Отговори
# 120
Mila84, ako v 12 chasa ste u nas s Nesi, shte vi vzemem s naj-goliamo udovolstvie na pikinika. Navun sum, a ne vdigash mobilnia

Zunki,

Avi

# 121
Здравейте, сладурки! Grinning
Ето ме и мен.
Честита месечинка на Михаил, Мартин, Калина, Александър и пак Марти! Да са живи и здрави, палави и щастливи! Heart Eyes

Много ми хареса тази снимка и не се стърпях да я сложа като поздрав. Grinning
Ми, fibi4ka, наистина тук ни готвят доста засуканки манджички. Laughing Hug
steli-ssd, наистина има значение от къде са взели кръв за изследванията на Стенли. От пръстчето резултатите не са особено достоверни. А irinii чудесно ти е обяснила как да храниш малкия, за да се нормализира хемоглобина.
tzvety, страхотна закуска си ни спретнала, като по поръчка. Hug Едва сега усетих колко съм гладна. След малко ще правя офанзива на хладилника. hahaha
Мамичка Яничка, с какво го поливаш твоят юнак, че така расте?  Laughing Браво на детенцето! Голям юнак. Heart Eyes
Момичета, приятно изкарване на пикника. И на мен ми се идва, ама ще е друг път. Laughing Може пък да ви изненадам някой ден. Grinning
Днес тук е ветровито и мрачно. Веси вече е на разходка. Едно съседско момиченце я взе да я поразходи, а аз ще използвам да полегна, че снощи пак видяхме зор. ooooh! Нямаше Т, но не се будеше толкова на често, че... Благодаря ви, момичета за загрижеността. Вече сме добре. Hug

# 122
Здравейте, сладурки! Hug
Днес почерпката е от нас и съм ви избрала една прекрасна цветна лятна торта:

Да ви е сладко! Да пораснат голеееми днешните месечинковци!
Бяхме на консултация сутринта - Калина тежи 8.900, колкото и предния месец Thinking и е пораснала с 1.5см - 74.5см, хапва 3-4 пъти на ден, но още само с два зъба, ходи сама настрани и като ползва за упора някой добър човек, чийто гръб още не го боли ooooh! Напоследък харесва и моите манджи, та се надявам вече да започнем да ядем всички заедно и да хукваме по кръчмите Wink
Трябва да бягам... до скоро!

# 123
Иринии - кисело мляко Био ли използвате? Бисквитите Закуска ли са или някаква друга марка. А горе долу като количество колко изяждате?

# 124
  • Бургас
Здравейте, мили момичета  Hug
Реших най-накрая и аз да се включа да разкажа набързо за нас с Мими.
Първо искам да благодаря за поздравленията по случай рождения ми ден   newsm51
Дълго време не се включвах, защото хич нямах настроение за писане, но следя внимателно за постиженията на всички сладури, наистина са невероятни нашите септемврийчета  newsm10
За съжаление на Мими се потвърди диагнозата за хромозомна болест...Никой не се наема да каже какво точно ни очаква засега, но тя е много жизнерадостна и усмихната лудетина и всички покрай нас много я обичаме  Heart  Засега има изоставане във физическото развитие и ходим на рехабилитация, за да наваксваме.
Преди около месец я кръстихме в Бачковския манастир и съм много доволна от избора си, ще сложа някоя снимка в албумчето.

Приятно изкарване на пикника на софийските момичета   bouquet
А аз като наваксам с писаното, ще пиша пак  smile3503

# 125
Мила Алина, много съжалявам за потвърдената диагноза на Мими..., чудих се какво е станало с важното изследване, което така те тревожеше...
Мисля обаче, че каквото и да ви очаква, това си е вашето съкровище и вие ще си я обичате и ще и се радвате независимо от всичко. Сигурно ще е трудно, но с децата винаги е трудно, независимо дали ги учиш на английски или да ходят. Не знам дали ще мога да го обясня добре, но това, че е малко по-различна от връстниците си, според мен няма толкова голямо значение. Нищо в живота, на едно дете не е по-важно от това да бъде ЩАСТЛИВО!!!А когато е обичано и обграждано с много любов и положителни емоции, то просто няма начин да не е такова. Освен това с помоща на силата на вашата любов съм сигурна, че ще постигате добри резултати и с времето малката красавица ще наваксва умения.
Прегръщам те и няма да ти пожелавам сила и кураж, защото когато човек обича има в изобилие и от двете!!!
Обади ми се ако искаш да се видим някой път, имаш ми тел-а!
 Hug

# 126
   Ето ни и нас , вече по спокойно, ... си мислех де, че ще е , но сестра ми току що донесе събудения вече терминатор и не се знае как ще приключи писането ми...
  Мари_анка, да ти кажа чесно и аз незнам как ще оцелея покрай това мое чудо, не да му вървя по петите ами незнам, то не са кабели , абе всичко му е инересно сега тук на двора има маркуч, с който поливаме тревата и Лаци прави всичко възможно да се докопа до него и да полива..няма спиране за секунда, говорихме си ,че ако аз извършвам тези движения като него а два дни ще съм мъртва от умора , а той как му стигат силите незнам а пък за Ахтопол аз не съм много фен на града тук, да не кажа, че нищо не ми харесва освем градините, които мъжа на Фибичка е правил.... плажа е типично бабешки и бебешки - тясна пясъчна ивица и много навътре е много плитко... ама много... и вълни никога няма щото е като залив, прилича на някакво езеро и е посотянно пълно с деца и баби... може пък по нататък заради Лаци и да ми захаресва , но аз обичам да плувам и за сега не ме кефи.. а и града е някакси скучен.. но все пак това е моята гледна точка
  Фибичка, аз също съм си мислила за това с приятелките и споделянето на тези моменти, аз също изпреварих всички , първо със сериозна връзка, после брак и бебе и неволно някакси стана така, че пътищата ни се разделиха.. темите ни на разговор станаха различни и колкото и да полагахме усилия да си споделяне и да следим случките в живота ни .. постепенно се отдалечихме, но все пак се надявам, че някой ден и те ще испитат това чевство идай Боже дори с някое друго бебе да мога да го споделя с тях..
 Лаци  пак е във вихъра си си, сега като някой иска да ме смени мръсния и много миришещ памперс и реве и се тръшка  Crazy Това по повод тръшкането направо е ужас, такива драми, физиономии като нещо му кажеш нЕ.. аааа няма писане Сега ми е на главата буквално, над мен има ракла на която има много интересни нещица и той е лъжен да се покатери върху мен, през главата ми и да стигне, а аз дали ще оживея след това не е важно
  Стели - ссд, от една страна това е готино , че пълзи защото и аз мога да се движа свободно из къщата, е верно като ме докопа се катери по мен и както каза Ирини ми виси по крачолите, но като се сетя как ревеше преди като изляза от стаята, сега поне ме преследва..
 За режима и храненето - Лаци ми изяжда ушите , няма нещо, което да не може да пробва, както и преди съм ви казвала и пържена риба яде даже...
 Сутрин 6-7 - кърма,
 10 - попара, кус-кус със сирене или овесени ядки с плодово пюре
  13:30 - 14 - зеленч. пюре с 1 жълътък или месно пюре (200гр) или на око
 17:30 - 18 - каша или нещо тип следобена закуска
 22- кърма, но послено време съм почнала да му давам ние като вечеряме от нашето (ако може де) и по цял ден подхаппва по нещо защото през цялото време е ам ам ам амм ааммм
 Пресни плодове - диня пъпеш, череши(като имаше), ябълка, круша, абе още избягвам пустите алергени..
 Това мойто хукна пак да гони топката из къщата.. отивам да го спасявам
Прегръщам ви и до скоро
 П.П ееее не ви разказах вчера на плажа пуснах Лаци да лази колкото и където си поиска... много странно как не му пареше пякъка, овърше всички кърпи, фасове и боклучки, бяхме му напълнили басейнче с вода и голям кеф беше да пъха една джапанка във водата и да я вади след това.. накрая той беше до уши в пясък изкъпахме го в басейнчето и на дтория метър в колата и беше заспал..........

Последна редакция: чт, 12 юли 2007, 16:21 от mama_meggie

# 127
Мамичка Яничка, с какво го поливаш твоят юнак, че така расте?  Laughing Браво на детенцето! Голям юнак. Heart Eyes

Е, как с какво, торя си го детето, та да не заслабне  hahaha Joy hahaha

Ами та уж този месец не ядеше кой знае колко и пак 600 гр.

Алина, много тъжно, но и аз съм на мнението на Фибичка, че с любов всичко се постига. Желая ви да сте борбени и нераздлни в борбата с болестта. Целувки на Мими!

# 128
Алина, наистина Фибичка така добре го е казала! С обич и търпение ще преодолеете трудностите! Целувки за вас с Мими!  Heart Eyes

Мамичка Яничка, и срещу вас да тичаме няма да ви настигнем. Вчера се запознах с едно три-годишно момченце, което тежи 11 кг...  Simple Smile

Нашият режим, ако мога изобщо да го нарека така, е сходен с повечето от изброените и затова няма да повтарям. Сашко харесва детската кухня - аз също  Wink!!! Голямо улеснение. Доставят ни я всеки ден в 12:30 и не е нужно да съм вкъщи. Ще караме така до март 2009, а после ще видим.

Приятна вечер на всички!

# 129
Айде малко поивка да ви нагледам какво правите HugТоку-що сложих 2 тави пица във фурната и ве4е ми потекоха лигите... Crazyоби4ам я тая пуста италианска кухня Simple Smile
Ави, какво стана с пикника, ходихте ли? Коя детска кухня ползвате и как така "не е нужно да съм вкъщи" като я доставят  newsm78? И координати на кухнята и цените може ли!
Мамичка Яничка, наистина ти е голям юнака, да ти е жив и здрав!
Леле, mama_meggie, като 4ета за подвизите на Лаци, за моя син се сещам, той беше същият терминатор!
Ирини, аз пак да си питам Embarassedоткъде пазарувахте за къщата? В смисъл ще ми препоръ4аш ли нещо, ще дадеш ли съвет като ве4е минала по този път? 

# 130
  • София
Ето е и мен Simple Smile Тъкмо приспах дребосъка, а ако знаете на мен как ми се спиии smile3524
Но чакам Мартин да приключи и обработвам снимки. Днес вдъхновена от идеята на Ави на пикник взех едно одеало и играчки в парка и 2 часа играхме с Хриси без да се размрънка. Аз не можах да дойда, защото бях на зъболекар  Sick-остана ми само още едно ходене и край  newsm44, че ми писна вече. От 3 месеца ходя. Мартин ме бъзика, че щял да се осъмни, ако не знаел, че ходя при жена Simple Smile
Алина, късмет  newsm10 и дано да се оправят нещата при вас. Поинтересувах се специално и ми настръхнаха косите, докато четях...
Меги, и Хриси е като фъртуна...Посреща всеки, който влезе. Види ли кабел и за секунда е при него...И му е много любопитно да ни гледа през креватчето му как спим.
Цвети, ще има да ги мисля тия мекички...като бременна не ми се дояждаха така неща, както сега Sad
Лека и спокойна вечер Simple Smile

# 131
  • Пловдив
Добър вечер и от мен!

Имам едно питане към софийските мами - от къде мога да си купя килимче-пъзел, шаренко с фигурки, които се махат?! newsm78
В Пловдив не мога да намеря, а искам да купя на Стенли! И най-важното - да е по-голямо! Rolling Eyes
Много сте изписали, но утре ще чета по - задълбочено и ще коментирам!  bouquet

Лека вечер!

# 132

Хайде на кафенцето!

# 133
Благодарим Simple Smile

# 134
Добро утро!

Ави, какво стана с пикника, ходихте ли? Коя детска кухня ползвате и как така "не е нужно да съм вкъщи" като я доставят  newsm78? И координати на кухнята и цените може ли!

Ви, разбира се, че ходихме на пикник! Беше чудесно горе, слънчево и приятно. Прекарахме цели 5 часа там и не ни се тръгваше!

А за кухнята - записани сме в кварталната детска кухня. Левче на ден за три бурканчета. Леличката, която раздава храната, я доставя при лична уговорка. А това, че не е нужно да сме вкъщи когато идва, е въпрос на организация - аз нали съм уж все организирана и практична  Mr. Green, инсталирах си една голяма пощенска кутия пред апартамента. Единият ключ в нея, другият - в мен. Яденето се доставя горещо и така или иначе не може да се сложи в хладилник веднага.

Честити месечинки на Ема на мама Снежка-Смешка, Габи на мама Ася, Неда на мама Бамби76, Иван на мама Алфира, Максим на мама Афродита, Даниел на мама cvete_m!!!

Ася, къде си?

Сашко обикаля изправен в кошарата, но е време за закуска, че май и двамата сме гладни!

Много усмивки на всички!

Общи условия

Активация на акаунт