{FR-VII} Amour, luxe, calme et volupté. Autrement dit - Matisse...

• 15 963
  • 293
  •   1
Отговори
# 105
Саркози обра лаврите!"Той даде обещание и ето изпълни го!"Това ще са новините във Франция.
Важното е ,че вече са в България,най-после на родна земя и са свободни.

# 106
Сесилия обра точките този път (предпочитам тя да ги обира Grinning ) Не знам какво му е казала на ушенцето на Кадафи, но явно е нещо, което той е очаквал отдавна да чуе. Цената ще бъде доста солена, но факта си е факт - вече са в България, още не мога да повярвам!

Ама тук се намират и завистници и критикари на Сесилия...

# 107
Да бе, големи критикари тези българя. В един друг форум чета тази сутрин " Да си ходят в Либия, за какво са ни тук" или " Ами сега като им платихме, какво ще ядем зимата, хлябът ще стане 3 лева" и ей такива неща. Нали уж целият народ искаше да бъдат освободени, то бяха кампании, лентички етц. какво е сега това чудо?

# 108
Да бе, големи критикари тези българя. В един друг форум чета тази сутрин " Да си ходят в Либия, за какво са ни тук" или " Ами сега като им платихме, какво ще ядем зимата, хлябът ще стане 3 лева" и ей такива неща. Нали уж целият народ искаше да бъдат освободени, то бяха кампании, лентички етц. какво е сега това чудо?
По френските форуми пък пишат, защо Франция трябвало да плаща за българите  Laughing
Саркози каза пък, че нито Франция, нито ЕС ще дадат директно пари. Говорят за някакъв общ фонд, който бил създаден от много страни.

# 109
Леле, Мистик, това не бях го видяла, че и в България ги имало - ега ти!
 #Crazy
Аз имах предвид тукашните критикари - слушах например вчера една евродепутатка-социалистка, която от сума години се борела за българките. И сега вместо да се радва, казва - ами, това е нещо ново като за първа дама, необичайно, не й подхождала едва ли не такава роля - все едно че това е най-важното.

Надин, този фонд изглежда доста мистериозен, сигурно няма да разберем скоро истината Thinking

# 110
Сигурно и аз така мисля.
Според мен обаче не трябваше да се дават всички тези пари на семействата на децата ами по-голямата част да се ползват за болниците в Либия.

# 111
Аз нещо никак не съм сигурна, че наистина семействата са получили накуп по толкова пари... и то в Либия newsm78

Голяма мистерия е цялата история, все пак.
Сега прочетох, че и ЕС не са доволни, че  Саркози и Франция така са избързали да оберат лаврите, но пък все някой трябваше да го направи.

# 112
Аз това го прочетох на сайта на Си Би Ес http://www.cbsnews.com/stories/2007/07/17/world/main3066218.shtm … ttr=World_3066218
Всяко семейство на заразено дете е получило по 1 000 000 долара. После какво ще стане не знам там явно всичко е възможно.

# 113
Според мен заслужават овации и Саркози и Сесилия, защото в крайна сметка решиха проблем, който никой друг не успя да реши в продължение на 8 години, а и както бяха тръгнали на зле нещата...
Браво от мен!!  bouquet
Ох иначе не пиша, защото се размазваме от жега Rolling Eyes

# 114
Момичета,вярно ли е ,че мога да си пазарувам от soldes във Франция и да ми ги изпращат в България?Имам карта с която да плащам там,но дали ще ми ги изпратят в България?И на каква цена?

# 115
  • пак на Рив Гош
Включвам се бегло - преглеждах днешната преса.

Мразя да си признавам грешките, ама по време на предизборната кампания, когато Саркози говореше, че трябва да се направи нещо за българските сестри в Либия, си мислех, че са приказки на вятъра, колкото да минат изборите. Явно съм грешила, не е било само поза !

Поля, заменям дъжд за 5-6 градуса жега, става ли? Тук се къса да вали, още не съм си обула сандалите!

Бонка, в кои магазини искаш да пазаруваш или за онлайн разпродажбите имаш предвид? Мисля, че доста сайтове предлагат доставка за България, ама да не ти излезе цената на доставката доста солена? Май за Редута беше някъде към 10 евро, но може и да греша... 

Оставям ви, че мъж в леглото ме чака (Ха-ри По-тър! Ха-ри По-тър!  newsm18Wink

# 116
  • MERIGNAC, FRANCE
Момичета,вярно ли е ,че мога да си пазарувам от soldes във Франция и да ми ги изпращат в България?Имам карта с която да плащам там,но дали ще ми ги изпратят в България?И на каква цена?
Да  Peace
Миналата седмица полу4их поръ4ката си от Ла Редут до БГ и ми излезе по-евтино до Бг отколкото до Франция, защото се маха една такса.

И аз много се радвам 4е сестрите най-после се прибраха в БГ  Flutter

# 117
Един приятел дочул разговор на съседната маса,че си пазарували по интернет от Франция и доставката им излизала по 3-4 евро.Аз и 10 съм съгласна да дам,като знам понякога какви евтинийки има.
Мамо Strumpf,ти как поръча и колко ти излезе доставката.Трябва да действам бързо докато не са свършили разпродажбите Simple Smile

# 118
  • MERIGNAC, FRANCE
Един приятел дочул разговор на съседната маса,че си пазарували по интернет от Франция и доставката им излизала по 3-4 евро.Аз и 10 съм съгласна да дам,като знам понякога какви евтинийки има.
Мамо Strumpf,ти как поръча и колко ти излезе доставката.Трябва да действам бързо докато не са свършили разпродажбите Simple Smile

Доставката ми излезе около 2 евро. Поръ4ката я правиш в сайта www.laredoute.fr kaто предварително се регистрираш и се плаща с кредитна карта. Колета пристига за около 3 седмици.

# 119
Много ти благодаря Мамо Strumpf!Отивам да поръчвам!После ще се похваля! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт