Здрасти, сладури!Как сте днес?
irinii - виж как хубаво се е ориентирал Спаси към щанда с бирата... Малък е, а вече знае
. Хайде, търпение нямам вече да мине сватбата, да разказваш после...Vessselka - ама голяма симпатяга е този Румчо. Нека се катери детето - ще направи мускули, пък след някоя и друга година направо по върховете да го водите.
snejana haj -
и хич недей да се кахъриш, че педито не е възприема твоите виждания. Много сте си добре даже!Ви - ами ние нямаме кой знае какъв режим, но горе-долу Йоанка спи непробуден сън от 11 до 9, яде 4 пъти на ден през 4-5 часа по около 200 гр. - първо и последно АМ /250 мл/, на обяд зеленчуци или месо, следобяд - плодове. През деня спи различно - като се умори от джаскане - от 1 до 3 пъти.
Ави - да не мислиш, че не ни се иска да се запознаем на живо. Ако бяхме в Сф, среща нямаше да пропускаме - ама какво да се прави - разстоянията са безмилостно жестоки...

И като не можем да се запознаем лично, да се опознаем индирекно...
Бързам да ви запозная с моите любими приятели, преди да ви е писнало от мен

http://www.skyalbum.com/album/fibi4ka/4694031b1bc/new_folder.swf
Ние сме 5-ма, заедно сме от повече от 15 години и въпреки, че в момента сме пръснати по всички краища на света и рядко се събираме и 5-мата на едно място /винаги поне 1 липсва/, връзката ни е невероятно силна. Това според мен е истинко богатство!

Хайде, до нови виртуални срещи!!!

Мисля, че неразположението на Сами се дължи на зъбките. Успокой се! Щом е жизнен през деня, всичко е наред. Поздравления от мен за дългото кърмене! Това е чудесно! Ти си информирана прекрасно за ползата от това, за късното захранване и т.н. Няма защо да обръщаш внимание на мед. сестрата. Аз захраних Веси, когато навърши 6м. И тук в Бг, не всички лекари прегръщат идеята. Нашият педиатър, например, беше твърдо против. Но в края на краищата това е моето дете и аз имам право да взема решение кога да го захраня. Веси от скоро е на кухня, но тя беше на АМ (по независещи от мен причини 
А малката Йоана е голяма сладурана. 

....от жегите или от зъбите - не знам!

Много ми се иска РД-то на Пако да го празнуваме там, но дворът едва ли ще е във вид за градинско парти...
.