Имаме си вече беборани на ЮЛСКИ мамчета засмяни

• 12 299
  • 288
  •   1
Отговори
# 90
Момичета, защо ви е страх от секциото? Като преживяла такова искам да ви кажа, че го забравих на 3 ден - дотогава просто ми беше трудно ставането. Кофтито е, че не чух беба веднага.

ДОБРЕ ДОШЛИ В КЪЩИ НА МАМИТЕ!

Виждам, че и вашите бебоци будуват. Аз припадам за сън и мисля да дремна - ако беба не реши друго.
 NaMeLeSz  -късмет.Да си призная и аз исках тзи дата, но заради избора на новите чудеса на света.Все пак и беба е едно от тях!

# 91
Кем, Беболинчо, мерси! Много.  Hug

Туити, не ме е страх, просто не искам. Simple Smile

# 92
tweetybaby мен ме е страх от това че ще съм в съзнание, а някакви хора ми клатят целия труп и ми ровят из вътрешностите в корема  Sick

# 93
  • Sofia
55

здравейте

благодаря ви за хубавите пожелания      bouquet

За сълзите при вече родилите - и аз си поплаквам, лошото е че не знам защо, а и вчера майка ми ме излови, каза на мъжа ми и тай милия се шашка, ама като не знам какво ми е как да обесня. Иначе Макси е голям сладур, снимките тръгнах да ги качвам, но се оказа че батерията не издържа. Така че малко по късно.
Продължаваме да се дохранваме, но и аз честно казано не мисля че е нрая на света, няма да е първото бебе на АМ, така че правя каквото мога, пък колкото изкараме.
Кажете как се справяте през ноща, кога и мислите ли да се опитвате да въвеждате почивки/не че някой ни пита нас, но......      Mr. Green   /

# 94
  • София
Добре дошли вкъщи на мамите и бебоците! И леко и бързо на NaMeLeSz-чето утре.
  bouquet
tweetybaby мен ме е страх от това че ще съм в съзнание, а някакви хора ми клатят целия труп и ми ровят из вътрешностите в корема  Sick
И аз така. Затова май ще избера пълната упойка /за бебо било все тая - вадили го почти веднага след като упойката почнела да действа/. Иначе с каката съм била с пълна и излязох много лесно.

mds, ако ти остане време, раздуй нещо за токуда /може и на ЛС/

# 95
На мен пък не ми се пропуска първия плач, не че после няма да се наслушаме, но все пак  Mr. Green Ще се преборя някак си със страховете си.

# 96
  • sf
опс! ние досега бяхме на разходка. спа почти три часа в количката.
иначе вчера и през нощта беше кошмар. спеше по20-30 мин, рев, ужас, изпиваше по 150-200мл вода за денонощие. и днес ходихме на пробно кърмене. пълен провал. едва изцока 30-40мл от двете гърди, не е наддал почти нищо от изписването и срам не срам започнахме дохранване. не ми се искаше толкова рано, ама нямам нерви за по-упорити опити. ще му давам от мен каквото има и после АМ. иначе здраве да е!
а да ви кажа- света изглежда съвсем различно когато сме били на разходка и знам, че се е наял.
мисля си даже , че цялата тая следродилна депресия е свързана с кошмарите около кърменето
айде стига съм философствала

а, и последно-  Embarassed количката ни явно няма да изкара зимата, та сега си търся някоя втора употреба , докато стане врене за лятната, която имаме

# 97
donsyy аз пък си мисля че следродилната депресия се получава от много знаещи баби. Така в един момент всички около теб знаят какво да направят и защо плаче детето и как да го успокоят и т.н., а пък майката изглежда неспособна за всичко.

голяма съм спамерка днес, но ми е скучно...
сега като се замислих гледах 3 сериала днес:
Приятели - Рейчъл роди, Спешно отделение - едната докторка роди /на др Грийн детето/, Дъщерите на Маклауд - Тес роди
Да взема и аз да родя  newsm78

Последна редакция: пт, 06 юли 2007, 15:27 от беболинчо

# 98
Здравейте мамчета
Мойта шушона днес реве през 1-1:30, гладна ли е, какво и е незнам, яде по 10 мин и заспива още на гърдата и не мога да я събудя и после пак отначало.
Добре дошли на Ива и Деси.
Силве и аз не исках секцио, но вече е минало и имам други неща да мисля, дано с тоновете всичко е наред при бебчо  Hug
Рени и аз замразявам кърма и на лекциите един път бяха споменали, че при размразяване се размразява до 87 градуса и след това се оставя да се охлади до нужната температура.
Деси в родилния дом едната от акушерките ми каза че до края на 1 месец трябвало да отпадне едното кърмене/хранене, но незнам дали и как ще стане.
Вики вие пробното кърмене при вашия педи ли го правихте?
И да ви питам за пъпа, от едната страна, израстъка е залепнал за самото пъпче, трябва ли да се опитам да го отлепя, или да не си правя експерименти? (незнам дали ме разбрахте  Embarassed)

# 99
Танче, тая подробност за размразяването ми е убягнала. Много ти благодаря. А за пъпа - не се пробвай. До колкото знам нашия просто си падна, а преди това се клатеше много заплашително, държащ се на едно малко крайче. Но акушерките не го махнаха.
За депресията, и аз мисля, че е от постоянното висене на главите от страна на бабите. Най-тъпото е като ти кажат - ти не знаеш, аз толкова деца съм изгледала... Е да ти имам гледането ако и на теб така са ти се месили... smile3514

# 100
  • sf
Танче, да, при нашта педи го правихме. по принцип от едно кърмене не се прави извод, но като се има впредвид, че моя се будеше често и ревеше, все му давах да цока, ама нъц.  а и много вода пиеше. абе -хаос
а за пъпа- по-добре не си прави експерименти, слагай му спирт всеки път и ще си покаже.

# 101
Здравейте,майчета!Толкова много теми сте засегнали,искам да се изкажа по всички,но бременния ми мозък отказва.Относно кърменето толкова съм висяла в кърмаческия,че в крайна сметка,важното е как чувства майката нещата и какво точно иска,оттам и вече обстоятелствата се стичат различно за всеки,но което прави спокойни вас и бебо е добро.Силве,много добре те разбирам с това-не искам да раждам!Толова уморена се чувствам,особено вечер,че си мисля-последното което искам да ми се случи сега е да се пъна в някоя болница.И въобще незнам откъде ще ми дойдат силите да раждам,ох ако можеше да стане докато си лежа в леглото-не че няма и такива случей.А сега се сетих още нещо за кърменето-най-силния признак че кърмата стига е наддаването на килограми,в началото дори мерих Надина след всяко ядене,цялата на кантарче и гледах че ми отчита наддаване.Но когато започнат коликите те искат да сучат,за да се успокоят,само че като хапват по-често и коремчето ги заболява повече,та да се чуди майката какво да прави.  #CrazyИ аз имах периоди където си мислих че кърмата ми недостига-това беше в третия месец на Надина,когато бебетата имат ускорен растеж,има няколко такива периода и тогава предлагах много по често за увеличаване на лактацията,но цял месец мъчение и накрая към четвъртия реших да предложа АМ,защото тя неспираше да реве.Когато и дадох обаче тя го отказа и няколко пъти така-винаги ми отказваше,искаше само цица.По-късно разбрах,че още от четвъртия месец са започнали да я мъчат зъбите.

# 102
  • Sofia
току що ни падна пъпа Simple Smile
за дохранването - не се косете - мен ми беше супер криво, ама сега като знам че му давам да си поцоцка 20-30 мин и после като изпие дозата АМ и е спокоен и на мен ми е по-спокойно.
за какво да му мъча душичката на детето и да го държа гладно.
при мен нито чая за лактация помага нито нищо - така че това е положението!!!

# 103
  • sf
arksi_ , а по колко добавка му правиш? и въобще колко трябва да яде едно такова бебе?
а като почна адаптето им ли по-силни моменти на рев?

# 104
Донси,ако искаш ще ти пратя снимки на количката от Надина,продавам я за 80лв-ЧИКО ПИ КАП.За зимата е  екстра,недостатъците-механизма за сгъване в кола е малко повреден и си трябва сила,коша е лепен на едно място,но инъче си върши работа.Мариска,браво че си потърсила правата си от НОЙ.Аз съм виновата за това,всеки път се шашкам какви нелепи суми ми превеждат и как няма никаква логика в тях,но нищо не правя по въпроса-за първи път така си изоставам правата.Относно родата моята много ме дразни относно името,което съм избрала за детето-разочарована съм от злъчните им забележки.Като си помисля,че крием от родата на мъжо,а точно моите ми правят фасони. #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт