Отговори
# 75
Здравейте, здравейте, здравейте, сладурки!
Късничко се включвам, но какво тежко денонощие изкарахме... ooooh! Веси е отново с температура, не е висока (около 37,5-38 градуса се движи), но достатъчна, за да е крива. Снощи се събуждаше на всеки 15 мин. Двамата с мъжът ми се редувахме и изглеждаме еднакво зле днес Tired. Температурата я мъчи и днес. Иска непрекъснато да я нося на ръце, плаче (не е особено типично за нея да го прави често), заспива често, но за кратко. Опитах се на няколко пъти да полегна и аз, но тъкмо се унеса и тя се събуждаше. Сега свекърва ми я взе за малко, че наистина се чувствам зле.
Ивче, честито християнче и от мен! Много хубави снимки, големи сладури сте! Бързичко да оздравява Светли! Praynig И аз гласувах за вас. Peace Снимката в списанието ви е чудесна.
Ви, добре завърнала се! Hug Само не си мисли, че ще се измъкнеш без да разкажеш по-подробно за кръщенката на Яна. Crossing Arms Grinning Къде я кръстихте?
e_mili, добре дошла в септемврийският отбор! Hug Разкажи ни за детенцето, за теб, как сте?
fibi4ka, ех като разказваш за прясната рибка, ми замириса на мореее! Grinning Само една седмица в Бургас не ми стигна, но надявам се да успеем да дойдем още поне веднъж през това лято.
За съжаление, не мога да видя клипчето на лаптопа. Confused Кога най-сетне моят мъж ще намери време да поправи компютъра ни?! Много ме е яд в такива моменти. #Cussing out
Desssy, помня, че на тази възраст кърмих Мими само вечер и сутрин. Права е fibi4ka, количеството се регулира според нуждите. В началото, може би, ще чувстваш гърдите по-напрегнати, но после всичко се нормализира.
bebe_dundi, честито ви зъбче! Grinning И аз не съм мислила за подарък още. Исках да купим на Веси триколка (от онези колела с дръжка за бутане), но не издържах и вече го купих. Mr. Green Така, че остава да мисля отново...
Мамичка Яничка, морските снимки са ви супер! Grinning За матрака. Някакъв измислен е. Confused Понеже ползваме кошарата на Мимката и когато я купувахме преди 5г., тя си беше с този матрак. Така и не го смених.
steli-ssd, как ме размечта с разказа си за сватбата... Звучи красиво, като в приказка! Големичка е била сватбата, но всеки си знае. По-важното е, че всичко е минало прекрасно.
alexal, по всичко личи, че и вие сте изкарали приятен уикенд. Grinning Нека да е все така.
Chochi, радвам се, че всичко при вас се е подредило и се справяш и с работата. Аз лично ти се възхищавам. Hug
Щастливка, ти си супер! Голям купон при вас. Grinning Никога не губиш чувството си за хумор и това ми действа разтоварващо, благодаря ти за което. Hug
Йоанка, Дари май се очертава по-голяма палавница от Ради. Grinning Благодаря, че питаш за мен.  bouquet Ето ме! Grinning
Момичета, със сигурност пропуснах някой, но то е защото много ми се спи. Tired Извинете ме.
А как хубаво ме просветлихте, мъжки мами, за пишлетата, чувствам се готова за мъжкото. Laughing
А къде е Mertzy? Днес близнаците и Ния и Александър стават на цели 11м. Да са и живи и здрави!
Е, стига толкова, че изписах страницата. hahaha Целувам ви! Hug

# 76
И на kaleia и на fibi4ka много ми харесаха албумчетата. ИСКАМ И АЗ  Praynig

# 77
  • Пловдив
Хеййййййй, добър вечер и от мен!

kaleia, fibi4ka - страхотни са клипчетата! Казвайте тайната как да си спретнем и ние... Hug
mari_anka, ive1ina - бързо да оздравяват бебчовците и да си починете и наспите!!!
bebe_dundi, честито зъбче! Ние още си нямаме!
Ви , добре завърнала се!
kaleia, ще се върнете със страхотен тен! Чудесно се забавлявате на морето!
yoana77 - сватбата беше в Санк Петербург /бившия Ленинград/.
За пишчето - аз преди 2-3м от му го бях цепнала леко кожичката и се наложи да го мажа с лекарство, защото му беше доста зачервено! След тази случка ми секна ентусиазма да издърпвам кожичката /пък вече ме беше страх/ и сега сме доникъде. Лекарката ми каза, че според новите тенденции не било проблем....
Вчера , както бях споделила, бяхме на кръщене на племенника ми /след сватбата едва станахме   #Crazy #Crazy #Crazy/. Всичко мина много добре, племенника ми се поразплака малко, попа беше в настроение и пускаше шеги! След това бяхме в един ресторант на Гребната база - на зелена полянка под дебела сянка  Sunglasses!
Изненадата, която бях поръчала беше камионче направено от цветя - много сполучливо го бяха направили!
А за капак в късния следобед уважихме и партито на младоженеца по случай рожденния му ден.
Той не беше спал вече 3-ти ден, но се държеше мъжки... Laughing Mr. Green
Стенли си поигра на един надуваем мини замък с децата на другите гости, който като по-големи "услужливо го потъркаляха " из замъка, а той си умираше от смях.....и въобще не му се тръгваше, за разлика от мама и татко, които бяха ужасно изморени #Crazy!

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, направо сага съм написала!

Хайде лека и спокойна вечер на всички!

# 78
Добро утро!

Да ви почерпим с вкусна торта за десетата месечинка на Сашко!

!

Сигурна съм, че ранобудните пловдивски мами ще осигурят ароматна напитка към тортичката!

И аз много харесах клипчетата на Калея и Фибичка! Чудесни са!

Ви, добре завърнала се! Честито кръщаване на Яна! Покажи ни снимки.

Ивелинче, Марианка
, как са сладурчетата днес?

Весел и усмихнат ден на всички!

# 79
Ето го кафето Hug

Честита месечинка на Сашко на Ави!Да е много здрав и палав за радост на всички около него!

# 80
Здравейте!!!
Ние днес ще сме на консултация и ще се включим по-късно за резултатите.
Целувки!!!

# 81
Здравейте и от нас!
Честита месечинка на Сашко на Ави!Да расте здрав и с много късмет!

При нас програмата тези дни е пълна, в неделя ходихме на моето село при баба ми, и запознахме за първи път Алекс с прабаба си, сигурна съм че тя цяла нощ не беше спала от вълниние, беше интересен ден!
Днес следобяд сме на детски рожден ден, мисля да го посетим само с Ивето, а пък малчо-палчо ще остане при майка ми, която по случайност днес не е на работа!
Как са днес Светли  и Веси, дано да оздравяват вече!
 Много хубави клипчета на Kaleia i Fibi4ka!Чакаме технологията, много ми харесват такива неща, но хич не съм в час. Но пък имам голямо желание да се науча!
Да ви се похвалим- имаме си 5 зъбче, третото за един месец, в резултат на което от 1 седмица Алекс спи много по-спокойно нощем!
Желаев на всички хубав и успешен, макар и горещ ден!

# 82
Честита 10 месечка на очарователното ни приятелче Сашко.Нека и занапред да радваш мама със същата сила и дано се навие и сестричка да ти роди,а ако е братче няма да го върнем Пожелавам ти много щастливо детство и здраве.Целуваме те и двете с Неси.
А сега да почерпя,защото днес мъжът ми има рожден ден.

Неси вече се опитва да ходи постоянно.Маха за чао,показва колко е глезена и колко голяма ще стане.Засега все още преобладават кърменията,но вече си хапва доста неща.С голямо учудване мога да отбележа че много обича коприва със сирене,а не и допада динята.
На всички морски бебчета и майчета много целувки и приятно изкарване.Клипчетата-снимки са страхотни.
Марианка май за Веси прочетох че има Т.Дано е от зъбки и бързо а мине.Колко зъбки имате?
На болните дечица да оздравяват бързо(съжаляман но се сещам само за Светли на Ивелина)

# 83
Момичета, благодаря за честитките за зъбчето..Много му се радвам  Heart Eyes
Специални целувки за Сашко по случай месечинката му!!!   bouquet

ive1ina, много сте хубави на снимките! Още веднъж честито!
Ави, за подаръка като изключим обичайните играчки и дрешки, съм се спряла на нещо, което трудно ще обясня – пращам ти линк към каталога на Премаман, на 73 стр. Долу вдясно – http://www.premaman.com/wapr/en/cat_paper.jsp
Чочи, често си мислим за вас... и на мен ми се иска да ви видя всички, ама чак на есен!!!
alexal, браво за прекрасиня уикенд, пожелавам ви по – често такива.
Мамичка Яничка, и на нас ни се зареждат в края на август, началото на септември много празници, аз затова от рано съм се замислила за подаръците. Много сте хубави на морето, пу- пу!!! За матрака – кокосов е нашия.
Калея, много са сладки бебешорите. Гледам хубаво си изкарвате.
Фибичка, твоето клипче за съжаление не можах да го отворя, а много исках да го видя.
e_mili, добре дошла и от мен!
Ви, добре завърнала се! Разкажи за кръщенето повече.
Мари-анка, хайде бързо да минават тези неразположения, че много ти се насъбра
tzvety roussimova, честито зъбче и на вас!

Хайде до после

# 84
Вклю4вам се да пожелая един красив ден на малките ни приятел4ета!
tzvety roussimova, 4естито ви 5то зъб4е!
Ави, 4естита месе4инка на Сашко, още малко остана до годинката! Леле, като си представя, 4е някои май4ета сме заедно тук още от бременността си... Simple Smileизпитвам някакво умиление HugКак само минава времето...Ще гледам тези дни да ка4а снимки от кръщенето, дано намеря време.
Марианка, какво да разказвам за кръщенето...Яна плака малко, но общо взето й беше интересно, радваше се на вси4ки гости. Кръстницата ни е много авторитетен 4овек, но най- важното е, 4е е изклю4ително добър 4овек, широко скроен, с голяма душа и, надявам се, най -добрият духовен вода4 за дъщеря ни. Обле4е Яна с официална рокля и шапка Flutterкато истинска госпожица, беше много сладка бонбонката. После в ресторанта новата християнка се държа перфектно - хапна си пюрето, заспа си в коли4ката и изкара един хубав сън под дебела сянка в градината, а мама и тати спокойно се радваха на гостите на събитието.
А, девойки, един въпрос: Трабват ли международни паспорти за децата за пътуване в ЕС? Смятаме да отско4им до Гърция на моренце, та се 4удя ще трябва ли да вадя паспорти на децата.

# 85
Айдеее, намерих ви занимавка за тия дни Mr. Green

За тези, които не са могли да отворят линка, може да пробват тук http://www.skyalbum.com/showAlbum/84021, евентуално, /малко бавно зарежда/, дано тоз път се види нещо.

А сега как се правят клипчетата:
Първо, във всеки компютър би трябвало да има програма Movie Maker, която си е към пакета програми на Windows.
С нея лесно се правят клипчета, инструкциите за което са тук http://softvisia.com/forums/index.php?showtopic=1734&st=0
При мен обаче тази програма нещо не е в час и за това си изтеглих ANVSOFT Flash Slide Show Maker . Тук http://www.softvisia.com/forums/index.php?showtopic=2006 може да я изтеглите /безплатна е/ и да прочетете инструкции как се ползва. Много е лесно. Ако имате въпроси - питайте, ако не действайте и покажете после какви сте ги свършили.  Mr. Green
На всички имащи празник днес - ЧЕСТИТО, а на останалите - хубав летен ден!
  bouquet

# 86
Благодаря ви за пожеланията, мили септемврийки!

Мила84Heart Eyes! Да ви е жив и здрав татито и да е все така грижовен и да ви глези с Неси! Мерси за почерпката!

Фибичка, благодаря за споделената идея!

На нас със Сашко ни се ходи на пикник и смятаме в четвъртък да отидем на хижа "Иглика". Заповядайте всички!

# 87
  • София
Ехоооооооо, ето ме и мен Simple Smile
Честита месечинка на Сашето, както и ЧРД на таткото на Неси-нека още повече я глези Simple Smile
На мен занимаването със снимки, филмчета и други такива ми е станало хоби Simple Smile Имам чувството, че друго не правя по цял ден.
Да ви се похваля-на 18.08 ще кръщавам детето на моята приятелка-много се радвам, защото някои човечета ни объркаха плановете миналата година Simple Smile Още като се роди през октомври 2005 бяхме избрали дата за кръщавката-17.09.06, но 3 месеца по-късно разбрах, че съм бременна. Сега само умувам подаръци и по-точно какъв тоалет да избера на "кака"-толкова сладки рокли има, че не знам женски мами как се оправяте.
Чао засега-чакам Хриси да се събуди и отиваме на басейн newsm44

П.П Забравих най-важното-днес бяхме на консултация и вече сме 9.150 (+650 гр.-толкова не е качвал от 7 месеца) и 76 см + 2 см.

Последна редакция: вт, 10 юли 2007, 15:26 от Доника

# 88
Честит Рожден Ден, Алина и nikol5!

Нека само обич топли твоите очи,
нека слънцето огрява дните ти с лъчи,
здравето да ти е спътник всеки божи ден
и 100 години да празнуваш тоз рожден ден.

Честита 10-та месечинка на Сашко на Ави! Да расте усмихнато и лъчезарно дете!

Последна редакция: вт, 10 юли 2007, 15:36 от mari_anka

# 89

e_mili, добре дошла в септемврийският отбор! Hug Разкажи ни за детенцето, за теб, как сте?

Ето на кратко нещо и за нас:
Кристиан е палаво момченце, което на 7 1/2 месеца реши, че трябва да се учи да ходи. В момента го водим само за двете китки. Много е любопитен и (като всички бебоци на неговата възраст) иска всичко да пипне и всичко да лапне. Голяма страст са му кабелите и гумите - на играчки, на колелета, на автомобилите и изобщо всичко, което е с фолмата на гума и се върти... Laughing и естествено ги гони, за да ги пипа... Има си 3 долни зъбчета, но сега го мъчат и горните и почти отказва да се храни. Cry Иначе е много общителен, закача се и с деца и с бабички  Joy И не спира да се движи... и поради тази причина отидох да раждам 90 кг, но сега съм 60. А аз - аз се справям някак си, таткото е по цял ден на работа и по цял ден сме сами с малкия.
Какво друго - аз съм една от многото най-щастливи майки на света!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт