Недоносени деца - 2

• 23 502
  • 339
  •   1
Отговори
# 285
mim4o и аз ще се моля всичко да е наред! Hug но всичко ще е ок Heart Eyes

# 286
Здравейте момичета Hug
Мимчо мен май ме забрави и аз от отдавна несъм писала.
Как сте милички как ви влияе гадното време buria

# 287
Юле, Юлеее! Как мога да те забравя!  Hug Онези мацки не са се включвали откакто ни направиха форума. Затова се притеснявам - мина месец, близо 2  newsm78. Времето е гадно, наистина! А ти защо не написа как сте?  Crossing Arms

# 288
здравейте момичета.
да ви се представим  - бебо се роди в последния ден на 35 седмица с тегло 2400гр. стоя 3 дни в кувиоз, после два дни му правиха процедури на лампа заради жълетница .
имаме проблем с храненето - само спи, едва му тикам биберона в устата да хапне малко. на гърда заспива и се принудих да изцеждам и да давам шише. притеснявам се че не яде достатъчно и да не се обезводни. а и има да навасксва с теглото roll: имал ли е някой такъв проблем и как го е решил?

# 289
herelina Hug Честито бебче!
Погледни тези статии от кърмаческия форум, има и много други в Библиотеката...може би ще намериш решение на тревогите си:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=3137 - Поспаливи бебета
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=2768 - Събуждане на сънливо бебе
Цункай бебо! Heart Eyes

# 290
Здравйте, момичета! Официално да се запознаем, защото май май съм забравила. На 16.07 родих в 37г.с бебка 1700гр и 44см. Тези маникенски размери са в резултат на многото пъпна връв обила на възли детенцето ми. Но това вече съм го писала в съседна тема и го прескачам. Бяхме две седмици в кувиоз, смао в началото на кислородна палатка. Сега сме в Майчин дом на угояване  Joy hahaha Joy и обещаха на 2600гр да я изпишат. Днес лекарката, казла на мъжа ми, че в понеделник може да говорим за датата на изписване. Стискайте ми палци, да си прибера малчо вкъщи,  в понеделник стават точно четири седмици откакто се е родила и много се надявам, когато трябва да навършим един месец да си я гушкаме вкъщи с татко. Hug Hug Hug

# 291
elissee  welcome
Дано скоро изпишат принцесата fingerscrossed Praynig Big Ups, а дотогава детенце да расте бързо, бързо thumbsup
GERI844 пиши как е минало!

# 292
иви след прегледа са остановили че момченцето ми има малко разширение на мозъчните стомахчета това наистина не е на добро и сега ще го гледат на скенер.дано няма други отклонения доколкото разбрах това разширение се получава след мозъчен кръвоизлив!видимо тои е добре жизнен е мята ръце крака и застава на тях,/в майчин дом/му се чудят направо,eдинствено не иска да яде с биберон и се задавя често.дано на скенера всичко да е наред

# 293
  • Варна
Гери fingerscrossed всичко да е на ред!

# 294
Мимчо добре сме,днес  ходихме да му взимат кръв на Питър и сега ще чакаме резултатите.
Мислиме да му правиме кръщене но не можем да се разбереме нещо за кръстника  bouquet

# 295
Гери в подфорума;Да се запознаем; една мама беше написала 4е нейното беб4е е имало кръвоизлив вследствие на ранното раждане и към деветия месец се е резорбирал и сега беб4о е добре.Стискаме палци с Жорко вси4ко да е наред.Кураж и на теб от постовете ти лъха много оптимизъм вярвай 4е вси4ко ще се оправи. Hug Heart Eyes

# 296
юле,кръщенето е много хубав ритуал.кръстника трябва да бъде добър 4овек мисля 4е това трябва да ви ръководи при избора.весел празник и много здраве на мъни4кия бъдещ християнин Peace

# 297
А каква роля играе кръстника? Избираш мъж или жена за кръстник или и мъж и жена / все едно като кум и кума  newsm78 / Аз не съм изобщо наясно с тези неща, пък и ние все някога ще искаме да кръстим дребчо  Mr. Green

# 298
Мерси Паликарова  bouquet

# 299
  • Пловдив
Гери, моят син имаше разширени мозъчни стомахчета и мозъчен кръвоизлив/дори по-късно твърдяха, че са били два/. Важното е мозъчните стомахчета да се следят да не нарастват. Единственото положително нещо от това, че децата ни са недоносени, е че ги преглеждат своевременно и може да се реагира навреме. Този проблем може да го имат и доносените дечица, но при тях да се открие по-късно, така че не се притеснявай. Всичко ще си дойде на мястото, просто трябва да се следи развитието на дечко по-внимателно. Недоносените бебчета наистина са много борбени. Сега докато пиша това моето "недоносено момченце" не спира да "философства" и да "подрежда"  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт