Отговори
# 60
Добро утро на всички!Хайде на кафенцето,отивам и аз да си го пийна набързо,докато не са станали мъниците и после ще коментрирам  Hug

Тук от сутринта напича,затова ето и по един фреш да тонус Mr. Green

# 61
Добро утро и от нас със Сашко!

Йоана се е погрижила за почерпката - мерси!

Ивелинче, честито ви християнче! Радвам се, че всичко е минало приятно и запомнящо се, а симптомите на Светли бързо да отшумяват!

За топченцата на пишлето - това е секрет, който се образува там и се нарича смегма. С разтварянето на пишлето те ще излезнат - не се притеснявай - нормално е. От началото при нас са излезли 2-3 такива топченца. Вие на какъв етап сте със забелването?

Бебе Дунди, интересен въпрос за подаръка. И аз се замислям, но засега не съм измислила. А ти какво избра?

Дони, не се впрягай на свекър ти.

Сашко ме зове. Лека и ползотворна седмица от нас!

# 62
Ето ме пак,нещо Марианка ми се губи newsm78
Ивелина,Ави ти е обяснила добре за пишлето и Ради има спегма се казва,всъщност за това трябва да се забели,за да не се събира там мръсно и да може да се измива добре.Страхотни сте на снимките от кръщенето! HugБързо оздравяване!
Стели,много хубаво сте си изкарали,правят ли се още такива големи сватби 350 души CrazyВ Джия Биийч ли беше сватбата?
Щасливка, и на теб не ти е лесно,само да са живи и здрави и да се разминават с по-леки травми ooooh! Току що Дари падна от проходилката Cry
Понякога завиждам благородно на мамите,които си оставят бебетата при бабите и ходят насам,натам,при мен това е невъзможно,един човек не може да се справи вече с двамата,добре че е свекърва ми,която е безработна и всеки ден е в къши и ми помага.
Доника, не се връзвай и ядосвай,това си е твоя работа как ще гледаш детето ти,понякога и аз ги оставям да поплачат,то не се издържа искат все на ръце,виждам че хич не и става приятно на баба им,но нищо не смее да ми каже EmbarassedНапоследък се научиха все на ръце,особено като видят бабите и и започват да мрънкат и да вдигат ръцете,става един ужас Crazy
Това е засега от нас,целувки на всички бебоци и хубав ден !   bouquet

Последна редакция: пн, 09 юли 2007, 10:22 от yoana77

# 63
Хей привет
Бебе Дунди, благодаря че си се сетила за нас Grinning Вече горе долу се адаптирахме двамата с Ян, от днес ще го гледа другата му баба /майка ми/, сутрин го карам, следобяд си го взимам, почти като на ясла Wink Нещо не ми стигат тези 4 часа в работата и седмицата ми минава в едно голямо препускане. Как сте със Стефи на морето?
Авиии, мъчно ми е за вас и за така прилежно орагнизираните от теб срещички  bouquet
Щастливка, както винаги, при вас е весело Heart Eyes
Ивелинче, честито ви кръщение!
Хайде целувки и до скоро

# 64
Чочи, радвам се, че се обади. Кажи в колко часа взимаш Яни от баба, нали в Княжево беше? Ще си организираме следобедна срещичка, че и вие ни липсвате!

# 65
Добро утро и от нас!Благодаря на мамите,които прилежно са приготвили кафенце и фрапе за разбуждане!  bouquet

Ние прекарахме невероятен уикенд,множество разходки,гости и накрая снощи бяхме на рожден ден!Малкия толкова се е забавлявал,постоянно се закача с хората,особено с тези които имат очила Laughing и те като му се усмихнат,той ги издебва и им ги взима,направо е  за скрита камера GrinningХодихме и на детско парти,Мишето поскача на надуваем замък,но от тези за малки деца,такава радост беше,едвам се задържаше вътре и нали дупето ни тежи,седи в средата,а другите деца го забавляваха!Също беше невероятно и тортата с фойерверки,искаше да ги пипа естествено GrinningМного се разтоварих и си починах,но сега ме чакат куп задачки ooooh!но така е,който си почива два дни WinkО,забравих да ви кажа,че на последната консултация бяхме 10.200 Wink
ивелинче,момичетата са ти обяснили за смегмата,ние също имахме,но откакто е забелена,не са ни се появявали нови топченца! PeaceСтрахотни снимки и честито ви християнче!Кажи ми как мога да гласувам за вас в конкурса,че не знам Embarassed
Чочи,радвам се да ви видя отново и аз се сетих за вас,но докато напиша и Марианка ме е изпреварила Simple Smile
yoana77,направо не знам как успяваш с две,аз понякога с малкото зверче едвам се справям,а като си помисля ,колко много исках близнаци Embarassed
steli-ssd,чудесни преживявания и на мен ми се ходи на сватба,но около нас нещо няма такива изгледи за скорошни бракувания Wink Grinning
Е,хайде че много се отплеснах,после пак ще се "видим" Laughing

# 66
Привет от нас.

bebe_dundi , честито ви първо зъбче!!! За подарък още не съм мислила, че и то през септември доста празници ни чакат:
две сватби, две кръщенета и рожден ден на Алекс. Не знам какво ще правим и най- са ми зор сватбите. Само знам, че сигурно ще празнуваме на две места.

Desssy , според мен е достатъчно само сутрин или вечер, но може и сутрин и вечер, зависи как е свикнало бебче. Около мен повечето майки с по-големи от 6 мес. майки кърмят само веднъж. Но ти сама ще прецениш, според желанията на детето.

Доника , Алекс и той е станал ужасен инат. Но аз поне си нямам такива роднини наблизо, та да му го гушкат като съм го оставила да се инати.

steli-ssd , всичко за сватбата звучи много романтично. Ако не е тайна би ли споделила вие  какво подарихте?

ive1ina , при Алекс също имаше такива белички "топчета". Когато нашата лекарка за първи път ми показа за забелването ми каза и за тези "топчета" понеже много майки се притеснявали - било нормално. А вие забелихте ли го вече както трябва???
Честито ви християнче!!!

Честити месечинки!!! Да са щастливи и послушни!!!

Искам да питам всички - вашите дечица на какви матраци или дюшеци спят???

Ето ни след вчерашния плаж:

# 67
Мамичка Яничка,нашият матрак е на Магнифлекс,ортопедичен,засега съм много доволна,малкият още не може да си каже мнението Laughing

# 68
Мамичка Яничка,нашият матрак е на Магнифлекс,ортопедичен,засега съм много доволна,малкият още не може да си каже мнението Laughing

И ние така  Sunglasses

# 69
Да, но пък ако остане само на едно кърмене - вечерта, вероятността да ми спре кърмата е огромна, а не съм сигурна по какво ще разбера, че ми е спряла.

# 70
  • София - Бургас
Ехо, сладурки.. Heart Eyes, здравейте... newsm51
 Нали не сте ни забравили....  love001
Ние все още сме на море и до 23,08 се очертава да сме си все така на моренце...При нас всичко е наред, забавляваме се, ходи всеки ден на плаж, все още не ни е омръзнало, гледат ни, глезят ни и нямам от какво да се оплача.....Каринка папка почти всичко вече, кис. мляко, жълтъци , даже и шопска салатка.....Дядо и само ме дебне да изчезна от полезрението му и  и дава всичко...Сладолед също ядем и " да чукна на дърво...", за сега проблеми няма... smile3538
 Ето малко морски снимчици във формата на клипче с нашето януарско приятелче....

www.zazz.bg/play:c57d2532

smile3525 Two Hearts Kissing Heart
Ами това е за сега....
Много слънчеви поздрави от нас и милиони солени целувки от морето.... smile3549

# 71
Здрасти, мацки!!!
Много празници сте имали тези дни...
ive1ina - честито ви християнче! Да е здраво и много щастливо и бързо да се оправя от това временно неразположение, може би следствие от емоциите.
steli-ssd - по всичко личи, че сте изкарали чудесно. Браво на младоженците за романтичната организация.
alexal - и Йоанче има афинитет към очилатите хора и само дебне да сваля очила. Хубаво е това, че сте се отдали на веселби през уикенда.
Desssy - аз мисля, че сутрин и вечер е добре за кърмене на тази възраст. А иначе кърмата намаля постепенно, не вярвам да спре от намалелите кърмения - просто ще се регулира според търсенето.
yoana77 - сигурно не е лесно двойното тичане след мъниците, но пък и усмивките при вас са х 2. А пък какво по-хубаво от това...
Мамичка Яничка, kaleia - чудесни снимки!

И ние вчера, си направихме една голяма екскурзия - първо на плаж на Силистар, където все още е доста приятно и красиво, докато не са го нападнали 100-тици туристи и после да ядем прясно уловена риба в Резово. Прибрахме се чак в 8 вечерта, уморени и доволни и след кратко приготовление бързо заспахме всички до един /особено Йоанка, която в цялата работа, трудно уцелваше кога да подремне и в крайна сметка така и не подремна като хората цял ден/.
Мацки, не мога да не ви се похваля, какво сътворих тия дни. Подобно е на клипчето на kaleia...
Ако ви хареса, бързо ще ви кажа как се прави, много е лесно....
http://www.skyalbum.com/album/fibi4ka/469205e33db/myalbum.swf

Чао, чао, чао на всички вас!

# 72
Здравейте! И благодаря за топлото посрещане!

Ако ви хареса, бързо ще ви кажа как се прави, много е лесно....
http://www.skyalbum.com/album/fibi4ka/469205e33db/myalbum.swf

Много ми хареса клипчето, ха секга кажи каква е тайната...?  Wink

# 73
Здравейте малки сладурковци и готини мами!
Ние се поизгубихме пове4е от месец, но не сме ви забравили, даже много ни липсвахте HugБяхме извън София в едно прекрасно китно планинско град4е, нямах постоянен нет и не съм влизала да ви наглеждам, така 4е не зная как се развива нвшето "сериал4е".  LaughingПризнавам, 4е не съм ви из4ела /нямах търпение да се обадя, 4е сме тук/, но се надявам вси4ки да сте добре.
Яна ве4е е кръстена. Церемонията и обядът в ресторанта бяха много хубави, полу4ихме много подаръци.
Ина4е зъби още нямаме, кърмим се с пълна сила и май скоро няма да се отбием...За друго сега не се сещам.

# 74
Благодаря на всички за милите думи  Hug
За забелването- ние сме оголили само главичката и тази смегма или спегма е точно в основата на главичката.
Иначе ние сме със зачервено гърло и температура, снощи цяла вечер не успях да му я сваля  Confused Днес бяхме на лекар и сме с разни хомеопатични лекарства, ако не му помогнат ще трябва да вземем АБ  Crossing Arms а хич не ми се иска.
Момичета страхотни клипчета  Peace как ги правите?
alexal, за гласуването - незнаеш, защото не съм писала нищо тук в темата ни, тъй като гласуването не е с email, а с sms . Но ако искаш да гласуваш за нас, пращаш смс на номер 1707 , с текст dete5 , смс-а е 0,60лв  Wink
Отивам при Светли, че се разплака...

Общи условия

Активация на акаунт