ЮЛСКА жега не ни плаши, щом в прегръдките ни ще са нашите юнаци

• 13 622
  • 283
  •   1
Отговори
# 150
Честито на Ани и на щастливия татко!Много радост да им носи малката принцеска, да расте здрава и хубава!   bouquet

# 151
ЧЕСТИТО НА НОВИТЕ МАМИ, ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ!!   bouquet  bouquet  bouquet

На мен тая сутрин нещо ми потече по краката - съвсем оскъдно като количество, не воднисто, а по-скоро слузесто такова (като течение), та се чудя тапата ли е?  newsm78 Ам като не знам колко е като количество тая тапа и дали пък наведнъж изтича или се стича по малко??? А водите като ти изтекат много ли е като количество? Изпаднах в дълбок размисъл какво може да е това  Rolling Eyes Иначе никакви други признаци - нито сериозни контракции, нищо.

# 152
  • София
Andromeda, я звънни на доктора, а не мисли много. Успех Hug

Момичета, в сайта на НЗОК са публикували имунизационен календар 2007

Шуши, де да можеше и моята майка да остане в неведение за датата... стискам палци за теб и бебчо Hug

# 153
Andromeda, тапата я описват като белтък, доста трябва да е слузеста, а пък  водите имали специфичен мирис на белина и течали в повечето случаи обилно. Аз в момента имам течение, каквото ти описваш, но моето си е от 2 седмици, така че незнам дали е същото. Изчакай, следи и то ще покаже Wink

# 154
Здравейте момичета, влизам в ролята на вестителка.
Нашата КЕМ роди тази сутрин в 8.30 момиченце 3250 гр. и 48 см. Казва се Ния. И мама и беба са добре, а таткото е на седмото небе. Пожелавам им само красиви моменти занапред и едно послушно бебче.

# 155
  • София
Честито на КЕМ и малката Ния  bouquet  bouquet  bouquet

Днес има бебевалеж Hug

# 156
Andromeda, тапата е слузеста и може част от нея да падне, не цялата - аз имах такива съмнения преди седмица и моят доки каза докато не почнат да ми текат води или контракции, да си седя спокойно...  Simple Smile
момичета, да ви се похваля, че ми уважена жалбата до НОИ и ми е преизчислено обезщетението. Оказа се, че съм била ощетена с 250 лв. на месец (повече отколкото предполагах дори), та в тоя ред на мисли много се радвам, че само с една жалба се разминаха нещата. Ако някоя има съмнения за нейното обезщетение, моят съвет е да пусне жалба, защото чух и за други подобни на моя случаи...
Виждам новината за кем сега - Жива и здрава а е малката госпожица, да расте красива като името, което са избрали за нея!  bouquet

# 157
Честито и от мен на КЕМ  и на всички нови мами!!!   bouquet
Наистина с всяко родено бебче ми става все по-нетърпеливо!!! Всеки ден го чакаме нашия юнак, а той си стои в коремчето и не излиза  preggo

# 158
Здравейте и от нас с бебе Нелия!
Честито на всички нови мами и техните бебенца. да растат здрави и послушни и много да ги радват!
Аркси имам питанка към теб - понеже нашите бебоци са родени на една и съща дата по колко мл мляко изяжда вашето човече и колко пъти на ден го храниш? А как сте с водата пиете ли? Питам защото ние сме на смесено хранене кърма има по 4 пъти на ден и другото е нутрилон 1. Изяжда по 90 мл яде през 2:30-3 часа и нощем се буди също вода пие доста както и чай от копър заради коликите. Вчера на 10л07 я теглихме на консултация вече е  3 910  а се роди 3 150 и е пораснала с 2,5 см. Ти какъв вид мляко му даваш на твоя Сашко?
На всичко необебили се още мами леко и безпроблемно раждане и вашият ред ще дойде!

# 159
Малее много бебета вече има  Laughing Да са живи и здрави всички и честито на мамите и татковците   bouquet Вече по-рядко се  пише в темата  , останахме малко вече  Laughing
Мен пък ми писна да ми повтарят как съм щяла да имам момче при положение , че трима лекари казаха момиче  Tired И да ви кажа хем нямам търпение да родя хем ме гонят едни истерии и страхове  Crazy Моя мъж пък силно се е притеснил да не се разраждам на 13-ти петък  hahaha Ще видим дали ще устискам  Joy

# 160
Честито на Ани и Кем   bouquet Да са им здрави и послушни дечицата Simple Smile
Аз до сега трамбовах навън (със свеки). Аз май няма да има с кой да се разхождам след като тя си тръгне, защото като сме на площадката до блока и тя само слуша коя мама какво говори и ги коментира. Все е компетентна. Ама както тя ги чува ми се струва, че и те я чуват, та скоро просто някоя сигурно ще скочи. Компетентна е по всички въпроси жената и дори като чете последния брой на 9 месеца каза, че нямало нещо, което да не знаела...  Получавам инструкции за всяко нещо, което правя и скоро очаквам да влезе в 00 с мен да ме инструктира и как да а..м. Сутринта мъжа ми като мрънкал малкия го откарал при нея, за да се наспя и го нахранили с водичка, та той се сдра от рев, щото хем му пълен корема, хем гладен. Не успя да яде много от мен и направо като видях колко вода му е останала подивях. Аз ще замръзявам, пък детето ми гладно ще стои.
Айде стига оревавах орталъка, че ще ви писне от мен.
Да се помолим и за Намелесз днес всичко да мине бързо и лесно, защото днес е деня  Praynig
На прибралите се мами - Честито ви! Много да ви слушкат бебоците Simple Smile

# 161
Еха колко нови бебета  Mr. Green
Аз снощи се бях засилила да раждам май, но мъжо каза да си легна - щяло да ми мине.
И наистина като легнах и заспах и ми се размина. Днес може пак да има включване.. знам ли  newsm78
Но то си е време вече де. Ако не родя до няколко дни ще си изключа всичките телефони  Crossing Arms Вече не смогвам да обясня на всички, че още не съм родила. А ако аз звънна на някой все ми отговарят с един такъв треперещ глас - съвсем изнервящо ми действа

# 162
  • sf
ние се връщаме от разходка. диването яде навън и после опищя градинката. тръгнахме си , та да реве поне у нас и кво? заспа пред блока, та сега спи в количката

аркси, и моя го изсмуква много бързо, че понякога и по-малко от 10мин. само гледам да не се задави.

я кажете мъжките майки- правите ли нещо на пишлетата?

# 163
я кажете мъжките майки- правите ли нещо на пишлетата?
Аз леко се опитвам да го забелвам докато го къпя. Ама ме е шубе да пипвам силно, та засега леко се е отворила една дупчица Simple Smile

# 164
Ето ме и мен  Laughing
Свеки друска бебо в момента, че милият ми май е гладничък, а има още поне 30 минутки до следващото папане, та имам 5 свободни минутки на разположение!

Първо да се похваля - вчера реших да си пробвам полите и взех, че влязох във всички. Озадачена от този факт реших да се претегля и вече съм с 13 килца надолу от качени през бременността 14!!!!!!  smile3521
Ама много съм горда със себе си  newsm47

Мернах някъде, че говорите за следродилна депресия - аз първите дни бях много зле. Едновременно бях страшно щастлива заради бебо и изключително нервна и раздразнителна. Поревах си малко, главно под душа, че да не стряскам така или иначе стреснатото ми обкъжение от баби.

Иначе за свеки какво да кажа... Абе много е готина жената ама като не ми е в къщата! От как сме се прибрали с Макси вкъщи все у нас виси по цял ден. #2gunfire Опитва се да ми помага, старае се милата ама то май точно това ми трови нервите и вече не издържам!!! Sick

Общи условия

Активация на акаунт