Имаме си вече беборани на ЮЛСКИ мамчета засмяни

• 12 280
  • 288
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте и честито на всички нови мами и бебоците!
И при нас така със сватбите.Днес сме канени на две и на двете трябва задължително да се отиде-ха познайте какъв спринт и препускане ще настане.Бебо току виж решил вече да се покаже... Laughing

# 196
  • sf
arksi_ , от цицата му давам. по 20мин, ама днес го гледам цока 5-10 и не ще повече, а после изпива по 60мл АМ. явно свършва в цицата. ама много хълца след ядене напоследък.
моля да ми кажете какви са тия кутии за дози аМ, откъде се купуват и колко струват?

честито на новите мами

# 197
  • Sofia
Честити бебоци на  Кони, Намейка и Hris_s_sita!!!   bouquet  bouquet  bouquet Grinning Браво на тях  Hug

Добре дошла на Рокси Grinning

bouquet   честито и от мен момичета. Слагам малко снимки сега в албума, да се представим и ние и сега ще погледна на Рокси. А и донси голям е бонбон малкия мъж, днес разглеждах и му се радвах. Изобщо бебоците ни са страхотни.

# 198
 Честито на новите мами да са им живи и здрави рожбите.
Моят хубостик взе да отказва да суче гърчи се като червейче и си чака шишето а виждам че имам кърма и не знам какво да го правя направо ми се реве защото ако само се цедя ще ми спре кърмата

# 199
  • Sofia
donsyy, ами аз ще проверя в бебемаркет - знам че има на АВЕНТ такива. и ще купя такава - като ходим на разходки да нося.
Иве, ти кога мислиш да водиш момчетата на разходки в парка? може да се засечем някой път Simple Smile.

# 200
Честити бебчета на Кони, Намейка и Хрис с сита!
Да са им живи и здрави!  bouquet

# 201
  • sf
ние вече изкарваме по 4-5 часа навън. засега в нашия парк, но скоро мисля ппоне до Борисовата градина да мръднем.
даже дмнес като  яде в 16 и излязоха с татко си, та аз поспах малко  Laughing

а по колко будуват вашите?

# 202
  • София-Красна поляна
donsyy, ами аз ще проверя в бебемаркет - знам че има на АВЕНТ такива. и ще купя такава - като ходим на разходки да нося.
Иве, ти кога мислиш да водиш момчетата на разходки в парка? може да се засечем някой път Simple Smile.

Няма смисъл да е на авент кутията за АМ, момичета. Цената на авентската е към 15 лева. Моята я взех на TRUE и е около 5лв и е прекрасна.

Честито на новите мамчета и добре се завърнали на останалите!   bouquet

# 203
  • sf
NaMeLeSz , откъде я взе? и какво точно представлява? хич не мога да си го представя  newsm78  Embarassed

# 204
  • София
Честити бебоци на  Кони, Намейка и Hris_s_sita!!!
  bouquet  bouquet  bouquet

Миме, днеска явно ен си се разхождала "качествено"  Laughing Стискам палци да си знаеш Hug

Рокси, добре дошла и на Анджелка също! Много е хубаво че сте си вече по къщите- да се гледкате и слушкате мнооого!  Hug

Отивам да гледам снимки в албумчето  Mr. Green

# 205
  • София
Беболинчо,Елпет мерси за инфото!  HugУспокоихте ме ,че си мислех че се шие без и че ако се наложи епизотомия е без упойка  Rolling Eyes
Лека вечер на всички и ако има днес мами които ще се обебват: Успех и всичко да мине възможно най-леко  Praynig

# 206
  • София
Честито на родилите да са ви живи и здрави бебетата.Кони, Намейка и Hris_s_sita  bouquet
Какви са тези кутии за АМ,неможе ли в обикновенна да се носи?
Искре мисля да е скоро щото вече почвам да рева,само грамове и мляко ми е в главата извинявай ако си писала ам какво АМ ядете и на какъв грамаж от него ви изписаха?
Искам съвет с какво облекло да ги изведа на вън/много тъп въпрос ама родилната депресия ме тресе в двойна доза/

# 207
  • Sofia
моя яде НАН - педката каза квото яде в болницата и ако му е понесло добре - такова да давам. водим се по кутията и това че след 1ва седмица ядат +10 мл на всъака седмица до 2ри месец.
във вторник ще сме на консултация и ще питам пак за дозата.
сега уригвам Simple Smile и пиша с 1 ръка, че съм сама ...
ох за дрехите и аз се чудя - вкъщи спи с дълъг ръкав и памучно одеало ама на отворен прозорец ...
кажете моля наистина при вас как е ...

а и още нещо - как чистите шишетата преди да ги стерилизирате?

Последна редакция: сб, 07 юли 2007, 21:42 от arksi_

# 208
  • sf
той днес навън беше с тънко боди с дълъг ръкав.
 мия шишетата с гореща вода и четка. не слагам препарат

# 209
С тея милилитри ми се взе акъла...нашия мошеник днес от 3 часа някъде до вечерта не беше вършил голяма работа...а суче да му се не види Twisted Evil Сядам да чета Д-р Спок, а утре ще хвана педиатърката на къс пас да я разпитвам.
А на колко време сменяте памперса?

А, и последно- днес за първи път го къпахме сами. Голям рев, голямо чудо, стана червен като рак. То само името му къпане де, че пъпа ни не е паднал още и беше по скоро плискане по гръбчето, дупето и крачетата. Това михме само Laughing

Общи условия

Активация на акаунт