Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за бебешка козметика и козметика за бебета?
Какви са мненията за различни лекари и родилни клиники във Варна?
Къде мога да намеря намаления на бебешки стоки във Варна?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за бебешка козметика и козметика за бебета?
Комбинирани текстове: Формулярът предлага различни марки за бебешка козметика като Себамед, Бюбхен, Мустела, Чико, Саносан и Хип. Мненията за тях са разнообразни, като някои майки предпочитат продукти без парабени и с естествени съставки. Препоръчително е да се тестуват мострите и да се избере подходящият продукт за конкретното бебе. Когато избирате козметика за вашето бебе, е по-добре да се спрете на аптечни марки като SebaMed или Mustela, тъй като се смята, че те са щателно тествани. Важно е да имате предвид, че няма гаранция към какво бебето може да е алергично, така че е препоръчително да изберете продукти, които са по-меки и подходящи за чувствителната кожа на бебето.
-
Какви са мненията за различни лекари и родилни клиники във Варна?
-
Къде мога да намеря намаления на бебешки стоки във Варна?
-
Какви са препоръките за здравословно готвене по време на бременност?
-
Какви са мненията за различни лекари и родилни клиники в София?

.... не ми се пишееее
".... та не се хвърлям на сляпо. 
Желая ви хубав,слънчев и усмихнат ден!!!
(аз..пак се захващам с чистенето,че...после ще излизам) чао за сега!

И аз споделям вижданията на Базилиск в това отношение, въпреки че честно да си призная в началото ми беше ужасно трудно това кърмене, защото много е гадно например да ти се запушат каналите, или да се обръзуват бучки (

не отричам прогреса и новите неща, ама огромна част от тях са големи дивотии
засега обаче не смятам да купувам нито шишета - освен едничко може би за зор-заман дето се казва(надявам се, че ще имам кърма, та няма да ми се налага да купувам поне половин година още шишета), нито помпи, нито милион кутийки за кърма, за манджа и какво ли не, че и стерилизатор за тях, че и не знам каква термочанта, плюс хладилна чанта, уред за специален начин за претопляне и не знам още какви щуротии
Да не говорим, че при мен рекламата има обратен ефект- колкото повече слушам, толкова повче намразвам продукта, защото ми досаждат