e_mili, добре дошла! Още една най-щастлива майка.

fibi4ka, много готино клипче! Мия си тактува на фона на музиката. Ще взема и аз да спретна нещо.
Desssy, ние се кърмим и сутрин, и на обед, и следобед, и вечер преди заспиване, и при среднощното будене (то е за успокоение повече, май). Няма откопчване. На обед не яде нищо и затова я кърмя, какво да правя?! Отказва домашни и купешки, зеленчукови и месни. Днес отворих две пюрета - на Семпер телешко и на Гергер заешкото - цъ! Извръща си главицата още като ги подуши. Пробвах да "замаскирам" заешкото с праскова - излъга се, хапна две-три лъжички и осъзна измамата и рев!
Мамичка Яничка, Мия спи на кокосов матрак. По-твърд е и като такъв бил по-полезен.
Ивелина, честито ви християнче! Жалко че се е разболяло горкото. Да оздравява бързо!
Момичета, да ви се похваля. Слъзното каналче на Мия се отпуши. Нямате си представа колко съм щастлива. Бяхме на очен лекар в Александровска преди две седмици и лекарката каза че няма за кога да чакаме и щом до 7ия месец не се е отпушило, трябва да й го отпушат. Насрочихме дата за сондирането. Аз се стреснах и започнах да капя усърдно капки и да правя масаж и след седмица гледам - очето сухо!
Да не пропусна да честитя мини-рождения ден на Сашето и рождения такъв на мъжа на Мила84!

Нагушкахме се и се нацелувахме и с хиляди уговорки вече е в леглото. След малко си лягам и аз, че Веси и снощи беше с Т и две нощи по ред не сме спали. 
Добре, че Веселушка все проспиваше плажа в количката на пясъка, под чадърчето. Не и хареса никак морето, което мен много ме учуди. Страхуваше се и при всеки опит от моя страна да я натопя, тя писваше. Всъщност, започваше да плаче още щом видеше да доближаваме до водата. Много ме изненада тази и реакция. Мими на нейната възраст много се радваше.
Моята Веси още не прави такива изпълнения, но голям зор дава за ходене, а мен кръстта ме боли вече. ЕГН-то си казва думата явно. 

/
, много е сладък Румен
Може ли за утре мекички да си поръчам?
Децата се развиват и да са ни живи и здрави!