Zunki,
Avi

Едва сега усетих колко съм гладна. След малко ще правя офанзива на хладилника. 

Нямаше Т, но не се будеше толкова на често, че... Благодаря ви, момичета за загрижеността. Вече сме добре. 

и е пораснала с 1.5см - 74.5см, хапва 3-4 пъти на ден, но още само с два зъба, ходи сама настрани и като ползва за упора някой добър човек, чийто гръб още не го боли
Напоследък харесва и моите манджи, та се надявам вече да започнем да ядем всички заедно и да хукваме по кръчмите 

Засега има изоставане във физическото развитие и ходим на рехабилитация, за да наваксваме.

Това по повод тръшкането направо е ужас, такива драми, физиономии като нещо му кажеш нЕ.. аааа няма писане Сега ми е на главата буквално, над мен има ракла на която има много интересни нещица и той е лъжен да се покатери върху мен, през главата ми и да стигне, а аз дали ще оживея след това не е важно

!!! Голямо улеснение. Доставят ни я всеки ден в 12:30 и не е нужно да съм вкъщи. Ще караме така до март 2009, а после ще видим.
Току-що сложих 2 тави пица във фурната и ве4е ми потекоха лигите...
оби4ам я тая пуста италианска кухня 
? И координати на кухнята и цените може ли!
Тъкмо приспах дребосъка, а ако знаете на мен как ми се спиии 
-остана ми само още едно ходене и край
, че ми писна вече. От 3 месеца ходя. Мартин ме бъзика, че щял да се осъмни, ако не знаел, че ходя при жена 
и дано да се оправят нещата при вас. Поинтересувах се специално и ми настръхнаха косите, докато четях...

? И координати на кухнята и цените може ли!