Започва морската игра на АПРИЛските деца!

• 9 952
  • 310
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Аги, да чакаме новини ли?

Данче, аз за перманганата не мисля, защото ме е страх, но отсмрадлика ще подготва по-горямо количество и ще го туря в един леген да седне!

Филипка, и Мати е 87 и да ти кажа, че това не е никак малко! А за дрехите 92 см. и на нас някои ни стават, други са големи - явно според разбирането за размери на фирмите! Лора е била по това време 86 см, а сега на почти 8 години е 145, което си е бая! Така че сте наред отвсякъде!

# 121
  • София
Вени, не страшен калийвия перг. само трябва да по-внимателно да се действа с него.

Аги, стискам палци да няма реакция от ваксината. Стаси е във фаза на говоренето като Тони - чат пат повтаря, има някои думички, но са малко. От няколко дни като плаче нещо говори, нарежда, сърди се, ръкомаха и сочи с пръст.
И аз си пропуснах хапчетата този месец и съм в голяма чуденка какво да правя - да ги почвам ли от др. месец или  newsm78?!

# 122

И аз си пропуснах хапчетата този месец и съм в голяма чуденка какво да правя - да ги почвам ли от др. месец или  newsm78?!
Данче, зависи дали искате още едно шефче!  Mr. Green

# 123
Аги, Данче, чакаме и от вас да се похвалите  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 124
  • Boston, MA
Вени, надявам се бързо да се оправи Мати и да задгърбите пишковите проблеми. Наистина смрадликата ще помогне.

Честит рожден ден на Дис_М!

Юлче, кажи какъв е тоя телефон, че и на мен ми трябва някакъв вечен.  Laughing За епилатора - аз имам Филипс с охлаждаща приставка, но отдавна съм я изхвърлила - не мисля, че има смисъл от тях.

# 125
Моля, моля! Naughty Хвалби живи и здрави, по Коледа чак искам да раздавам!

# 126
Здравейте банда  Simple Smile

покрай горещините почти не съм сядала пред компа, че ни е в стаята и само стопля още въздуха... Но другата седмица ще ни монтират климатици, та май ще живнем.

Мога също да се похваля че ще ходим и на море с бебка една седмица - тъй и тъй теглихме заем за климатиците (зимата и ще се греем с тях), та решихме и на почивка да отидем... така че ако някой ще бъде в или близо до Каварна последната седмица на юли, да свирка!  Whistling

# 127
  • София
Ренка, много благодаря за линка за профилактичните прегледи.
В наредбата пише, че до 1 година се прави "обща оценка на зрение и слух - два пъти годишно - на шест месечна и едногодишна възраст". Значи ли това, че трябва да се вземе направление за специалист или джи-пито трябва да го направи този преглед. Нас не са ни пращали нито при УНГ, нито при очен. Дали да си искам направления?

# 128
МисЗ, мерси за информацията за полета. Аз тая вечер се обадих да потвърдя. Ще пътуваме като Бубка с Луфтханза през Мюнхен. Казаха, че ако е под 14 кг има право на басинет, което ме изненада. Мислех, че дават само на малки бебета. Ох, съвсем съм се спекла вече ... Confused .
На всичкото отгоре в работата ме изненадаха баш преди 4-ти юли с нова длъжност и сега ще има да го мисля как докато съм в отпуска работата се трупа ли трупа  ooooh! .
Смин, мерси за поздравите за 4-ти юли! Добре ни дойде малко почивчица по средата на седмицата  Wink .
Юле, твойто чувство за хумор май расте заедно с коремчето  Grinning .

Дис_М, Честит Рожден Ден!

# 129
Добро утро!
Аз само на бързо да се оплача, че Али от 2 дни е болен, с диария и температура, тази сутрин сякаш е добре, но кара само на кърма и сега ще се захранваме наново  Cry От снощи и татко му е така, явно е някой гаден вирус - летен  Confused

Данче и Аги, ади давайте сега, че да са априлчета пак  Laughing
Зарка, ако решите ей тъй на случайно да наминете до Варна - свиркай   bouquet
Мимка, как си  newsm78

аз щото мислех днес да го водя на вакисната - за шарките, а то ко стана  Rolling Eyes

# 130
  • София

Аги, Данче, чакаме и от вас да се похвалите  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 131
  • Варна
Добро утро,
Смини, казвай как лекувате таткот, че аз още се мъча.
Ники засега е добре, явно нищо не е пипнал от мен.
За второ newsm78, рано е още. А с новите закони, трябва да се поработи първо малко.

# 132
Краси - пълна диета - само сварени картофи и моркови, без сол и мазнина, солети и обикновени бисквити, вода и чайчета - без захар, по малко, по няколко глътки, но по на често и имодиум  Rolling Eyes и едни прахчета - рехидрин - за оводняване
забравих да ви се оплача, че гърдата ми се запуши  ooooh! пак дясната, вчера много болеше, но помпичката Али, който нощес буквално спа с цица в устата ме оправи  Hug

newsm78 и що?

# 133
  • София
Смин, за ново шефче имам нужда от финансии и по-голямо жилище, а и аз да позабравя раждане, отглеждане и т.н.  Mr. Green Въобще дълга тема за разискване  Heart Eyes

Стискам палци мъжете ти бързо да оздравеят!  Praynig Hug

# 134
  • Варна
Благодаря, Смин  bouquet
Ще се пробвам и без това диетата за мен няма да е излишна. Като си помисля, че преди съм се имала за дебела ooooh!, сега вече съм Blush
Айде до скоро, аз чакам баба ми на гости. Горката ми глава както ме боли, сега ще стане двойна ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт