Имаме си вече беборани на ЮЛСКИ мамчета засмяни

• 12 284
  • 288
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Добре дошла на Рокси!
Искре на АМ сме цедя по малко има за по венднъж на ден за единия.Сега ядем 70 Ради и 65 Ники,незнам кога ще се увеличава ама и с това им е зор до края да го изпият.Ради повръна два пъти за 24часа а Ники се гърчи от колики-майка им все още не се е предала.Не сме намерили жена още,но имам тази седмица среща с една,ако не става ще ти звънна да ми дадеш кординати.
Купихме бебефон е с тея двамата няма спокойствие за машинката хлъцне някой мръдне пръдцне и тя шуми.

# 181
Здравейте и от нас  Hug
Жега днес бре  sweating
Мама беше тук и цял ден по магазини да пазаруваме с бъдещата баба  Laughing Накупихме един куп нещица  Mr. Green
Ама сега съм скапана от умора честно казано Tired
borianna ти поне си имала контракции и не си спала, а мен ме хвана шубето нощес  Blush
Само за раждането си мислех и умирам от страх, честно казано  Rolling Eyes Не можах да заспя до никое време  Embarassed
r0ksi супер е, че сте се прибрали вкъщи  Peace  Много да те слуша бебока  Hug
А сега отивам да полегна малко, че бамбучката нещо много настоява за повече местенце  Mr. Green

# 182
Здравейте момичета kONI преди малко роди едно красиво бебче Мая
в 15:25 ч. тежи 3.650кг и е 52см!
Да им е живо и здраво!

Леко раждане на всички   love001 и целувки за родените бомбони!

# 183
От вълнение забравих да ви кажа...болките са почнали късно снощи и днес се е родила нормално малката красавица. И бебе и мама са добре и ще разказват повече като се върнат Heart Eyes Няма такова щастие като да се роди бебе! Hug

# 184
  • София-Красна поляна
Честито на новите мами!    bouquet
Сега се прибирам от разходка и сега замислям и с татето да направим един маратон. Доки нали каза много разходки. Дано утре най-сетне се е получило това разкритие. Вчера и днес вече ме побъркаха всички роднини по ГСМа и направо луднах. Ама утре иска или не ще излиза бебка. На мене се е метнала - голям инат.  Joy

# 185
Ехааа честито на kONI за бебочката. Да е жива и здрава малката Мая /че ми е и адашка  Mr. Green /
Много хубаво име са и избрали. С късмет да си го носи.  Heart Eyes

# 186
ЧЕСТИТО НА КОНИ!  bouquet ДА ИМ Е ЗДРАВА И КРАСИВА МАЛКАТА ПРИНЦЕСКА!  ylinfantРОКСИ,ДОБРЕ ДОШЛИ!!!  HugМного ви се радвах,малкия си е юнак и на мен ми прилича на татко си.А за яденето,че било набързо и без друго покрай Ники щеше да почнеш да ядеш така,както казваш като мисирка,на бързо и на едри хапки. GrinningНезнам,колко време ще ми е нужно,за да почна да се храня нормално.Веднъж с моята приятелка,която също е мама,бяхме на пицария без децата-изядохме си всичко за нула време,все едно бързаме за някъде,да бяха ни засичали,сигурно някой рекорд сме направили по бързо ядене.ГОЦЕ,най-сетне видях близнаците-сладурчета малки!ТАМ-ТАМ,и ние дне сбяхме на пазар-ходихме до Айко,матрака на каката е дошъл,утре ще го слагаме,дано стане,че не ми се мисли инъче.Купихме и много сладка нощна лампа в оранжево.Таткото пък се влюби в едни чаршафчета за бебео,които аз дори нямаше да забележа,каму ли да купя.Но ми стана много драго,за първи път така проявява желание нещо да избере за бебо,така че стиснах уста и сега си ги имаме-не ме кефят,ама ми носят позитивно чувство.ВИКИ,сложих снимки на количката в албумчето ни,при моите покупки,които така и не снимах. EmbarassedИзвинявай за закъснението,ама батерията на фотото ми беше изчерпана.Ако искаш да я видиш на живо винаги сте добре дошли,здрава е и зимата ще си изкара.Ако не ти хареса,успех и няма проблеми! Simple SmileАйде,че пак много писах,а тъпия съсед отгоре чука ли чука,писна ми от неговите ремонти.Като почнат тия панелки да ги ремонтират нон-стоп-по-големи няма да станат. Twisted Evil

# 187
Рокси много ме радваш като чета за раждането ти. Още много бебета да родиш и все така лесно  Mr. Green

# 188
  • София
Честито на новите мами. Да са им живи и здрави рожбите!

# 189
Здравейте и от нас.
Честито на Кони за бебуча, много да я радва и слуша   bouquet
Хриси добре дошла  Hug
Днес малката за първи път спа в количката, половин час на терасата и после я вкарахме вътре, че много духа на нашата тераса и ме достраша да не настине

# 190
Весе, аз имах такъв период, какъвто ти описваш. Малко по малко свикнах с мисълта и сега съм спокойна, дори си мисля за раждането само с хубави чувства Peace
Рокси, в Билла вече има мрежи против комари за количка.
Честито на Кони! Какво стана с Немейка, чакаме новини Wink

# 191
Здравейте!
И ние сме вече в къщи!Бебето е много спокойно,аз съм ужасно изморена,операцията ми опъва,но няма да се дам.Имам малко температура,но ми казаха че било нормално.
Честито на всички мами,да са им живи и здрави рожбичките и много да ги радват.
Моята кукла само спи,докторката каза да не я събуждам на 3 часа,ама тя малко прекалява.Не се е обадила от 4 часа.Дано да се справя,че малко се притеснявам.Ами отивам да почивам,по-късно пак ще се включа.Много ми липсвахте Hug

# 192
  • Sofia
donsyy, ти цедиш ли се и да даваш с шише или оставяш да цока?

Иве, и аз така като теб с кърмата ... вече спрях да го мъча момчето ми да цока. ама цедя и му давам. ама то и кърма няма - ето днес не съм му давала почти - само по 10 мин да си полапа цица - и изцедих за 1 ядене - 90 мл и то с много мъка Sad .

# 193
Цитат
И успешно раждане на Намейка, ако не е вече родила де  

момичета извинявайте,че се намесвам в темата ви да намейка снощи е родила голям принцс руси коси и сини очи 3500 подробности от нея Hug

# 194
Честити бебоци на  Кони, Намейка и Hris_s_sita!!!   bouquet  bouquet  bouquet Grinning Браво на тях  Hug

Добре дошла на Рокси Grinning
Тук при нас пак сватба - оная седмица комшиите от долната страна, днес комшиите от дясно  Laughing Скоро и бебоци ще защъкат - голям бум на бременни и бебета на нашата улица  baby_neutral Joy

Общи условия

Активация на акаунт