По едно цвете за всички, които имат днес повод за празнуване!
yoana77 - мерси за кафето!
Ави, желязна ти е системата за кухнята! Браво на теб! Явно много весело е било на пикника!
И аз от другата седмица започвам да давам на Стенли - дано му хареса!

mama_meggie - хубаво е бебетата да пълзят, но аз го ограничавам Стенли, защото прави много бели и нямам мира за 5мин. Но сега от 1-2 дни се е научил да избутва столовете, с които му преграждам пътя към разни опасни места и вече незнам....

Алина, момичетата са ти написали най-важните неща....Вярвай, че някой ден може всичко да се промени....

Вчера бяхме на лекар, след като повторихме изследванията - последно 100 ни се оказа хемоглобина - изписаха ни капки Малтофер да пие 1м. Хранителен режим - Ирини ти все едно с лекарката си говорила, изследване на урина и след 1м. отново на изследвания. Имаме лека анемия, която се познавала по прозрачните клепачи и връхчета на ушите!
Дано всичко се оправи по-бързо!
Весел ден на всички!
П.С. Благодаря на Цвети!!!

та се чудя ще е проблем ли веднага да ги направя в БГ.Малко се притеснявам ,че нямам представа за кръвната картина ,но нямам какво да направя. 

Като се лепне за мен, няма мърдане. Не позволява да я оставя сама и за секунда. Вече спи, само Мимка е около мен. 

От умора дори не мога да заспя,дори и да легна се въртя до 12-1
Моите бебоци не се спират и това е,няма играчки,няма нищо,само да тичат насам,натам и аз след тях да не се наранят,тея глави дрънчат нон стоп,лошо ми става чак,ама какво да правя не мога да ги вържа.И за 5 мин.не сядат да се заиграят,веднага стават и прави,пускат се правят 1-2 стъпки и като тапи-бум долу.
А как се щипят,похапват чат пат и бъркат в очите.........
и накрая взех сама решението да му я забелвам,но малко,по малко,да не е болезнено за него и когато му дойде времето ще стане(дано
).Аз нали съм щасливка,че си имам и от двата пола,та какво да правя за всичко чета и за момченца и момиченца