Имаме си вече беборани на ЮЛСКИ мамчета засмяни

• 12 288
  • 288
  •   1
Отговори
# 150
МДС, мисля, че оттук можеш да поръчаш Инфакол http://www.pharmacy2u.co.uk/details.asp?level=1&ref=334249HE … productid=FMINS50

# 151
  • София
Навсякъде ли шият с упойка?  Rolling Eyes Чувам че не и много се плаша Confused МДС писала си че си заспала за да те зашият та се чудя,как е?
ЛЕка вечер на всички!  Hug Flutter

# 152
  • София
Честито бебче на Се Дим! smile3525
намейка и Мими, успех на вас. Всичко да мине много леко.
Ели, не се притеснявай. На мен пък не ми беше добре, така че на дали щях да успея да се домъкна.
За депресията и аз си мисля, че идва от кърменето донякъде и въпроса яде ли не яде ли и от разни "умни съвети" като от сорта на: "ако нямаш достатъчно кърма да търсим козе мляко" Crazy ooooh! Това в 21 век! Така че моят съвет е с риск да се изпокарате с родата да не позволявате да ви се бъркат и да правят коментари. Ако трябва наистина да се ограничи присъствието им.
За Вигантола помня, че на Софи й го изписаха от 20 - тия ден.
А за АМ и аз си носех топла вода в термос навън и си го забърквах в градинката. Дори мисля, че е по-лесно отколкото да търсиш по-скришно място за кърмене Laughing
Димияни, мен лично ме шиха с местна упойка. Не знам дали не зависи от разкъсванията (дали са вътрешни или външни).
Силве, стискам палци, дано ни се похвалиш, че си се прибрала вкъщи. 

# 153
Честито на Се Дим и от мен!!! Да са живи и здрави с бебчето!   bouquet

Аз днес си помислих за нея, нещо се изгуби  Grinning
Обаче 100 километровата ми разходка до балкана по никакъв начин не ми се отрази в полза на раждането.  Joy
Намейка, успех,стискам палци  Peace

# 154
  • София
Ce dim, да ти е живо и здраво малкото мъжленце и много да те радва!  bouquet
Бая сте пописали днес Simple Smile Вече ми се доспа и ме домързя да пиша.
Стискам палци, nameika Hug

# 155
Добро утро  Hug
Димяни в ТК обясняваха че винаги слагат местна упойка още преди да се е почнало раждането, за да може ако се наложи епизотомия или да шият нещо да не губят време после.
Не вярвам някъде да шият "на живо"

# 156
  • София
Добро утро!  Hug
Май нямаме още вести от някое маме, дано всичко е наред и скор ода си имаме още бебоци!  Hug
За ТК и аз това помня, че казаха местна за шевовете, ама знам ли дали ако са външни или вътрешни шевовете, дофтора много не уточни newsm78
Мдс, и аз съ решила да раждам бебони с епидурална упойка и говорих даже с лекаря който живот и здраве ще е в екипа анестезиолог, само дано няма нещо непредвидено, което да препятства упойката, че все още на страха очите са големи #Crazy

# 157
  • София-Красна поляна
Добро утро на всички!
Завърнах се безславно от ТК. Първо ми направиха тонове и после дойде доктор Петров дето беше на лекцията за бременни и ми бръкна като за проверка за разкритие и нещо ми прави на шийката на матката за да родя. Каза днес да се разхождам много. Има ли някоя мама която иска да ми прави компания че сама е много скучно. Готова съм да се грабна и даже към Люлин или Южен парк да се запилея. Моля някой за компания!  Praynig

Утре ме приемат ако не успея днес.

# 158
  • София
Ей какво правиш пак тука? Май на бебони не му се излиза много а? Simple Smile

Аз само да пратя един линк, който ако не сте видели можете да помогнете и вие- само трябва да се гласува, но пък каузата е много хубава и не отнема време гласуването!  Peace
http://www.bankazaidei.com/?p=ideas&id=981&s=7

# 159
Добро утро
Честито бебче на мама Се Дим да е жив и здрав юнака.
Леко раждане на всички решили днес да се срешат с бебоците си.

# 160
NaMeLeSz приятна разходка и леко раждане после. Поне си попаднала на готин лекар  Hug
Аз бих дошла за компания за разходката с удоволствие, но още правя закуска, пък и мъжо иска да ходим за последни покупки...

# 161
  • На края на вселената!
Честит бебок на Цвети! Да е много послушен и щастлив за радост на мама и тати!

Аз днес ви пиша за последно от Студентски град. Кога пак ще имам нет не знам  Sad

# 162
  • София
Честито бебче на мама Се Дим !!!!
NaMeLeSz  хайде да я видим момата накрая Wink
Втори ден сме в къщи влизаме в час с мъжа,много ми помага.Бебета спят блаженно след измиването на дупетата и храненето бавничко се хранят и понякога не си изяждат дажбата защото заспиват.Ники има вече колики и даваме от вчера саб по 5капки преди ядене,една приятелка ми каза за кремче за коремче кое помогнало на нейното бебче/бейбинос/сега пратих мъжо да го купи.Можем се с преварения зехтин защото от кувьозите са им много сухи кожичките.Правим масаж на очичките за да се отворят каналчетата.За мазане против подсичане докторкато от ТК ми изписа крем който се прави в аптеката.Сега ще сложа снимки  в албумчето на щипоците.
Разхождате ли бебетата вече?На нас ни казаха че може по 30мин вече но в понеделник ще ни дойде количката,за сега сме на балкона.
Поздрави и целувки от нас.

# 163
  • София
Честит бебок на Се Дим!
И успешно раждане на Намейка, ако не е вече родила де  Laughing

Томасе, бърза адаптация към новото местоживеене и свиркай, ако има нещо  Laughing И бързо намиране на интеренет-доставчик  Hug

Аз се събудих с мисълта за шетане, май и мен ме хваща гнезденето ...  Crazy А вчера ме затрупа една позната с една камара бебешки дрешоля ... къде ще ги събирам, не знам  ooooh!

# 164
  • София
Мими успешно пренасяне и дано скоро можеш да пишеш тук!  Hug
Иве много целувки на бебоците Hug

Общи условия

Активация на акаунт