Късничко се включвам, но какво тежко денонощие изкарахме...
Веси е отново с температура, не е висока (около 37,5-38 градуса се движи), но достатъчна, за да е крива. Снощи се събуждаше на всеки 15 мин. Двамата с мъжът ми се редувахме и изглеждаме еднакво зле днес
. Температурата я мъчи и днес. Иска непрекъснато да я нося на ръце, плаче (не е особено типично за нея да го прави често), заспива често, но за кратко. Опитах се на няколко пъти да полегна и аз, но тъкмо се унеса и тя се събуждаше. Сега свекърва ми я взе за малко, че наистина се чувствам зле. Ивче, честито християнче и от мен! Много хубави снимки, големи сладури сте! Бързичко да оздравява Светли!
И аз гласувах за вас.
Снимката в списанието ви е чудесна.Ви, добре завърнала се!
Само не си мисли, че ще се измъкнеш без да разкажеш по-подробно за кръщенката на Яна.
Къде я кръстихте? e_mili, добре дошла в септемврийският отбор!
Разкажи ни за детенцето, за теб, как сте?fibi4ka, ех като разказваш за прясната рибка, ми замириса на мореее!
Само една седмица в Бургас не ми стигна, но надявам се да успеем да дойдем още поне веднъж през това лято.За съжаление, не мога да видя клипчето на лаптопа.

Desssy, помня, че на тази възраст кърмих Мими само вечер и сутрин. Права е fibi4ka, количеството се регулира според нуждите. В началото, може би, ще чувстваш гърдите по-напрегнати, но после всичко се нормализира.
bebe_dundi, честито ви зъбче!
И аз не съм мислила за подарък още. Исках да купим на Веси триколка (от онези колела с дръжка за бутане), но не издържах и вече го купих. Мамичка Яничка, морските снимки са ви супер!
За матрака. Някакъв измислен е. steli-ssd, как ме размечта с разказа си за сватбата... Звучи красиво, като в приказка! Големичка е била сватбата, но всеки си знае. По-важното е, че всичко е минало прекрасно.
alexal, по всичко личи, че и вие сте изкарали приятен уикенд.
Нека да е все така. Chochi, радвам се, че всичко при вас се е подредило и се справяш и с работата. Аз лично ти се възхищавам.

Щастливка, ти си супер! Голям купон при вас.
Никога не губиш чувството си за хумор и това ми действа разтоварващо, благодаря ти за което. 
Йоанка, Дари май се очертава по-голяма палавница от Ради.
Благодаря, че питаш за мен.
Ето ме! 
Момичета, със сигурност пропуснах някой, но то е защото много ми се спи.
Извинете ме. А как хубаво ме просветлихте, мъжки мами, за пишлетата, чувствам се готова за мъжкото.
А къде е Mertzy? Днес близнаците и Ния и Александър стават на цели 11м. Да са и живи и здрави!
Е, стига толкова, че изписах страницата.
Целувам ви! 
!

изпитвам някакво умиление
като истинска госпожица, беше много сладка бонбонката. После в ресторанта новата християнка се държа перфектно - хапна си пюрето, заспа си в коли4ката и изкара един хубав сън под дебела сянка в градината, а мама и тати спокойно се радваха на гостите на събитието.

Иначе е много общителен, закача се и с деца и с бабички
И не спира да се движи... и поради тази причина отидох да раждам 90 кг, но сега съм 60. А аз - аз се справям някак си, таткото е по цял ден на работа и по цял ден сме сами с малкия.