Имаме си вече беборани на ЮЛСКИ мамчета засмяни

• 12 289
  • 288
  •   1
Отговори
# 135
ЧЕСТИТО НА СЕ ДИМ!!!   bouquet ДА Й Е ЗДРАВ И СИЛЕН МАЛКИЯ ВЛАДИ!НАМЕЙКА УСПЕХ УТРЕ!!!Абе много смели мами при нас-някоя роди ли с епидурална?Айде да разкаже,че мен ме гони шубето и искам упойка. Mr. Green

# 136
  • sf
Яна, мене ме приеха с близо 6 см разкритие. и да исках нямаше да ми сложат
а и веднъж си минала по тоя път, недей така

# 137
Честито на Цвети, да е здрав и послушен малкия юнак  Heart Eyes   bouquet

# 138
  • София
Честото на Ce dim, да са живи и здрави с малкия Владимир!

Успех и леко раждане на Мими и Намейка и тези на които е наближило времето!

# 139
  • София
Честито момченце на ce dim. Много щастливи мигове заедно.

nameika, успех! Стискаме палци и чакаме добри новини!

# 140
Честито момченце на Ce dim!Да е живо и здраво!  bouquet

Nameika, леко раждане!

# 141
Честито детенце на Ce dim и от мен  Hug 
Успех на всички които ще стават мами утре  Praynig

# 142
Честито на Цвети! Да й е много здраво и послушно бебче   bouquet
Намейка и Мими, на вас леко раждане!!!

# 143
  • на пистата
връщам се от болницата,ще раждам днес със 4см разкритие съм и искат да ме приемат сега,стискайте палци.

# 144
Успех  Peace Дано мине леко  Praynig

# 145
  • София
Ей много сте писали днес, малко по диагонал четох де но да си кажа:
Честито на Цвети! Да й е много здраво и послушно бебче
Намейка и Мими, на вас леко раждане!!!

На нас днес само тонове ни записваха, добре сме и ще ми правят преглед за разкритие за 1 път на 11 юли. Дотогава ми връчи доки без да сме правили микробиология рецепта за Полижинакс и правих тес за алергия срещу упойики- отрицателен е слава Богу! Накратк ое това  Peace

Гери прощавай мила но днес нямахме никакво време и затова не се обадих! Поздрави засега и ще оптиаме другата седмица Hug

МАрти писах ти на ЛС  Peace

# 146
Честито на Ce Dim,да и е жив и здрав малкия мъж!  smile3525

Леко раждане на Намейка и Мими, и на всички, които ще стават мами тази нощ и утре  Praynig  bouquet

# 147
  • в мечтите си
Честито на Ce Dim!!!!!!    bouquet  bouquet  bouquet

Успех на всички ,които ще ни зарадват утре с бебоци!!!!

# 148
  • Sofia
     baby_neutral    Намейка успех, бързо и леко раждане ти желая.    baby_neutral

Честит мъж на Се Дим,да и е жив и здрав.    bouquet
Набързо реших да ви прочета, че се хранихме около час, а резултата е плачевен, не знам дали хапна и 50мл да видим докога ще му стигнат.
Яна извинявай, верно че ме пита - родих с епидурална за втори път и мисля че правилно постъпих.  На мнение съм, че трябва човек да се възползва от предоставените възможности, излишни геройства за мен са безмислени. Все пак е въпрос на личен избор обаче, така че не искам да подстрекавам   Wink    само споделям. Иначе родих бързичко, около 19.30 усетих едно пук, както си стоях на диванчето - водите ми изтекоха, минах през банята и в 20.00 бяхме с мъжа ми в Токуда. Около половин час прием писане на документи, контракции все още търпими, след това се качихме в отделението -   Heart Eyes  съкровището ми реши да присъства   Heart Eyes  /голяма жертва на фона на страха дето го гонеше/ Последва клизма   Rolling Eyes   преживява се    Rolling Eyes   и ме сложиха да следят тоновете, изчакахме анестезиолога, през това време доктора, сетра, и акушерка заедно с мъжа ми се опитваха да ме занимават, че да мине чакането в приказки. Пуснаха ми хубава жена по БТВ    Mr. Green  някакви системи заради упойката/да регулират кръвното, ако не се лъжа/ после дойде екипа за упойката, поставиха ми я /контракциите вече леко  Wink   бяха станали неприятни/ разкритието ми беше около 4 ,5 см. Полежах още малко да подейства упойката и след това за моя радост ми предложиха да се поразходя и с таткото, със системата по коридора си се разхождахме   Crazy   Започнах да усещам полека и напъни с контаркциите и когато около единайсет станаха дост сериозни ме вкараха в родилна. И след няколко напъна в 23.35 се роди Макс   ooooh!     Heart Eyes   Колко лесно звучи само   Mr. Green   Приспаха ме да ме позашият и 12.10 бях готова и будна отново. В общи линии това беше.   Mr. Green   Мисля че не успях да уплаша никоя от бъдещите мами, надявам се.

Хайде момичета лека на всички и до утре.

# 149
mds,прекрасно си го разказала.А знаеш ли дали е позволено присъствието на бащата при секцио в Токуда?
Немейка,късмет и леко раждане!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт