Имаме си вече беборани на ЮЛСКИ мамчета засмяни

• 12 300
  • 288
  •   1
Отговори
# 75
  • на пистата
аз пък сега разбрах,че за утре в нашата болница има 4 планувани секцио заради датата,моя док каза,че утре е на работа и ще мъчи да ме изражда,че с тези болки всеки ден се побърках вече,ама сега като разбрах не искам утре да раждам а искам днес,кажете какво да правя за да мога тази вечер да родя аз така или иначе си имам постоянни контракции и тапата ми падна.не искам утре в навалицата.

# 76
Намейка, това ми го е казал моя доки - за ускоряване на раждането - разходки и секс  Simple Smile

# 77
  • на пистата
Намейка, това ми го е казал моя доки - за ускоряване на раждането - разходки и секс  Simple Smile
ами като ми падна тапата да не стане някоя инфекция,пък и таткото го е стах не ме е пипнал от 3 месеца Joyвикам да се разходя до нашия балкан ама ако взема да родя там Joy

# 78
Али, мерси Simple Smile

Мариса, мии... докторката каза, че принципно сме готови... лошото е, че 100% съм секцио, а наистина не исках.

Беболинчо... не се знае, може и 6ти, може и 8ми... ама на мен ми е все тая за датата, просто не искам да се случва сега...

Уф, дано да се стегне бебе и да отложим влизането в болница...
Така де, нещо съм се паникьосала очевидно Simple Smile

# 79
  • София-Красна поляна
Изпрах и последните бебешки дрешки, че онзи ден приятелката ми даде огромна чанта. Дай боже всекиму такива щедри приятелки.
Аз тъй като утре съм от 8 в ТК да дам ГСМ: 0883 322348(Мими). Ако някоя мама се запъти да ражда ще се радвам да си правим компания. Ех че весело точно в най-голямата лудница да ставам мама.  smile3532

# 80
  • на пистата
. Ех че весело точно в най-голямата лудница да ставам мама.  smile3532
аз пък не искам Sadискам на спокойствие

# 81
Хаха, Намейка, и аз така до балкана потеглям, дано само не го изръся някъде по пътя  Joy

# 82
Добре дошли на завърналите се мами Hugсамо весели слу4ки да разказват.
Indiscipline , не се плаши много за тоновете. На мен последните два пъти ми правят запис по 3 часа-един път долу 106 кабинет един път горе в приемния кабинет. Първият път, беба била прекалено активна и тоновете и бяха над 170,но като ми ги измериха в приемния вси4ко бе6е о.к. Вторият път ( вчера ),била много заспала този път тоновете бяха около 120 и отново като се качих горе всичко беше о.к. та мисълта ми беше да не се плашиш излишно и да си спокойна че и това се отразява,сигурна съм че всичко ще е о.к.
alibabali не ходи много късно, че на мен яко ми се накараха че съм отишла в 14.00 (много късно било и кой щял да ми погледне резултатите)

Последна редакция: пт, 06 юли 2007, 13:56 от kem

# 83
  • на пистата
Хаха, Намейка, и аз така до балкана потеглям, дано само не го изръся някъде по пътя  Joy
ама аз викам пеша да ида не с кола.

# 84
ама аз викам пеша да ида не с кола.

Е, на теб сигурно ти е по-близо, мен 50 км ще ме озорят  Laughing Но малко разнообразие, тишина, природа биха подействали добре.  Peace

# 85
Ето нещо весело. Поне мен много ме зарадва:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=204730.0

Indiscipline и аз не искам секцио, но никой не ме пита. Много ме е страх, поревах хубаво и вече го приех. Пък и мъжо ме убеждава че това е по-малкото зло отколкото да се измъча с големия ни мъж. Сега обмислям дали да ангажирам някой лекар, но докато го измисля може и да родя  newsm78

# 86
  • София
Ето нещо весело. Поне мен много ме зарадва:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=204730.0

Велико  smile3532

С нумерология гледам се занимавате  Wink Laughing Аз пък се моля да не е днес и утре, че таткото заминава за една вечер да купонясва в Банско като за последно...
Днес му ударих една разходка от 10 сутринта до сега... лягам да дремна, че се скапах  Crazy

# 87
Кем, въпросът е, че са нерамномерни, а не високи или ниски... и има голяма вероятност да си притиска пъпната връв...
Ще видим, иначе аз съм в Шейново, така че няма да участвам в калабалъка в ТК Wink

Беболинчо... да де Wink. Ама аз до днес мислех, че може и нормално за раждам....

# 88
Indiscipline много е неприятно точно на края да те изненадат така. И все пак спокойствие и само спокойствие.  Hug
Аз си спомням докторицата как беше казала - Ти не се притеснявай като дойде момента ние ще го извадим бебето. Ти само го отгледай до 9тия месец.

# 89
Indiscipline,стискам палци всичко да е наред и съм сигурна че ще е така, а ти се опитай да не се притесняваш и да си колкото се може по-спокойна Hug

Общи условия

Активация на акаунт