Започва морската игра на АПРИЛските деца!

• 9 956
  • 310
  •   1
Отговори
# 225
Данче, ти май обеща да ми изгладиш и моя куп  Mr. Green Виж, сега разхлади и може да почваш  Whistling За рейса те разбирам напълно, то си е приключение. Аз още не съм се престрашила да се возя в градския със Стенли  Thinking Като го знам колко е общителен и как все ще се намери някоя лелка или бабка да го закачи да го пипа и  #2gunfire Ми честно казано не ми е приятно, още повече, че не знам ква е и кво му мисли  Crossing Arms

# 226
Уф, днес имахме много кофти ден.

Аз станах схваната в кръста, почти неподвижна.После ходих на преглед, оказа се че страдам от заболяване тип"врата-прозорец" Grinning

На обед на Преското му се луксира ръчичката в лакетната става, та и до Спешното търчахме.
Държа се геройски и забрави преди още да сме излезли от кабинета.Ама и това ми дойде до главата.

Критичен ден...

# 227

На обед на Преското му се луксира ръчичката в лакетната става, та и до Спешното търчахме.
Държа се геройски и забрави преди още да сме излезли от кабинета.Ама и това ми дойде до главата.

Фил, какво означава това  newsm78 и как се разбира?

# 228
Ха, ха, Бубс, тоя номер при нас не минава. И аз се правя че рева след като ме е ухапала/шляпнала, ама дребната стои срещу мен и почва да се хили. За нея е игра, но сега знам, ще хапя и аз Mr. Green.

Па-па, точно за теб си мислих днес ама от толкоз време не съм те засичала.
Мнението на Бурка го прочетох вече, ще ти пиша на лични.

Оффф, Фил, големи екшъни покрай вас.

# 229
Фук фук, днес пак имахме срещичка - енви, юлче, роди и краси  Laughing заредих се много положително, както всеки път   bouquet

# 230
  • Boston, MA
Ох, Фил, много е гадно това с лакътчето (измъкването), нали и Дани му се случи миналата година. Положителното е, че бързо минава и заминава. Браво на малкия герой!

Сминс, снимки?

# 231
  • София
Добра вечер!  cheers

ФилHug Утре да ви е много хубав ден, за компенсация!  Peace

Данич
, и Вальо рева последния път като се возихме в тиролейчето, ама набутах биба и запуших ревящата паст  Mr. Green

Като ме хапе Валката, аз нищо не правя, само се опитвам  да го избегна или избутам. Знам, че това е период и ще отмине. С децата съм се убедила, че само търпение му е майката... Макар че днес, като ми счупи поредната чиния, такъв шут ми идваше да му тегля по памперса, че да се проектира на отсрещната стена  Embarassed

Еее, Сминси, страшни сте с тея морски срещички! Много готино така! Чакаме снимки! Peace

# 232
Филspoko
Алекс също не приказва почти нищо смислено, но като ми вземе ръката или на баща си ръката и ни води до нещото, което иска, поне това ми е ясно  Hug Засега не е почнал да ме хапе и се надявам скоро да не открива тези си възможности  Laughing
Данчееее, снимки от вашата среща  newsm78

Всички имате спешъл поздрави от енви и юлчето  Heart Eyes
Ей сега качвам снимките

# 233
Почват от тук, не са много, но просто бях без половинката и не можах да снимам много щото се гонихме с Али Бали  Laughing

# 234
Смин, вие все по-големи и по-големи срещи заформяте. Бравос на вас, жалко че не съм си там значиииии.

# 235
Мисче, имаше шанс и Рачето да дойде, но явно не е успяла   Wink  да се засрамят софийските мамчета - колко са много и как не се събират  Mr. Green

# 236
Привет и от мен Hug
Калоян също хапе, но на периоди, когато тръгнат зъби става страшно, но аз вече знам кога е решил да ме ухапе и реагирам преди да успее Mr. Green
Кало днес го качихме на метрото за първи път и беше като ангелче кротък, явно му беше много интересно.
Фил, дано днес вече да нямате премеждия и деня да бъде от хубав по-хубав Peace Praynig Hug

Смин, направо ви завидях за срещата (благородно разбира се), супер сте всички Hug

Кало вече казва (ако една-две срички от дума са казване) думи. Тази вечер беше много сладък като гонеше баща си с бирата и викаше "би, би, биъ" hahaha Иначе аз много се кефя като си изнамери от някъде един хипопотам и започва да ми го носи и да ми вика попо, попо Simple Smile аз го уча да му вика хипо за по-кратко, вместо хипопотам, ама той си е харесал други две срички и му вика попо, на кончето вика ко, на кафето - ка(сутрин като си правя кафе, той натиска копчетата на машината и много се кефи, че ми "прави" кафе), на котете - мау, мама и баба казва. Като си пускам компа сутрин и като дойде екрана да си пиша паролата и той застава до мен и започва да вика "па, па, па, ..." и докато не напиша паролата не мирясва, аз понеже все му обяснявам какво правя и съответно човека вече решил да ме подсеща, да не забравя, че трябва да си напиша паролата Joy
Да си призная все по-забавен става, смея се с глас като изръси нещо или направи нещо, дето не съм и очаквала, че може да направи ...

Хайде лека нощ и приятни сънища на всички, че аз съм като пребита, днес сигурно навъртяхме 15 км пеша и сега съм приятно изморена....

# 237
Мисче, имаше шанс и Рачето да дойде, но явно не е успяла   Wink  да се засрамят софийските мамчета - колко са много и как не се събират  Mr. Green

мдаааа, отивам в ъгъла да се срамувам Embarassed

# 238
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИЛА ЖЕНИ!
БЪДИ МНОГО ЗДРАВА, СИЛНА И ЩАСТЛИВА!
МНОГО ДА ТЕ СЛУШКАТ РАИЧКА И ТАТИ Й!
ЦУНКАМЕ ТЕ С АЛИ
!

# 239
Добро утро!

Честит рожден ден на Жени!  bouquet

Варненската среща е супер! Hug

Благодаря за милите думи Simple Smile

Наде, ами разбира се, щото като опитвах да му подам нещо с ръчичката той посягаше да вземе, но само до някъде и писваше от болка.И я държи неестествено.Абе да не ти се случва Praynig

Общи условия

Активация на акаунт