сигурна , че много ще ви хареса. evelinar, можеш да го добавиш в първата ни страничка  smile3521

http://health.discovery.com/beyond/?playerId=219475126&categ … ineupId=769305244

Общи условия

Активация на акаунт